Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah - może będziesz miała okazję zaprezentować baska na wystawie we Lwowie. No, chyba, że zrobisz to samo, co z Kosicami :evil: I dlatego może lepiej będzie, jak mi napiszesz juz teraz: jedziesz do Lwowa, czy nie.
Pzdr.

Posted

agabass napisał(a):
Basenji napisał(a):
Mój piesiak chyba by tak nie wytrzymał.
Zdrówko

tylko Ci się tak zdaje ze mną każdy basek chciałby spędzić wakacje :lol:

Tak ci się tylko zdaje, że z Tobą każdy basek chciałby spędzić wakacje :evil:
zdrówko

Posted

może nie w paczce ale możesz ją spakować to pojedzie z nami na wakacje dziewczyna na mazury i nad morze co ty na to

A ja właśnie przypomniałam sobie śmieszne zachowanie mojego Gnoma nie wspominając, że chłopaczyna właśnie spycha mnie z fotela. Zdarza się że mój mały potwór łapie mnie za kolczyk w pępku jak leże i swymi zębami chce wyrwać cholerstwo robi to z zaskoczenia. I co wy na to przyjemna może być podudka?

Posted

agabass napisał(a):
...
A ja właśnie przypomniałam sobie śmieszne zachowanie mojego Gnoma nie wspominając, że chłopaczyna właśnie spycha mnie z fotela. Zdarza się że mój mały potwór łapie mnie za kolczyk w pępku jak leże i swymi zębami chce wyrwać cholerstwo robi to z zaskoczenia. I co wy na to przyjemna może być podudka?

A ilustracja do powyższego opisu nie jest przewidziana ? :wink:
Pozdrawiam.

Posted

baskomaniak napisał(a):
agabass napisał(a):
...

A ilustracja do powyższego opisu nie jest przewidziana ? :wink:
Pozdrawiam.

zobacze co da się zrobić może mi się kiedyś uda uchwycić te jego dziwaczne zachowania
zupełnie jak z gumkami do włosów szczególnie na włosach strzeszcie się ludzie w kuckach Gom nie ominie nikogo wszyscy odczują boskie łapki Gomziora Stylisty Sadysaty :lol:

Posted

O pępku nic nie wiedziałam. Ale ściąganie gumki-frotki z fryzury pt. koński ogon - widziałam na własne oczy. I do dziś nie chce mi sie wierzyć, że Gomzio-Stylista tak to pięknie i sprawnie zrobił!
Pzdr.

Posted

pięknie pięknie tak Ci się spodobało to nic tylko zapuszczać włosy
a tak naprawde pewnie dziękowałaś Bogu, że nie masz kitki, bo każda kitka zostanie odnaleziona przez czujne oko Goma

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, normalnie zazdrość (co tam zazdrość - zawiść) mnie zżerała od środka!!! :wink: Taki tani, domowy fryzjer, a ja takiego nie mam!!!
Pzdr.

No Ty to masz akurat i kwalifikacje i chętnych do przyuczenia. Potrenuj swoje stadko w tym kierunku!
:D
zdrówko

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek']No, normalnie zazdrość (co tam zazdrość - zawiść) mnie zżerała od środka!!! :wink: Taki tani, domowy fryzjer, a ja takiego nie mam!!!
Pzdr.
No Ty to masz akurat i kwalifikacje i chętnych do przyuczenia. Potrenuj swoje stadko w tym kierunku!
:D
zdrówko
Asiaczku nie ma problemu mogę umówić cię na wizytę u gwiazdy nawet może być wizyta domowa. Pierwsze trzy strzyżeniowyrywania gratis za czwarte już trzeba będzie słono zapłacić, ale nie koniecznie Gomowi :lol:

A Basenji ma racje możesz wyszkolić swoich tajniaków to układania czupryn. :lol: