Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny nieszczęsny mix Labko-charto-dobermano-dog :oops::oops:;):oops:

choć stawiałabym ba wyżła .

Zakupiony za 200 zł z allegro ,miał być dogoterapeutą dla dziecka, niestety podrósł i już nie był labradorem , już nie nadawał się na dogoterapeutę i wyrzucili go do budy na łańcuch i tak ten 7 miesięczny pies był zapięty do łąńcucha, cierpiał głód i pragnienie, jest wychudzony ,całe życie na łańcuchu , ma wybity kieł na dole od kopnięcia , mimo to nie stracił wiary w ludzi i łasi się do nich, co to może być wyżeł ,dog, ?

Posted

ziele77 napisał(a):
jaki nieudany mix!? piękny psiak, ładniejszy nawet niż labek bo lżejszej budowy, mam podobną sunię tylko już nie tak ładną :cool1:

Piesek może i ładny ,ale kupiony był jako labrador :razz: i niestety dużo odbiega od labka :roll:

Posted

Laura1108 napisał(a):
Basiu a gdzie Ty żeś to cudo wynalazła co ??

Co o nim wiemy , jak koty , jak psy , jak ludzie , jak jazda autem , jak smycz ,

A więc tak w aucie podróż spokojnie ,m ciekawski patrzy przez okno :lol: no wkońcu pierwszy zobaczył świat :placz:

Psy super ,bawić się chce , on ma dopiero 7 miesięcy :oops:

Ciągle się bawi , ma mnóstwo energii , raczej odradzam małe dzieci,bo może być dla nich nie zbyt delikatny , ciągnie na smyczy ak cholera ,wszystkiego by chciał spróbowac ,powachać dotknąć :-(

Jest tak wygłodzony ,że chciał mi butelkę zjeść , wszystko zresztą co do łapy zabrałam , jak wlazł mi do domu to rzucił się na ziemniaki ,marchewki ,jakby rok nie jadł :-(

Posted

Mi się Bardzo podoba:evil_lol:
fajnie napisałaś , że psiaczek taki głodny jakby co najmniej od roku
nie jadł:lol: a przecież on jeszcze tyle nie przeżył:evil_lol:

Posted

ata napisał(a):
Mi się Bardzo podoba:evil_lol:
fajnie napisałaś , że psiaczek taki głodny jakby co najmniej od roku
nie jadł:lol: a przecież on jeszcze tyle nie przeżył:evil_lol:

No właśnie ,ale on się nie bardzo dogaduje z moim Barnim , właściwie to on jest super ,ale Barni go nie lubi :shake:

Posted

Ja to chyba się musze od LAkiego uczyć jak wielbić życie ,bo on to dla mnie stał się inspiracją . Gdzieś tam w tym naszym świecie , w pogoni za pieniądzem ,chaosem, kłótniach i niezadowoleniu zapominamy jaki świat jest piękny . On faktycznie się nazywa szczęściarz , czysty przypadek sprawił ,że właśnie jemu się udało . Otrzymał drugą szansę, szansę na normalność. Widać ,jak świecą mu się oczy, jak raduje mu się ten długaśny pysk, jak :"uśmiecha się " tym długaśnym ogonem , jak zgrabnie i ochoczo pomyka na przydługawych łapach,jak chce wszystkiego dotknąć , powąchać , skosztować ...jak garnie się do każdego obwieszczając :" Tak, to ja LAki ,jestem fajny i Fajnie Wy tutaj sobie mieszkacie ludziska " Wybaczać potrafi tylko pies , wystarczy jedzonko mu dać i pokazać ,że ręka służy do głaskania i już jest twoim najlepszym kumplem .
JAk w jego oczach jestem bóstwem ,to fajne uczucie