Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Przepraszam, to ja cos w trace - brzydkie imie wymyslilam ???:mad:[/QUOTE]

Piękne :cool3:

[quote name='Cavy']Czy ja źle przeczytałam, czy coś ma się u Ciebie wykluć? :tard:[/QUOTE]

Nie u mnie, tylko w akwarium :evil_lol:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie no siurek to bardzo takie hmmm polityczne imie :D:D:D[/QUOTE]

Dokładnie, chociaż pewnie z polityką mało związany jest :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']

One nie są agresywne :evil_lol: Można oswoić i na smyczy chodzić, Neronowi się spodoba nowy kolega/koleżanka :lol:[/QUOTE]

Hahahaha by go w nochal uszczypnoł to by Neron wiał gdzie by go oczy poniosły :evil_lol: ostatanio polował na żabe , nastawiał uszy , wąchał ją , odskakiwał a na końcu chyba ja chciał łapą pogłaskać to już musiałam lecieć na ratunek żabki i przenieśc ją w bardziej bezpieczne miejsce :diabloti: więc może lepiej nie narażać na taki sam los biednego raczątka :evil_lol:

a ostatnio mi się śniło że mam łącznie z Neronem 15 psów :splat:zastanawiałam się jak ja mam z nimi na dwór chodzić więc wymyśliłam że będę brała po 2 psy na dwó i tak w kółko aż nie wyjdę z wszystkimi :painting:
te sny to chyba wynik częstego zaglądania na dogomanie :ylsuper: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hahahaha by go w nochal uszczypnoł to by Neron wiał gdzie by go oczy poniosły :evil_lol: ostatanio polował na żabe , nastawiał uszy , wąchał ją , odskakiwał a na końcu chyba ja chciał łapą pogłaskać to już musiałam lecieć na ratunek żabki i przenieśc ją w bardziej bezpieczne miejsce :diabloti: więc może lepiej nie narażać na taki sam los biednego raczątka :evil_lol:

a ostatnio mi się śniło że mam łącznie z Neronem 15 psów :splat:zastanawiałam się jak ja mam z nimi na dwór chodzić więc wymyśliłam że będę brała po 2 psy na dwó i tak w kółko aż nie wyjdę z wszystkimi :painting:
te sny to chyba wynik częstego zaglądania na dogomanie :ylsuper: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:[/QUOTE]
Padłam :mdleje:

:roflt:

Też chce takie sny, ciekawe jakby wyglądała krzyżówka Tofika i kota. :hmmmm:

:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hahahaha by go w nochal uszczypnoł to by Neron wiał gdzie by go oczy poniosły :evil_lol: ostatanio polował na żabe , nastawiał uszy , wąchał ją , odskakiwał a na końcu chyba ja chciał łapą pogłaskać to już musiałam lecieć na ratunek żabki i przenieśc ją w bardziej bezpieczne miejsce :diabloti: więc może lepiej nie narażać na taki sam los biednego raczątka :evil_lol:

te sny to chyba wynik częstego zaglądania na dogomanie :ylsuper: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:[/QUOTE]

15 psów :evil_lol: Ja to miewam takie poje*ane sny, że nie wiem :placz:

A najgorsze, że mi w snach się tworzy taki inny świat i co jakiś czas mi się on śni :lol:

[quote name='Lilo.'][URL]http://img682.imageshack.us/img682/7383/p1010530.jpg[/URL]
jaka słodka . :loveu:
cud miód i orzeszki. ;ddd

a imnie przyznam że piękne. xd[/QUOTE]

Posted

15 psów :evil_lol: Ja to miewam takie poje*ane sny, że nie wiem :placz:

A najgorsze, że mi w snach się tworzy taki inny świat i co jakiś czas mi się on śni :lol:

[quote name='Lilo.'][URL]http://img682.imageshack.us/img682/7383/p1010530.jpg[/URL]
jaka słodka . :loveu:
cud miód i orzeszki. ;ddd

a imnie przyznam że piękne. xd[/QUOTE]

Oczywiście, że piękne :cool3:

Posted

[quote name='Cavy']Padłam :mdleje:

:diabloti:[/QUOTE]

Oooo to by była mieszanka raczej wybuchowa :diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']Padłam :mdleje:

Ja Ci mogę to narysować :evil_lol:

Wczoraj mi się taki głupi sen śnił, że nie wiem :megagrin:

Oczywiście śnił mi się mój świat senny. Czyli las z pożółkłymi liśćmi a po lewej stronie murek na pół metra a na dole skały z pieniącym się morzem. Po prostu kocham ten świat bardziej od naszego. ''Wędrując'' po tym świecie nie spotykam psów za kratkami, wszystko jest wolne. Chociaż zdarzył się taki ''odcinek'' co jechałam pociągiem bo myśliwi przyjechali :-(

A dzisiaj był taki:

Byłam w teatrze i wyszłam na dwór bo mi się znudziło, a tam zaczęła się 3 wojna światowa. Szłam dalej i spotkałam dwa koty syjamskie siedzące na dwóch murkach, jeden powiedział do mnie ''teraz zginiesz'' aż mnie dreszcze przeszły. Poszłam dalej, a tam za dużą szybą moja wychowawczyni z reala wykładała angielski. Na dalszej drodze spotkałam moją dawną szkołę, którą wyprzedza polanka. Cała była w płomieniach...na tym zadzwonił budzik, że muszę wstać ale może dzisiaj przyśni mi się dalsza część, chociaż wolę mój świat ;)
Często rano potem szkicuję na szybcika to co mi się śniło :cool3:

Posted

[quote name='Lilo.']ja to mam sny. xdd
żew szkolebyły kamery a tekamerkontrolowała dziewczynka z ringu:scream_3:[/QUOTE]

Może załóżmy wątek o snach :evil_lol: Przynajmniej będę miała się komu wygadać bo koleżanka się patrzy na mnie jak na nawiedzoną :placz::diabloti:

Posted

[quote name='wiki4']Ja Ci mogę to narysować :evil_lol:

Wczoraj mi się taki głupi sen śnił, że nie wiem :megagrin:

Oczywiście śnił mi się mój świat senny. Czyli las z pożółkłymi liśćmi a po lewej stronie murek na pół metra a na dole skały z pieniącym się morzem. Po prostu kocham ten świat bardziej od naszego. ''Wędrując'' po tym świecie nie spotykam psów za kratkami, wszystko jest wolne. Chociaż zdarzył się taki ''odcinek'' co jechałam pociągiem bo myśliwi przyjechali :-(

A dzisiaj był taki:

Byłam w teatrze i wyszłam na dwór bo mi się znudziło, a tam zaczęła się 3 wojna światowa. Szłam dalej i spotkałam dwa koty syjamskie siedzące na dwóch murkach, jeden powiedział do mnie ''teraz zginiesz'' aż mnie dreszcze przeszły. Poszłam dalej, a tam za dużą szybą moja wychowawczyni z reala wykładała angielski. Na dalszej drodze spotkałam moją dawną szkołę, którą wyprzedza polanka. Cała była w płomieniach...na tym zadzwonił budzik, że muszę wstać ale może dzisiaj przyśni mi się dalsza część, chociaż wolę mój świat ;)
Często rano potem szkicuję na szybcika to co mi się śniło :cool3:[/QUOTE]

Jejku Ty to masz dopiero suuuper sny :cool3: i zadziwiające jest to że śni Ci się czesto sen w tym samym miejscu hmmm może to jakieś Twoje drugie wcielenie :evil_lol:

a macie też tak żę wiecie że jesteście w śnie ?? ja mam tak zawsze , jak śni mi się coś strasznego to sobie w tym śnie myślę że muszę potrząsnąć głową to sie obudzę , robię to i od razu pobudka hmmm albo zawsze jak mi się śni że dostane list to w momencie jak mam spojrzec co w nim jest napisane to się budzę :angryy:

Posted

[quote name='wiki4']Może załóżmy wątek o snach :evil_lol: Przynajmniej będę miała się komu wygadać bo koleżanka się patrzy na mnie jak na nawiedzoną :placz::diabloti:[/QUOTE]

dobry pomysł !
bo jak też chcę powiedzieć mojej koleżance to tak nie wie o co chodzi. xdd
z moim psem to wogóle sny miałam.
ale stich też masny. ;dd

Posted

[quote name='Cavy']Mówiące koty!? O ja! :mdleje:

A mówiłam, że mam walnięte sny :roll: Czasem robią się denerwujące :placz: Potem idę ulicą i widzę jakiegoś człowieka lub coś innego z mojego snu i się boję :placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jejku Ty to masz dopiero suuuper sny :cool3: i zadziwiające jest to że śni Ci się czesto sen w tym samym miejscu hmmm może to jakieś Twoje drugie wcielenie :evil_lol:

a macie też tak żę wiecie że jesteście w śnie ?? ja mam tak zawsze , jak śni mi się coś strasznego to sobie w tym śnie myślę że muszę potrząsnąć głową to sie obudzę , robię to i od razu pobudka hmmm albo zawsze jak mi się śni że dostane list to w momencie jak mam spojrzec co w nim jest napisane to się budzę :angryy:[/QUOTE]

Super?! :placz: No mam, albo że coś mnie goni i nie mogę uciec :shake:

[quote name='Lilo.']dobry pomysł !
bo jak też chcę powiedzieć mojej koleżance to tak nie wie o co chodzi. xdd
z moim psem to wogóle sny miałam.
ale stich też masny. ;dd[/QUOTE]

To chwilka moment i zaraz będzie :cool3:

Posted

To ja mam omamy normalnie :crazyeye: Parę razy widziałam szczura w kuchni na stole, innym razem jakieś dziwne stworki się do mnie śmiały na płytkach w łazience.
Dziwne. :shake:

[SIZE=1]Tee, chciałas zdjęcia kotecka, ja wstawiłam, a Ciebie nima :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='Cavy']To ja mam omamy normalnie :crazyeye: Parę razy widziałam szczura w kuchni na stole, innym razem jakieś dziwne stworki się do mnie śmiały na płytkach w łazience.
Dziwne. :shake:

[SIZE=1]Tee, chciałas zdjęcia kotecka, ja wstawiłam, a Ciebie nima :eviltong:[/SIZE][/QUOTE]

Ja też :placz: Albo patrzę w lustro, a za mną ktoś stoi :shake:

Już byłam u Ciebie :cool3: