Jo37 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Tyle lat i ciągle bezdomna. Z drugiej strony to ona pewno myśli, że jest w domu. Quote
ULKA12 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Proszę się nie bać to tylko pomyłka. Horka nie zmieniła się w rudego owczarka :-) Quote
Jo37 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 To się Wam udało. Ja poszłam na początek wątku, żeby sprawdzić bo wydawało mi się że to inny psiak. Zdjęć już nie widać to przyjęłam, że się mylę. Quote
Lida Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Hahaha, też obejrzałam cały film z Rokim z nadzieją, ze gdzieś tam wypatrzę Horkę. Horka ładnie wygląda, jednak chyba wciąz zachowuje pewien dystans. No chyba, ze tylko tak mi się wydaje. Lubię tę Horcię. Bardzo zapadła mi w sercu. Quote
Lida Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Horka, czy ktoś oprócz mnie cię jeszcze pamięta? Zapadłaś mi w serce głeboko. Ulka, a czy Horka się zmieniła? Dalej taki starchulec, czy juz mniej? Quote
ULKA12 Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Nie no, zdecydowanie lepiej. Można ją pogłaskać nie ucieka już na widok człowieka. Nawet zdarzy się jej zaszczekać jak chce coś wymusić np smakołyk. Ładnie chodzi na smyczy ale w terenie, który zna. Mam wrażenie, że mnie lubi i to okazuje. Broni swojego terenu np przed psem sąsiada. Ale nadal bez problemu dogaduje się z innymi psami jak już są na naszym terenie. I oczywiście zero agresji. 1 Quote
Recommended Posts