Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie,nie ja się nie śmieję z poważnej dyskusji :shake:
Tylko to zdanie tak fajnie napisałaś :lol:
Ale wiesz co,Bondzik jest taki malutki,że wszystko musi mieć malutkie.Nie masz żadnej książki aby sprawdzić jak to z tym jest?
Tak na marginesie to mi Bondzik baaaaaaaaaardzo się podoba.Bardzo,bardzo :loveu::loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I niestety dostępu do sieci w domu nie mam bo laptop padł na dobre... Został oddany do naprawy, więc mam nadzieje, że się uporają z tym szybko.

Pokazalam Bondzika "j*j*" koleżance która ma 8 letniego yorka. I stwierdziła, że Bondzik ma na prawdę ich miniaturki. Więc jak widzicie nie wymyśliłam sobie tego....

A tak na marginesie to dziś uporałam się z prezentami świątecznymi, jeszcze tylko coś dla siostry i z głowy.

No i dzień dobry:D U nas właśnie zaczął sypać śnieg.

Posted

[quote name='Natalia&Lola']I niestety dostępu do sieci w domu nie mam bo laptop padł na dobre... Został oddany do naprawy, więc mam nadzieje, że się uporają z tym szybko.

Pokazalam Bondzika "j*j*" koleżance która ma 8 letniego yorka. I stwierdziła, że Bondzik ma na prawdę ich miniaturki. Więc jak widzicie nie wymyśliłam sobie tego....

A tak na marginesie to dziś uporałam się z prezentami świątecznymi, jeszcze tylko coś dla siostry i z głowy.

No i dzień dobry:D U nas właśnie zaczął sypać śnieg.[/QUOTE]

Natalia! Przestań się przejmować rozmiarem. Starsza koleżanka Ci to mówi. Nie wielkość się liczy tylko jakość:eviltong:. On cały jest maleńki, to i klejnoty ma pewnie proporcjonalne. Gdyby tak nie było, to musiałby nimi ciągnąć po ziemi. Wtedy dopiero miałabyś powód do zmartwień. Pozdrawiamy!

Posted

Ale i tak mi się wydaje, że coś jest z nim nie tak..
Nie wiem czy to już na forum pisałam, ale wet stwierdził, że Bondzik jest malutki, miał duży problem z zębami, ma mało owłosione łapeczki i małe j*j*a bo ma jakieś problemy zdrowotne (chodzi tu o coś jak zespól downa u ludzi, istnieje coś takiego u psów?). Ale kazal się cieszyć, że ma 2 mini j*j*.

Posted

Natalia, nie przejmuj się tak! Bondzik wygląda na zdrowego, slicznego yoreczka! :D To, że ma malutkie klejnociki, to nie znaczy, że coś jest nie tak. :) Tak, jak napisała Truska - skoro cały jest malutki, to klejnociki też ma malutkie :) Jest przecudownym yoraskiem:loveu::loveu::loveu:

Posted

Natalia mało Ci było zmartwień z Nolą ? Nie wyszukuj schorzeń u Bondzika - to śliczny chłopak a że malutki taka jego uroda. Co niby wskazuje na jakieś upośledzenie Bondka ??? Jego rozmiar ??? Wyluzuj na pewno wszystko jest ok.

Czekamy fotki ze zbiorowej kąpieli Bądzików :)

Posted

Dziękuje Wam bardzo za słowa otuchy:lol:
No ja właśnie przez te problemy z Nolą teraz mam spaczenie i obawę aby tym nic nie bylo i wyszukuje chorób....
Zdjęć jak na razie nie będzie:( Podobno problem z laptopem to jakaś poważniejsza sprawa i może to trochę potrwać, a teraz święta więc zostajemy odłączeni od świata.

Posted

Podpisuję się pod wszystkim co napisały dziewczyny :lol:
Bondzik jest wspaniały i śliczny ,buziaczki dla niego :loveu::loveu::loveu:
Cześć czwóreczko :multi:

Posted

Dziś się dowiadywałam i okazało się, że będę laptopa miała dopiero po nowym roku:(
Więc zasypie dopiero wtedy Was zdjęciami:D

Co do Świąt to dziś do 3 siedziałam w kuchni razem z mamą, ona robiła flaki, bigos, przygotowywała wszystko na pasztet a ja robiłam pierniczki:eviltong:
Dziś muszę kupić choinkę, zapakować do końca wszystkie prezenty i końcowo wszystko ogarnąć...
Więc jak widać jestem w lesie:oops:

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=Red][B]Życzę Wszystkim odwiedzającym naszą galerię zdrowych, rodzinnych, spokojnych i pogodnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w nowym roku[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Red].[/COLOR]