Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ktoś chętny w piątek (trzech króli) a Pola Mokotowskie?:) Quote
motyleqq Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='westie_justa']Ktoś chętny w piątek (trzech króli) a Pola Mokotowskie?:)[/QUOTE] my możemy :) Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 o to fajnie:) jak przyjdą dziewczyny (paulaa, Aleksanra95) to zgadamy reszte:) moze jeszcze ktoś wpadnie :)? Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Właśnie, nie wierze że tak mało osób z wawy na PM chodzi. :D Ja jade z drugiego końca Warszawy. ;) Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 wiesz ja tez nie mam blisko :P jestem z Józefowa k. Otwocka. Ale Pola są fajne:) Własnie warszawiaków powinno byc duzo:eviltong: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Justyna, ale ja jak na tą chwilę odpadam.:( dopóki transportu nie załatwię, to się nie umawiam tak daleko.;) Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Aleksandra95']Justyna, ale ja jak na tą chwilę odpadam.:( dopóki transportu nie załatwię, to się nie umawiam tak daleko.;)[/QUOTE] Jak do Praskiego dojechałyście to i tu dacie rade. :P Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='paulaa.']Jak do Praskiego dojechałyście to i tu dacie rade. :P[/QUOTE] tłumaczyłam ci już kilka razy.. kolejny raz nie będę.:p Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Aleksandra95']tłumaczyłam ci już kilka razy.. kolejny raz nie będę.:p[/QUOTE] Twoje tłumaczenia na ten temat znam na pamięć. :D Ale kiedyś z tego co pamiętam na FB pisałaś, że spróbujesz. Ja mam dobrą pamięć do takich rzeczy. :smile: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='paulaa.']Jak do Praskiego dojechałyście to i tu dacie rade. :P[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']tłumaczyłam ci już kilka razy.. kolejny raz nie będę.:p[/QUOTE] chyba poradzisz sobie bez Oli, ja nie gryze :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='paulaa.']Twoje tłumaczenia na ten temat znam na pamięć. :D Ale kiedyś z tego co pamiętam na FB pisałaś, że spróbujesz. Ja mam dobrą pamięć do takich rzeczy. :smile:[/QUOTE] nie chcę ryzykować. ;) jak nic nie wypali, mogę ewentualnie bez psa być. Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='westie_justa']chyba poradzisz sobie bez Oli, ja nie gryze :diabloti:[/QUOTE] Poradze, ale nie wiem na którą dojade, bo teraz ze Scoobym musze co chwila wysiadać jak gdziekolwiek jade. :D Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Justyna, pamiętaj że Paula się spóźnia.:diabloti::loveu: hihih.:loveu: Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Aleksandra95']Justyna, pamiętaj że Paula się spóźnia.:diabloti::loveu: hihih.:loveu:[/QUOTE] oj tam oj tam. Minutke, Dwie, ewentualnie czterdzieści. :evil_lol: Nie no żartuje, ja się już na godziny nie umawiam, bo nie wiem co mój pies odpali. ;) Zresztą mu się nie dziwie, bo mamy szczęście do ludzi w tramwajach, jak nie śpiewający arab, to facet z harmonijką. :shake: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Aleksandra95']nie chcę ryzykować. ;) jak nic nie wypali, mogę ewentualnie bez psa być.[/QUOTE] To badź bez psa jak nie wypali :eviltong: będzie mi razniej :oops: [quote name='paulaa.']Poradze, ale nie wiem na którą dojade, bo teraz ze Scoobym musze co chwila wysiadać jak gdziekolwiek jade. :D[/QUOTE] spoko;) [quote name='Aleksandra95']Justyna, pamiętaj że Paula się spóźnia.:diabloti::loveu: hihih.:loveu:[/QUOTE] Ja tez nie naleze do tych wybitnie punktualnych:P [quote name='paulaa.']oj tam oj tam. Minutke, Dwie, ewentualnie czterdzieści. :evil_lol: Nie no żartuje, ja się już na godziny nie umawiam, bo nie wiem co mój pies odpali. ;) Zresztą mu się nie dziwie, bo mamy szczęście do ludzi w tramwajach, jak nie śpiewający arab, to facet z harmonijką. :shake:[/QUOTE] No dobra... to umówimy sie jakos... tak mniej wiecej, i powiesz nam w jakiej jestes sytuacji;) swoją drogą Paula ile masz lat?:) bo Ola wiem że 17:) Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 16 i pół dokładnie mija 1 stycznia. :smile: Jak to 17 ? Myślałam, że jest z tego rocznika co ja. :D A ty ile masz ?? Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 z Paulą jesteśmy w tym samym wieku. :p po 16.:D czemu raźniej Ci będzie ze mną ? :lol: Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Aleksandra95'] czemu raźniej Ci będzie ze mną ? :lol:[/QUOTE] Mi też z tobą bedzie raźniej! :D Bo jak to będzie jak będzie mnie miał kto opieprzać że nad psem nie pracuje i zapinał go na linke ?! :evil_lol: Szkoda, że cie nie było jak byłam sama i go goniłam, przez całe pola bo złapał jakiś trop.... Nie wiedziałam nawet że moge się tak głośno drzeć i biec jednocześnie.. :diabloti: Miny ludzi których mijałam, bezcenne Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='paulaa.']Mi też z tobą bedzie raźniej! :D Bo jak to będzie jak będzie mnie miał kto opieprzać że nad psem nie pracuje i zapinał go na linke ?! :evil_lol: Szkoda, że cie nie było jak byłam sama i go goniłam, przez całe pola bo złapał jakiś trop.... Nie wiedziałam nawet że moge się tak głośno drzeć i biec jednocześnie.. :diabloti: Miny ludzi których mijałam, bezcenne[/QUOTE] Co wy żyć beze mnie nie możecie ? :D :diabloti: ja wstydliwa jestem.:p [SIZE=1]na początku, a potem gaduła.:D [B]Paula, wyczysć skrzynkę ;)[/B] [/SIZE] Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Tak, straaasznie jesteś wstydliwa. :D Opróżniona. ;) Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='paulaa.']Tak, straaasznie jesteś wstydliwa. :D Opróżniona. ;)[/QUOTE] Bo z psem byłam ! ;) ale jak będę miała być sama z Justyną na początku, bez psa to będę cicho siedziała.:D Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Aleksandra95']Bo z psem byłam ! ;) ale jak będę miała być sama z Justyną na początku, bez psa to będę cicho siedziała.:D[/QUOTE] Wątpie. :D Ale możesz zawsze wziąć psa. ;) Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 haha:) jeszcze z motylkiem sie trzeba zgadac :) Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Proponuję zrobić konferencję na gg, bo zaraz nas przegonią tu za te głupoty.:P Quote
Recommended Posts