Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam to wszystko przez to, że ciągle oglądam horrory z duchami w roli głównej. :crazyeye: A potem się dziwić, że boję się chodzić po ciemku. :shake:

Patrz na to. :evil_lol:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Kgh9YfTZYOc]YouTube - Duch złapany na filmie[/url]

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']a wezcie idzcie z zjawami bo u mnie to juz jest na porzadku dziennym ide sobie ide a tam widze z boku jak czarna postac na mnie sie patrzy albo przechodzi wgl juz mam tak psychike zryta przez strachy ze olaboga :D[/QUOTE]

Ja nigdzie z nimi ni pójdę :evil_lol:

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13451345#post13451345]Sny... - Dogomania Forum[/url]

Mamy wątek :cool3:

Posted

[quote name='Cavy']Ja mam to wszystko przez to, że ciągle oglądam horrory z duchami w roli głównej. :crazyeye: A potem się dziwić, że boję się chodzić po ciemku. :shake:

Patrz na to. :evil_lol:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Kgh9YfTZYOc"]YouTube - Duch złapany na filmie[/URL][/QUOTE]

Kochana, ja nawet tego nie oglądam bo teraz mam wrażenie, że za mną ktoś stoi :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Kurde , boję się tych waszych snów :shocked!:[/QUOTE]

A Ty myślałaś, że masz dziwne sny :lol:

Posted

[quote name='wiki4']

A Ty myślałaś, że masz dziwne sny :lol:[/QUOTE]

ale zdecydowanie przy was wymiekam :evil_lol: co prawda wojna kiedys mi sie snila ale to byl tak realistyczny sen że jeszcze tydzien po przebudzeniu chodzilam dziwnie wystraszona :lol:

Posted

[quote name='Cavy']Ja zawsze chciałam, żeby mi się wojna śniła. :lol:[/QUOTE]

Nie polecam :shake: kurde kule świszczą człowiek nie wie gdzie się podziać , ma się wrażenie że za chwilę oberwie sie kulką i ten strach o rodzine , gdzie oni sa, czy sa bezpieczni :shocked!:masakra :-o często budzę sie dosłownie mokruteńka :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale zdecydowanie przy was wymiekam :evil_lol: co prawda wojna kiedys mi sie snila ale to byl tak realistyczny sen że jeszcze tydzien po przebudzeniu chodzilam dziwnie wystraszona :lol:[/QUOTE]

Ale wiesz, na wątek zapraszamy :razz: Jak dla mnie te koty był najstraszniejsze i widok psa na ziemi :placz:

[quote name='Cavy']Ja zawsze chciałam, żeby mi się wojna śniła. :lol:[/QUOTE]

Oj...a ja już nie chcę :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie polecam :shake: kurde kule świszczą człowiek nie wie gdzie się podziać , ma się wrażenie że za chwilę oberwie sie kulką i ten strach o rodzine , gdzie oni sa, czy sa bezpieczni :shocked!:masakra :-o często budzę sie dosłownie mokruteńka :shake:[/QUOTE]

Dokładnie :shake:

Posted

[quote name='WeronikaM']aż się zerwałam z krzesła :roll::shock::eek2:
]
nie dawaj więcej takich filmów :modla:[/QUOTE]

Hah dobrze, że nie oglądałam :lol: Bo jestem sama w domu :razz:

Posted

[quote name='WeronikaM']aż się zerwałam z krzesła :roll::shock::eek2:
]
nie dawaj więcej takich filmów :modla:[/QUOTE]

gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra :roll:
bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca :eviltong:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra :roll:
bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca :eviltong:[/QUOTE]

I co nadal się fochasz? :evil_lol:

Ja kiedyś oglądałam taki filmik, że na końcu teletubiś w lesie z siekierą w głowie wyskakuje, a miałam sama po ciemku od koleżanki wracać:lol: Byłam w domu w 3 minuty, gdzie normalnie idę jakieś 20 :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj ja ide spać i biada wam jak mi sie przez te wasze opowieści jakiś horror przyśni :chainsaw: hehehehe :evil_lol:

dobranoc , słodkich koszmarków :evil_lol:[/QUOTE]

Dobranoc :loveu: Pamiętaj żeby zapisać bo zapmnisz :evil_lol:

Kolorowych koszmarów :diabloti:

Posted

[QUOTE]gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra
bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca [/QUOTE]

właśnie miałam głośniki na fula :roll::diabloti:

[QUOTE]Wejdź na wątek to się uśmiejesz [/QUOTE]
chyba raczej przestraszysz :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='WeronikaM']właśnie miałam głośniki na fula :roll::diabloti:

chyba raczej przestraszysz :roll::evil_lol:[/QUOTE]

No właśnie nie :evil_lol: Gadamy o lunatykowaniu i zaplułam cały monitor :eviltong:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']powiedzcie łaskawie wiki4 ze ja wciaz sie focham i sie do niej nie odzywam nadal :p:lol::lol::lol: jakby nie zauwazyla nic jej nie cytuje :p[/QUOTE]

Umiem czytać! :cool3: Nie...wcale, ale siedzisz u mnie w galerii :lol:

Posted

Cześć :) Wreszcie dotarłam z rewizytą ;) Ale widzę, że tu nagadane dużo, a do fot to się trzeba nieźle cofnąć :mad: Liczę na poprawę :diabloti:

[url]http://img215.imageshack.us/img215/6052/p1010531y.jpg[/url] śliczna :loveu: uwielbiam jamnisie długowłose :p

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :) Wreszcie dotarłam z rewizytą ;) Ale widzę, że tu nagadane dużo, a do fot to się trzeba nieźle cofnąć :mad: Liczę na poprawę :diabloti:

[URL]http://img215.imageshack.us/img215/6052/p1010531y.jpg[/URL] śliczna :loveu: uwielbiam jamnisie długowłose :p[/QUOTE]

Już założyłyśmy sobie wątek osobny :cool3:

Tak jest pani kapitan! Będzie poprawa, chyba :eviltong:

Dzięki ;)