wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Ania! napisał(a):Po domowemu Pepe będzie około 20, a może nawez ze dwa dni wcześniej :lol: On jest taki słodziutkim pulpecikiem :loveu: Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/6559/p1010568v.jpg pięknie:loveu: http://img33.imageshack.us/img33/6389/p1010564a.jpg aj prawda ogonek boooski ;] http://img682.imageshack.us/img682/7383/p1010530.jpg oj takie małe łapeczkii :loveu: Ide aparat naładować na juutro ;] Quote
alex_sandereczka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy :multi: Śliczna psinka ;) Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):http://img407.imageshack.us/img407/6559/p1010568v.jpg pięknie:loveu: http://img33.imageshack.us/img33/6389/p1010564a.jpg aj prawda ogonek boooski ;] http://img682.imageshack.us/img682/7383/p1010530.jpg oj takie małe łapeczkii :loveu: Ide aparat naładować na juutro ;] Dzięki :loveu: Ładuj, ładuj! :cool3: :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Uszy ma takie slodkie puchate :D A jak szybko się na nich kołtuny robią :cool3: alex_sandereczka napisał(a):Witamy :multi: Śliczna psinka ;) Hej. Dzięki :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 hejoooOo:loveu::cool3: fajne fotki :loveu: ( tylko ich sie nie doszukalam :evil_lol:) ale z linków widze :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hejoooOo:loveu::cool3: fajne fotki :loveu: ( tylko ich sie nie doszukalam :evil_lol:) ale z linków widze :diabloti: Heej :cool3: Dzięki :evil_lol: Skarbie, od : http://www.dogomania.pl/forum/f80/lisa-moja-malenka-gwiazdka-przyjaciele-146674/index81.html wzwyż :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 no teraz to wszystko piknie ogladnelam i moge powiedziec szczerze ze byly boskie a najlepsze to tak jakby makro na zachodzie nie skopiowałam linku :cool1::evil_lol::evil_lol: rybia babcia :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no teraz to wszystko piknie ogladnelam i moge powiedziec szczerze ze byly boskie a najlepsze to tak jakby makro na zachodzie nie skopiowałam linku :cool1::evil_lol::evil_lol: rybia babcia :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: No to na przyszłość, szukasz sama fot :evil_lol: Pra, pra ....babcia :diabloti: To już któreś pokolenie :evil_lol: Ja nie jestem prawdziwą babcią, przygarnęłam je z zoologicznego :cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):No to na przyszłość, szukasz sama fot :evil_lol: Pra, pra ....babcia :diabloti: To już któreś pokolenie :evil_lol: Ja nie jestem prawdziwą babcią, przygarnęłam je z zoologicznego :cool1: hohoho jak tyle tu bedzie nagadane( jak teraz) to z pewnoscia odnajde :evil_lol: czyli jestes przybrana babka :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hohoho jak tyle tu bedzie nagadane( jak teraz) to z pewnoscia odnajde :evil_lol: czyli jestes przybrana babka :diabloti: Wierzę w Ciebie :evil_lol: No, na to wygląda :cool3: Ale ja mam dużo przybranych dzieci :diabloti: Nie każ mi wymieniać, a może jeszcze fotecki powstawiać, bo już niektórych nie pamiętam :eviltong: :cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Wierzę w Ciebie :evil_lol: No, na to wygląda :cool3: Ale ja mam dużo przybranych dzieci :diabloti: Nie każ mi wymieniać, a może jeszcze fotecki powstawiać, bo już niektórych nie pamiętam :eviltong: :cool1: a powstawiaj fotki przynajmniej mniej bedziesz pisac :diabloti:hihihi:evil_lol::evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a powstawiaj fotki przynajmniej mniej bedziesz pisac :diabloti:hihihi:evil_lol::evil_lol: Tia...hihihi :diabloti: Niektórych przybrańców już znasz :cool3: Wstawię tylko dwóch, a w czasie ładowania pogadam sobie jeszcze :cool3: Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Hejka :lol: witamy sie wieczorową porą :multi: ile tu nowych fotek :multi::multi::multi::multi: Lisa jest słodziutka i widać że bardzo ciekawa świata , wszystko musi powąchać i dotknąć :cool3: ale to zdjęcie podoba mi się najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no i oczywiście czekam na wieści o małych raczątkach :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Witanko :loveu: Taka wyprostowana :lol: Chcesz jednego? :evil_lol: Jeszcze się nie wykluły ale warto spytać :lol: Dobrze, że mam jedno dodatkowe akwa bo Sandra po jakimś miesiącu by je zjadła :roll: Śmiesznie to będzie wyglądało, trzy akwaria w jednym małym pokoiku :eviltong: No to ja przedstawiam moje dzieci :diabloti: Blue, który przebywa w schronisku. Wyrodna ze mnie matka, prawda :evil_lol: Kacperek, znalazłam go na ulicy, podczas gdy jego brat jeździł rowerem po polu :angryy: Jest on dosyć ludzki :cool3: Do takich min trzeba mieć talent :diabloti: Król niebios :cool1: Największy pupilek osiedla :loveu: Oczywiście jak jest ze mną, to nigdy nie wychodzi z tego czysto :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://cms.halpress.eu/files2/68766/obraz_317.jpg o to dziecko jest piekne :loveu::loveu: a zwlaszcza jego oczy :loveu::loveu: a tak wgl to ty chodzi do schroniska jestes wolo ? i wgl?:> Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):http://cms.halpress.eu/files2/68766/obraz_317.jpg o to dziecko jest piekne :loveu::loveu: a zwlaszcza jego oczy :loveu::loveu: a tak wgl to ty chodzi do schroniska jestes wolo ? i wgl?:> Piękne, nieprawdaż :cool3: No jestem, ale chodzę rzadko bo czasu nie ma :roll: Jutro są dni otwarte to może porobię jakieś zdjęcia tego dziecka :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Piękne, nieprawdaż :cool3: No jestem, ale chodzę rzadko bo czasu nie ma :roll: Jutro są dni otwarte to może porobię jakieś zdjęcia tego dziecka :razz: huhu wolontariuszke tu mamy :diabloti: ulala ]:-> :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):huhu wolontariuszke tu mamy :diabloti: ulala ]:-> :evil_lol: Noo :evil_lol: A Ty wiesz, że u Shira'ia zamiast Siurka dałaś zdjęcia Blue :lol::diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Noo :evil_lol: A Ty wiesz, że u Shira'ia zamiast Siurka dałaś zdjęcia Blue :lol::diabloti: wiem wlasnie tam napisalam :roflt: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wiem wlasnie tam napisalam :roflt: :errrr: Jak mogłaś moje dziecko nazwać Siurkiem :diabloti: Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a): Chcesz jednego? :evil_lol: Jeszcze się nie wykluły ale warto spytać :lol: Dobrze, że mam jedno dodatkowe akwa bo Sandra po jakimś miesiącu by je zjadła :roll: Śmiesznie to będzie wyglądało, trzy akwaria w jednym małym pokoiku :eviltong: Ojjjjj muszę odmówić :-( ja sie boję takich żyjątek hehehehe rybki to bym chciała granatowegi i czerwonego bojownika ale kurde one moja żyć pojedynczo albo dużą ławicę neonków :loveu::loveu::loveu::loveu: Suuuuuper te twoje dzieciaczki , a ten maluszek to rewelacja , fajna była by sesyjka zdjęciowa jego z Liską :lol: Też się kiedyś zastanawiałam nad wolontariatem w naszym schronisku ale kurcze starcza mi czasu tylko na Nerona :shake: a szkoda :shake: ehhh To ja czekam na sesję zdjęciową dni otwartych :multi::multi::multi::multi: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dOgLoV napisał(a):Ojjjjj muszę odmówić :-( ja sie boję takich żyjątek hehehehe rybki to bym chciała granatowegi i czerwonego bojownika ale kurde one moja żyć pojedynczo albo dużą ławicę neonków :loveu::loveu::loveu::loveu: Suuuuuper te twoje dzieciaczki , a ten maluszek to rewelacja , fajna była by sesyjka zdjęciowa jego z Liską :lol: Też się kiedyś zastanawiałam nad wolontariatem w naszym schronisku ale kurcze starcza mi czasu tylko na Nerona :shake: a szkoda :shake: ehhh To ja czekam na sesję zdjęciową dni otwartych :multi::multi::multi::multi: Też tak myślałam żeby im sesyjkę skombinować :cool3: Ale bym musiała trafić na taki moment co by u babci nie był :roll: One nie są agresywne :evil_lol: Można oswoić i na smyczy chodzić, Neronowi się spodoba nowy kolega/koleżanka :lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a)::errrr: Jak mogłaś moje dziecko nazwać Siurkiem :diabloti: Przepraszam, to ja cos w trace - brzydkie imie wymyslilam ???:mad: Quote
Recommended Posts