Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BRUNO ZNALAZŁ SWOJE MIEJSCE NA ZIEMI, ZAMIESZKAŁ W OLSZTYNIE.:lol:

Bruno trafił do schroniska skrajnie wycieńczony, zabiedzony...
Pracownik musiał go wnieść na rękach do boksu kwarantanny.
To duży misio, ustępujacy innym psom, nie umie walczyć o swoje miejsce w stadzie i dlatego mieszka osobno.
Ulubieniec wolontariuszy, spokojny, zrównoważony, przyjmujący z ogromną wdzięcznością każdy ciepły gest człowieka, może dać wiele radości i miłości...
Bruno nie reaguje na koty.

Bruno ma ok. 7-8 lat, jest wykastrowany, posiada chip identyfikacyjny, aktualne szczepienia.
Nr ewidencyjny w schronisku 458

tel. 693 63 32 11 i 604 10 50 18

Schronisko w Olsztynie, ul. Turystyczna 2, tel. 089 534 88 88

Posted

Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam Bruna. Był to dzień, w którym trafił do schroniska. Widok był straszny. Bruno był przeraźliwie chudy ( kości obciągnięte skórą) Był tak słaby, że ledwo trzymał się na łapach. Był poraniony, jego oczy były tak zaropiałe, że biedak nic nie widział.

Teraz Bruno to nie ten sam pies, przytył, po ranach i chorych oczach nie ma śladu.

Bruno to kochany i grzeczny pies, który zasługuje na prawdziwy dom, w którym będzie mógł zostać na zawsze.

Posted

`. Takiego cieszącego się Bruna widziałam na dzisiejszym spacerku... W każdej chwili podchodził, by go pogłaskać. Wieczorkiem wkleję parę fotek z dzisiaj, ale trochę pogoda nie dopisała...

Posted

keciulinka napisał(a):
smutne oczka.... jak wypatruje domku :(
cudny pies ,trzymam kciuki za nowy dom :placz:

`. Bruno na początku jest trochę nieufny, ale na spacerku ciągle tylko podchodził i prosił, by go głaskać !. On jest taki słodki !. :loveu: Ja nie wiem kto mu wyrządził krzywdę, bo to naprawdę cudny pies !!! Wierzę, że Bruno 'znajdzie' swojego człowieka... Bo takiego psa każdy, by chciał !. Jeszcze czasem się "uśmiechał" do zdjęć. :cool3: Ale te fotki niestety wychodziły rozmazane. :shake:
Bruno o wieele lepiej wygląda niż pierwszego dnia przybycia do schroniska.. Ciężko było go wsadzić z powrotem do klatki. :( więc zostałam jeszcze z nim w środku i trochę wymiziałam !.

• 2 weeks later...
Posted

`. Bruno z dzisiejszego spacerku... Biegał jak szalony za piłką. :evil_lol: Potrafi ładnie usiąść i dać łapkę. :p Tylko 2 foteczki - z tel. niestety

Posted

[quote name='Tasia i Tyson']Kochany Bruniu,do zobaczenia w sobotę:):)[/QUOTE]

`. To już jutro. :multi: i znowu hasanie za piłką. :loveu: Może uda się zrobić fotki jak się bawi. ;)