Ela_Ok. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Miło mi poinformować, że od września 2009 "Alteri" reaktywowało w Krakowie swoje PRZEDSZKOLE DLA SZCZENIĄT oraz szkolenia z zakresu PODSTAW PRACY Z PSEM. Zajęcia odbywają się w przytulnej sali szkoleniowej oraz na dużym, szczelnie ogrodzonym, bezpiecznym terenie, w bardzo dogodnej nowej lokalizacji przy Hotelu Forum. /szczegóły tu: Alteri / zajęcia prowadzone są pod kierunkiem Agnieszki Orłowskiej Quote
niufinek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 szkoda ze zakładka "kontakt" nie działa :(( W takim razie proszę o info na poczte dogo nt ceny kursu dla szczeniakow od 6 m-ca zycia juz po tej znizce 30%. Quote
Ela_Ok. Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='niufinek']szkoda ze zakładka "kontakt" nie działa :(( W takim razie proszę o info na poczte dogo nt ceny kursu dla szczeniakow od 6 m-ca zycia juz po tej znizce 30%. sprawdziłam - działa Alteri :lol: wszystkie informacje tu:Alteri Quote
Laima Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam, widzę, że dziś było spotkanie organizacyjne... Czy mogę prosić o wiadomość, kiedy zaczyna się kurs dla szczeniąt poniżej 4. miesiąca? Czy po 10-tygodniowej edycji rozpocznie się nowy kurs? Quote
Ela_Ok. Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Laima napisał(a):Witam, widzę, że dziś było spotkanie organizacyjne... Czy mogę prosić o wiadomość, kiedy zaczyna się kurs dla szczeniąt poniżej 4. miesiąca? Czy po 10-tygodniowej edycji rozpocznie się nowy kurs? Pierwsze zajęcia szczeniakowa odbędą się w środę (23. wrz) o godz.17 Kolejne edycje ruszają co 2 -4 tyg. Quote
Laima Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ela_Ok. napisał(a):Pierwsze zajęcia szczeniakowa odbędą się w środę (23. wrz) o godz.17 Kolejne edycje ruszają co 2 -4 tyg. Dziękuję bardzo :). Będę dzwonić. Quote
Ela_Ok. Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 dziś za oknem zimno i śnieży, wrzucam kilka ciepłych wspomnień z letniego psiedszkola:lol: Quote
madzialena5 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Ela_Ok.']sprawdziłam - działa Alteri :lol: wszystkie informacje tu:Alteri U mnie w kompie nie otwierają się te strony.Proszę o informację czy w najbliższym czasie się zacznie kurs i koniecznie jaka cena. Quote
Ela_Ok. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 W Alteri kursy rozpoczynają się zwykle z początkiem miesiąca. Aktualne, szczegółowe informacje zawsze można znaleźć na stronie Szkoły dla Psów w odpowiednich zakładkach. (jeśli link nie działa wystarczy wpisać nazwę szkoły w wyszukiwarkę) Najbliższy termin spotkania organizacyjnego to 4 maja br. o godz.19. (dla zajęć Szczeniaczkowa i kursu Podstawowego). Informacje można również uzyskać dzwoniąc na nr. 796-520-559 lub 791-872-908 Quote
margarett Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 cześć Polecam tą szkołę wszystkim dla których pies nie jest kolejnym meblem w domu, którzy chcą traktować swojego psa jak towarzysza i partnera do wspólnego aktywnego spędzania czasu. W Alteri dowiedziałam się jak olbrzymi potencjał drzemie w moim psie ( labrador retriever ) nauczyłam się jak być przewodnikiem dla mojego psa,a zwłaszcza zrozumiałam czego i jak mogę od mojego psa oczekiwać. To tam zweryfikowano, moje zniekształcone przez nieodpowiednią literaturę oraz głupie programy i reklamy w tv, wyobrażenia o psie i jego niesamowitych możliwościach. Dziś wiem, że nie byliśmy łatwym wyzwaniem dla naszych pań instruktorek, ale to dzięki ich fachowości, zaangażowaniu i entuzjazmowi nie skończyłam jako kanapowy leniwiec z rozbuchanym nieokrzesanym labradorem. Naprawdę polecam!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts