Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Uszy ma takie slodkie puchate :D

A jak szybko się na nich kołtuny robią :cool3:

alex_sandereczka napisał(a):
Witamy :multi:

Śliczna psinka ;)

Hej.
Dzięki :loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
no teraz to wszystko piknie ogladnelam i moge powiedziec szczerze ze byly boskie a najlepsze to tak jakby makro na zachodzie nie skopiowałam linku :cool1::evil_lol::evil_lol:

rybia babcia :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

No to na przyszłość, szukasz sama fot :evil_lol:

Pra, pra ....babcia :diabloti: To już któreś pokolenie :evil_lol:
Ja nie jestem prawdziwą babcią, przygarnęłam je z zoologicznego :cool1:

Posted

wiki4 napisał(a):
No to na przyszłość, szukasz sama fot :evil_lol:

Pra, pra ....babcia :diabloti: To już któreś pokolenie :evil_lol:
Ja nie jestem prawdziwą babcią, przygarnęłam je z zoologicznego :cool1:

hohoho jak tyle tu bedzie nagadane( jak teraz) to z pewnoscia odnajde :evil_lol:
czyli jestes przybrana babka :diabloti:

Posted

hohoho jak tyle tu bedzie nagadane( jak teraz) to z pewnoscia odnajde :evil_lol:
czyli jestes przybrana babka :diabloti:

Wierzę w Ciebie :evil_lol:

No, na to wygląda :cool3: Ale ja mam dużo przybranych dzieci :diabloti: Nie każ mi wymieniać, a może jeszcze fotecki powstawiać, bo już niektórych nie pamiętam :eviltong: :cool1:

Posted

wiki4 napisał(a):
Wierzę w Ciebie :evil_lol:

No, na to wygląda :cool3: Ale ja mam dużo przybranych dzieci :diabloti: Nie każ mi wymieniać, a może jeszcze fotecki powstawiać, bo już niektórych nie pamiętam :eviltong: :cool1:

a powstawiaj fotki przynajmniej mniej bedziesz pisac :diabloti:hihihi:evil_lol::evil_lol:

Posted

a powstawiaj fotki przynajmniej mniej bedziesz pisac :diabloti:hihihi:evil_lol::evil_lol:

Tia...hihihi :diabloti: Niektórych przybrańców już znasz :cool3:

Wstawię tylko dwóch, a w czasie ładowania pogadam sobie jeszcze :cool3:

Posted

Hejka :lol: witamy sie wieczorową porą :multi:

ile tu nowych fotek :multi::multi::multi::multi:

Lisa jest słodziutka i widać że bardzo ciekawa świata , wszystko musi powąchać i dotknąć :cool3: ale to zdjęcie podoba mi się najbardziej

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no i oczywiście czekam na wieści o małych raczątkach :diabloti:

Posted

Witanko :loveu:

Taka wyprostowana :lol:

Chcesz jednego? :evil_lol: Jeszcze się nie wykluły ale warto spytać :lol:
Dobrze, że mam jedno dodatkowe akwa bo Sandra po jakimś miesiącu by je zjadła :roll: Śmiesznie to będzie wyglądało, trzy akwaria w jednym małym pokoiku :eviltong:

No to ja przedstawiam moje dzieci :diabloti:

Blue, który przebywa w schronisku. Wyrodna ze mnie matka, prawda :evil_lol:

Kacperek, znalazłam go na ulicy, podczas gdy jego brat jeździł rowerem po polu :angryy: Jest on dosyć ludzki :cool3:

Do takich min trzeba mieć talent :diabloti:

Król niebios :cool1:

Największy pupilek osiedla :loveu:

Oczywiście jak jest ze mną, to nigdy nie wychodzi z tego czysto :lol:

Posted

huhu wolontariuszke tu mamy :diabloti: ulala ]:-> :evil_lol:

Noo :evil_lol:

A Ty wiesz, że u Shira'ia zamiast Siurka dałaś zdjęcia Blue :lol::diabloti:

Posted

wiki4 napisał(a):

Chcesz jednego? :evil_lol: Jeszcze się nie wykluły ale warto spytać :lol:
Dobrze, że mam jedno dodatkowe akwa bo Sandra po jakimś miesiącu by je zjadła :roll: Śmiesznie to będzie wyglądało, trzy akwaria w jednym małym pokoiku :eviltong:

Ojjjjj muszę odmówić :-( ja sie boję takich żyjątek hehehehe rybki to bym chciała granatowegi i czerwonego bojownika ale kurde one moja żyć pojedynczo albo dużą ławicę neonków :loveu::loveu::loveu::loveu:

Suuuuuper te twoje dzieciaczki , a ten maluszek to rewelacja , fajna była by sesyjka zdjęciowa jego z Liską :lol:

Też się kiedyś zastanawiałam nad wolontariatem w naszym schronisku ale kurcze starcza mi czasu tylko na Nerona :shake: a szkoda :shake: ehhh

To ja czekam na sesję zdjęciową dni otwartych :multi::multi::multi::multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ojjjjj muszę odmówić :-( ja sie boję takich żyjątek hehehehe rybki to bym chciała granatowegi i czerwonego bojownika ale kurde one moja żyć pojedynczo albo dużą ławicę neonków :loveu::loveu::loveu::loveu:

Suuuuuper te twoje dzieciaczki , a ten maluszek to rewelacja , fajna była by sesyjka zdjęciowa jego z Liską :lol:

Też się kiedyś zastanawiałam nad wolontariatem w naszym schronisku ale kurcze starcza mi czasu tylko na Nerona :shake: a szkoda :shake: ehhh

To ja czekam na sesję zdjęciową dni otwartych :multi::multi::multi::multi:

Też tak myślałam żeby im sesyjkę skombinować :cool3: Ale bym musiała trafić na taki moment co by u babci nie był :roll:

One nie są agresywne :evil_lol: Można oswoić i na smyczy chodzić, Neronowi się spodoba nowy kolega/koleżanka :lol: