Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miło mi poinformować, że od września 2009 "Alteri" reaktywowało w Krakowie swoje
PRZEDSZKOLE DLA SZCZENIĄT oraz szkolenia z zakresu PODSTAW PRACY Z PSEM.

Zajęcia odbywają się w przytulnej sali szkoleniowej oraz na dużym, szczelnie ogrodzonym, bezpiecznym terenie, w bardzo dogodnej nowej lokalizacji przy Hotelu Forum. /szczegóły tu: Alteri /

zajęcia prowadzone są pod kierunkiem Agnieszki Orłowskiej

Posted

[quote name='niufinek']szkoda ze zakładka "kontakt" nie działa :((
W takim razie proszę o info na poczte dogo nt ceny kursu dla szczeniakow od 6 m-ca zycia juz po tej znizce 30%.

sprawdziłam - działa Alteri :lol:

wszystkie informacje tu:Alteri

Posted

Witam,
widzę, że dziś było spotkanie organizacyjne...
Czy mogę prosić o wiadomość, kiedy zaczyna się kurs dla szczeniąt poniżej 4. miesiąca? Czy po 10-tygodniowej edycji rozpocznie się nowy kurs?

Posted

Laima napisał(a):
Witam,
widzę, że dziś było spotkanie organizacyjne...
Czy mogę prosić o wiadomość, kiedy zaczyna się kurs dla szczeniąt poniżej 4. miesiąca? Czy po 10-tygodniowej edycji rozpocznie się nowy kurs?

Pierwsze zajęcia szczeniakowa odbędą się w środę (23. wrz) o godz.17

Kolejne edycje ruszają co 2 -4 tyg.

Posted

Ela_Ok. napisał(a):
Pierwsze zajęcia szczeniakowa odbędą się w środę (23. wrz) o godz.17

Kolejne edycje ruszają co 2 -4 tyg.

Dziękuję bardzo :). Będę dzwonić.

• 1 year later...
  • 4 months later...
Posted

W Alteri kursy rozpoczynają się zwykle z początkiem miesiąca. Aktualne, szczegółowe informacje zawsze można znaleźć na stronie Szkoły dla Psów w odpowiednich zakładkach.
(jeśli link nie działa wystarczy wpisać nazwę szkoły w wyszukiwarkę)

Najbliższy termin spotkania organizacyjnego to 4 maja br. o godz.19. (dla zajęć Szczeniaczkowa i kursu Podstawowego). Informacje można również uzyskać dzwoniąc na nr. 796-520-559 lub 791-872-908

• 1 year later...
Posted

cześć
Polecam tą szkołę wszystkim dla których pies nie jest kolejnym meblem w domu, którzy chcą traktować swojego psa jak towarzysza i partnera do wspólnego aktywnego spędzania czasu.
W Alteri dowiedziałam się jak olbrzymi potencjał drzemie w moim psie ( labrador retriever ) nauczyłam się jak być przewodnikiem dla mojego psa,a zwłaszcza zrozumiałam czego i jak mogę od mojego psa oczekiwać. To tam zweryfikowano, moje zniekształcone przez nieodpowiednią literaturę oraz głupie programy i reklamy w tv, wyobrażenia o psie i jego niesamowitych możliwościach.
Dziś wiem, że nie byliśmy łatwym wyzwaniem dla naszych pań instruktorek, ale to dzięki ich fachowości, zaangażowaniu i entuzjazmowi nie skończyłam jako kanapowy leniwiec z rozbuchanym nieokrzesanym labradorem. Naprawdę polecam!:loveu::loveu::loveu: