Basia i Barni Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Biedny nieszczęsny mix Labko-charto-dobermano-dog :oops::oops:;):oops: choć stawiałabym ba wyżła . Zakupiony za 200 zł z allegro ,miał być dogoterapeutą dla dziecka, niestety podrósł i już nie był labradorem , już nie nadawał się na dogoterapeutę i wyrzucili go do budy na łańcuch i tak ten 7 miesięczny pies był zapięty do łąńcucha, cierpiał głód i pragnienie, jest wychudzony ,całe życie na łańcuchu , ma wybity kieł na dole od kopnięcia , mimo to nie stracił wiary w ludzi i łasi się do nich, co to może być wyżeł ,dog, ? Quote
Basia i Barni Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Może ktoś mi zrobić banerek ? Quote
ziele77 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 jaki nieudany mix!? piękny psiak, ładniejszy nawet niż labek bo lżejszej budowy, mam podobną sunię tylko już nie tak ładną :cool1: Quote
Basia i Barni Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 ziele77 napisał(a):jaki nieudany mix!? piękny psiak, ładniejszy nawet niż labek bo lżejszej budowy, mam podobną sunię tylko już nie tak ładną :cool1: Piesek może i ładny ,ale kupiony był jako labrador :razz: i niestety dużo odbiega od labka :roll: Quote
kate11 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Pies jest piekny, trzymam kciuki by szybko znalazl dom. Quote
Laura1108 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Basiu a gdzie Ty żeś to cudo wynalazła co ?? Co o nim wiemy , jak koty , jak psy , jak ludzie , jak jazda autem , jak smycz , Quote
Basia i Barni Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Laura1108 napisał(a):Basiu a gdzie Ty żeś to cudo wynalazła co ?? Co o nim wiemy , jak koty , jak psy , jak ludzie , jak jazda autem , jak smycz , A więc tak w aucie podróż spokojnie ,m ciekawski patrzy przez okno :lol: no wkońcu pierwszy zobaczył świat :placz: Psy super ,bawić się chce , on ma dopiero 7 miesięcy :oops: Ciągle się bawi , ma mnóstwo energii , raczej odradzam małe dzieci,bo może być dla nich nie zbyt delikatny , ciągnie na smyczy ak cholera ,wszystkiego by chciał spróbowac ,powachać dotknąć :-( Jest tak wygłodzony ,że chciał mi butelkę zjeść , wszystko zresztą co do łapy zabrałam , jak wlazł mi do domu to rzucił się na ziemniaki ,marchewki ,jakby rok nie jadł :-( Quote
Basia i Barni Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 banerek ,ale nie podlinkowany Quote
Basia i Barni Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 on mi jednak wyżła przypomina, ten sam kościec łap :oops: Quote
Basia i Barni Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 CZy komuś się taki wyżełek podoba?:lol: Quote
ata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mi się Bardzo podoba:evil_lol: fajnie napisałaś , że psiaczek taki głodny jakby co najmniej od roku nie jadł:lol: a przecież on jeszcze tyle nie przeżył:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 ata napisał(a):Mi się Bardzo podoba:evil_lol: fajnie napisałaś , że psiaczek taki głodny jakby co najmniej od roku nie jadł:lol: a przecież on jeszcze tyle nie przeżył:evil_lol: No właśnie ,ale on się nie bardzo dogaduje z moim Barnim , właściwie to on jest super ,ale Barni go nie lubi :shake: Quote
Basia i Barni Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 podniosę , tak sobie smacznie śpi z Saszą Quote
Basia i Barni Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Nikomu się nie podoba wyżełek :roll: Quote
Basia i Barni Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Ja to chyba się musze od LAkiego uczyć jak wielbić życie ,bo on to dla mnie stał się inspiracją . Gdzieś tam w tym naszym świecie , w pogoni za pieniądzem ,chaosem, kłótniach i niezadowoleniu zapominamy jaki świat jest piękny . On faktycznie się nazywa szczęściarz , czysty przypadek sprawił ,że właśnie jemu się udało . Otrzymał drugą szansę, szansę na normalność. Widać ,jak świecą mu się oczy, jak raduje mu się ten długaśny pysk, jak :"uśmiecha się " tym długaśnym ogonem , jak zgrabnie i ochoczo pomyka na przydługawych łapach,jak chce wszystkiego dotknąć , powąchać , skosztować ...jak garnie się do każdego obwieszczając :" Tak, to ja LAki ,jestem fajny i Fajnie Wy tutaj sobie mieszkacie ludziska " Wybaczać potrafi tylko pies , wystarczy jedzonko mu dać i pokazać ,że ręka służy do głaskania i już jest twoim najlepszym kumplem . JAk w jego oczach jestem bóstwem ,to fajne uczucie Quote
ata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trzymam kciuki,:loveu::loveu: za dobry domek Quote
Basia i Barni Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 ata napisał(a):Trzymam kciuki,:loveu::loveu: za dobry domekA bardzo dziękujemy , porozsyłaj watek ,jakimś ciotkom z od wyżełków ,bo ja żadnej nie znam :cool1: Quote
ata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Miałam przyjemność osobiście poznać Naszą Dogomaniacką ciotkę Wyżełkową..... Tanitkę:eviltong: Quote
Basia i Barni Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ata napisał(a):Miałam przyjemność osobiście poznać Naszą Dogomaniacką ciotkę Wyżełkową..... Tanitkę:eviltong: Tylko czy mogłabyś zaprosić Tanitkę tutaj ,może coś wymyśli :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 LAki pozwala sobie grzebać w misce, oddaje piłkę z pyska ,ale po pokazaniu smakołyka mówię oddaj i wtedy puszcza ;) Quote
Recommended Posts