*Jot* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nie,nie ja się nie śmieję z poważnej dyskusji :shake: Tylko to zdanie tak fajnie napisałaś :lol: Ale wiesz co,Bondzik jest taki malutki,że wszystko musi mieć malutkie.Nie masz żadnej książki aby sprawdzić jak to z tym jest? Tak na marginesie to mi Bondzik baaaaaaaaaardzo się podoba.Bardzo,bardzo :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Doti ja sie jej nie dziwie przejela sie kobieta klejnotami:D tylko co sam Bondzik na to?:D Quote
Nati28 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Bidny Bonzik, ale i tak jest sliczny :loveu: Moj Coco to ma chyba j*j* proporcjonalne ;) Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No i gdzie te Bondziki się znów zagubiły ? Quote
Żana i Sherry Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witamy w mroźny poniedziałek całą czwórkę ;D :loveu::loveu: Quote
Natalia&Lola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 I niestety dostępu do sieci w domu nie mam bo laptop padł na dobre... Został oddany do naprawy, więc mam nadzieje, że się uporają z tym szybko. Pokazalam Bondzika "j*j*" koleżance która ma 8 letniego yorka. I stwierdziła, że Bondzik ma na prawdę ich miniaturki. Więc jak widzicie nie wymyśliłam sobie tego.... A tak na marginesie to dziś uporałam się z prezentami świątecznymi, jeszcze tylko coś dla siostry i z głowy. No i dzień dobry:D U nas właśnie zaczął sypać śnieg. Quote
sandra291 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Hej!Super galeria:) czekamy na więcej fotek.Pozdrawiamy!:D Quote
Truska34 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Natalia&Lola']I niestety dostępu do sieci w domu nie mam bo laptop padł na dobre... Został oddany do naprawy, więc mam nadzieje, że się uporają z tym szybko. Pokazalam Bondzika "j*j*" koleżance która ma 8 letniego yorka. I stwierdziła, że Bondzik ma na prawdę ich miniaturki. Więc jak widzicie nie wymyśliłam sobie tego.... A tak na marginesie to dziś uporałam się z prezentami świątecznymi, jeszcze tylko coś dla siostry i z głowy. No i dzień dobry:D U nas właśnie zaczął sypać śnieg.[/QUOTE] Natalia! Przestań się przejmować rozmiarem. Starsza koleżanka Ci to mówi. Nie wielkość się liczy tylko jakość:eviltong:. On cały jest maleńki, to i klejnoty ma pewnie proporcjonalne. Gdyby tak nie było, to musiałby nimi ciągnąć po ziemi. Wtedy dopiero miałabyś powód do zmartwień. Pozdrawiamy! Quote
Natalia&Lola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 No może z tym przesadzam... Z resztą zobaczymy, ma teraz 7msc. Poczekamy i zobaczymy co z "tego" wyrośnie;) Quote
Natalia&Lola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Ale i tak mi się wydaje, że coś jest z nim nie tak.. Nie wiem czy to już na forum pisałam, ale wet stwierdził, że Bondzik jest malutki, miał duży problem z zębami, ma mało owłosione łapeczki i małe j*j*a bo ma jakieś problemy zdrowotne (chodzi tu o coś jak zespól downa u ludzi, istnieje coś takiego u psów?). Ale kazal się cieszyć, że ma 2 mini j*j*. Quote
Żana i Sherry Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Natalia, nie przejmuj się tak! Bondzik wygląda na zdrowego, slicznego yoreczka! :D To, że ma malutkie klejnociki, to nie znaczy, że coś jest nie tak. :) Tak, jak napisała Truska - skoro cały jest malutki, to klejnociki też ma malutkie :) Jest przecudownym yoraskiem:loveu::loveu::loveu: Quote
pycia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witamy i gorąco pozdrawiamy:) Bondzik jest śliczniutki:D Quote
*kleo* Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ciesz się, że w ogóle ma, i to obydwa jąderka, a nie jedno albo w ogóle :eviltong: A w ogóle to cześć :multi: Quote
Marzena* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Natalia mało Ci było zmartwień z Nolą ? Nie wyszukuj schorzeń u Bondzika - to śliczny chłopak a że malutki taka jego uroda. Co niby wskazuje na jakieś upośledzenie Bondka ??? Jego rozmiar ??? Wyluzuj na pewno wszystko jest ok. Czekamy fotki ze zbiorowej kąpieli Bądzików :) Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 hej hej, Bondzik jest cudnym pieskiem:):) i nie zamartwiaj się tylko ciesz z pięknego kawalera:):) Quote
Doti1986 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Natalia Bondzik jest malutki i śliczniutki i nie przejmuj się bo śliczna z Niego truskaweczka:) Quote
Natalia&Lola Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Dziękuje Wam bardzo za słowa otuchy:lol: No ja właśnie przez te problemy z Nolą teraz mam spaczenie i obawę aby tym nic nie bylo i wyszukuje chorób.... Zdjęć jak na razie nie będzie:( Podobno problem z laptopem to jakaś poważniejsza sprawa i może to trochę potrwać, a teraz święta więc zostajemy odłączeni od świata. Quote
Nati28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hey :) Bondzik jest sliczniutki i sie nie przejmuj :loveu: , on napwno czuje sie ze swoimi jaderkami dobrze :) Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Podpisuję się pod wszystkim co napisały dziewczyny :lol: Bondzik jest wspaniały i śliczny ,buziaczki dla niego :loveu::loveu::loveu: Cześć czwóreczko :multi: Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wieczorne pozdrowienia zostawiam dla uroczego pana, pani i pani łaciatej;) oraz ich wlascicielki:loveu: Quote
Marzena* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cześć Bondziki :) Mam nadzieję, że ta awaria jednak nie jest taka poważna i wkrótce zobaczymy nowe foteczki :) Pozdrawiamy cieplutko :) Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cześć czwóreczko :multi::multi: Wszystko już przygotowane do Świąt? :lol: Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dziś się dowiadywałam i okazało się, że będę laptopa miała dopiero po nowym roku:( Więc zasypie dopiero wtedy Was zdjęciami:D Co do Świąt to dziś do 3 siedziałam w kuchni razem z mamą, ona robiła flaki, bigos, przygotowywała wszystko na pasztet a ja robiłam pierniczki:eviltong: Dziś muszę kupić choinkę, zapakować do końca wszystkie prezenty i końcowo wszystko ogarnąć... Więc jak widać jestem w lesie:oops: [FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=Red][B]Życzę Wszystkim odwiedzającym naszą galerię zdrowych, rodzinnych, spokojnych i pogodnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w nowym roku[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Red].[/COLOR] Quote
Recommended Posts