Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja mam to wszystko przez to, że ciągle oglądam horrory z duchami w roli głównej. :crazyeye: A potem się dziwić, że boję się chodzić po ciemku. :shake: Patrz na to. :evil_lol: [url=http://www.youtube.com/watch?v=Kgh9YfTZYOc]YouTube - Duch złapany na filmie[/url] Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kurde , boję się tych waszych snów :shocked!: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a wezcie idzcie z zjawami bo u mnie to juz jest na porzadku dziennym ide sobie ide a tam widze z boku jak czarna postac na mnie sie patrzy albo przechodzi wgl juz mam tak psychike zryta przez strachy ze olaboga :D[/QUOTE] Ja nigdzie z nimi ni pójdę :evil_lol: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13451345#post13451345]Sny... - Dogomania Forum[/url] Mamy wątek :cool3: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Cavy']Ja mam to wszystko przez to, że ciągle oglądam horrory z duchami w roli głównej. :crazyeye: A potem się dziwić, że boję się chodzić po ciemku. :shake: Patrz na to. :evil_lol: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Kgh9YfTZYOc"]YouTube - Duch złapany na filmie[/URL][/QUOTE] Kochana, ja nawet tego nie oglądam bo teraz mam wrażenie, że za mną ktoś stoi :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Kurde , boję się tych waszych snów :shocked!:[/QUOTE] A Ty myślałaś, że masz dziwne sny :lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='wiki4'] A Ty myślałaś, że masz dziwne sny :lol:[/QUOTE] ale zdecydowanie przy was wymiekam :evil_lol: co prawda wojna kiedys mi sie snila ale to byl tak realistyczny sen że jeszcze tydzien po przebudzeniu chodzilam dziwnie wystraszona :lol: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja zawsze chciałam, żeby mi się wojna śniła. :lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Cavy']Ja zawsze chciałam, żeby mi się wojna śniła. :lol:[/QUOTE] Nie polecam :shake: kurde kule świszczą człowiek nie wie gdzie się podziać , ma się wrażenie że za chwilę oberwie sie kulką i ten strach o rodzine , gdzie oni sa, czy sa bezpieczni :shocked!:masakra :-o często budzę sie dosłownie mokruteńka :shake: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='dOgLoV']ale zdecydowanie przy was wymiekam :evil_lol: co prawda wojna kiedys mi sie snila ale to byl tak realistyczny sen że jeszcze tydzien po przebudzeniu chodzilam dziwnie wystraszona :lol:[/QUOTE] Ale wiesz, na wątek zapraszamy :razz: Jak dla mnie te koty był najstraszniejsze i widok psa na ziemi :placz: [quote name='Cavy']Ja zawsze chciałam, żeby mi się wojna śniła. :lol:[/QUOTE] Oj...a ja już nie chcę :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='dOgLoV']Nie polecam :shake: kurde kule świszczą człowiek nie wie gdzie się podziać , ma się wrażenie że za chwilę oberwie sie kulką i ten strach o rodzine , gdzie oni sa, czy sa bezpieczni :shocked!:masakra :-o często budzę sie dosłownie mokruteńka :shake:[/QUOTE] Dokładnie :shake: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Cavy']ja też często mokra się budze :shake:[/QUOTE] Siara jak nic :evil_lol: Piżama przyklejona i kołdra na ziemi :roll: Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [QUOTE]YouTube - Duch złapany na filmie[/QUOTE] aż się zerwałam z krzesła :roll::shock::eek2: ] nie dawaj więcej takich filmów :modla: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='WeronikaM']aż się zerwałam z krzesła :roll::shock::eek2: ] nie dawaj więcej takich filmów :modla:[/QUOTE] Hah dobrze, że nie oglądałam :lol: Bo jestem sama w domu :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='WeronikaM']aż się zerwałam z krzesła :roll::shock::eek2: ] nie dawaj więcej takich filmów :modla:[/QUOTE] gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra :roll: bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra :roll: bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca :eviltong:[/QUOTE] I co nadal się fochasz? :evil_lol: Ja kiedyś oglądałam taki filmik, że na końcu teletubiś w lesie z siekierą w głowie wyskakuje, a miałam sama po ciemku od koleżanki wracać:lol: Byłam w domu w 3 minuty, gdzie normalnie idę jakieś 20 :diabloti: Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Oj ja ide spać i biada wam jak mi sie przez te wasze opowieści jakiś horror przyśni :chainsaw: hehehehe :evil_lol: dobranoc , słodkich koszmarków :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='dOgLoV']Oj ja ide spać i biada wam jak mi sie przez te wasze opowieści jakiś horror przyśni :chainsaw: hehehehe :evil_lol: dobranoc , słodkich koszmarków :evil_lol:[/QUOTE] Dobranoc :loveu: Pamiętaj żeby zapisać bo zapmnisz :evil_lol: Kolorowych koszmarów :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 heeej..:) ale straszno tu u ciebie.:cool3: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Pusiakowa']heeej..:) ale straszno tu u ciebie.:cool3:[/QUOTE] :loveu: Wejdź na wątek to się uśmiejesz :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 powiedzcie łaskawie wiki4 ze ja wciaz sie focham i sie do niej nie odzywam nadal :p:lol::lol::lol: jakby nie zauwazyla nic jej nie cytuje :p Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [QUOTE]gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca [/QUOTE] właśnie miałam głośniki na fula :roll::diabloti: [QUOTE]Wejdź na wątek to się uśmiejesz [/QUOTE] chyba raczej przestraszysz :roll::evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='WeronikaM']właśnie miałam głośniki na fula :roll::diabloti: chyba raczej przestraszysz :roll::evil_lol:[/QUOTE] No właśnie nie :evil_lol: Gadamy o lunatykowaniu i zaplułam cały monitor :eviltong: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']powiedzcie łaskawie wiki4 ze ja wciaz sie focham i sie do niej nie odzywam nadal :p:lol::lol::lol: jakby nie zauwazyla nic jej nie cytuje :p[/QUOTE] Umiem czytać! :cool3: Nie...wcale, ale siedzisz u mnie w galerii :lol: Quote
agaciaaa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cześć :) Wreszcie dotarłam z rewizytą ;) Ale widzę, że tu nagadane dużo, a do fot to się trzeba nieźle cofnąć :mad: Liczę na poprawę :diabloti: [url]http://img215.imageshack.us/img215/6052/p1010531y.jpg[/url] śliczna :loveu: uwielbiam jamnisie długowłose :p Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='agaciaaa']Cześć :) Wreszcie dotarłam z rewizytą ;) Ale widzę, że tu nagadane dużo, a do fot to się trzeba nieźle cofnąć :mad: Liczę na poprawę :diabloti: [URL]http://img215.imageshack.us/img215/6052/p1010531y.jpg[/URL] śliczna :loveu: uwielbiam jamnisie długowłose :p[/QUOTE] Już założyłyśmy sobie wątek osobny :cool3: Tak jest pani kapitan! Będzie poprawa, chyba :eviltong: Dzięki ;) Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [QUOTE]Gadamy o lunatykowaniu i zaplułam cały monitor[/QUOTE] o duchach też ;) trochę Quote
Recommended Posts