Pegaza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 O to juz byla taka sunia odchowana nie wyobrazam sobie jakby tak mialo mojej nagle zabraknac, no to juz faktycznie ma to opanowane hehe ja rozmawiam przez fona jak moje latają bez smyczy... Quote
Natalia&Lola Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Przed jej śmiercią byla dopuszczana bo chciałam mieć yorka jeszcze jednego. Takiego jak ona, szczekliwego, rozbrykanego i takiego kochanego. A jakby było więcej niż 1 to chciała koleżanka. Chcialam dodać, że Inka to sunia po tych samych rodzicach co Lola:) I już widzę podobieństwo. Cechy wspólne- dużo szczeka, uwielbia się calowac, bawić, biegać. No i ten sam blysk w oku! Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No ja bym chyba tez porownywala czy jest taka jak tamta:) Quote
Natalia&Lola Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ja to nawet Bondka porównywalam w tych pierwszych dniach żaloby. Ale on to jest zupelnie co innego. A, ze Inka ma tych samych rodziców to niestety to robię i porównuje. Obie dziewczyny mają ciemne pyszczki, chociaż Lola byla strasznie brzydkim szczeniakiem. I jak ją kupilam to sie zastanawialam co z niej wyrośnie. A byla malą śliczną sunią, która skradla moje serce. Nigdy nie mialam z nią problemów zdrowotnych, zęby wszystkie same wypadly. No i byla śliczną sunią. Potem bylam w szoku, że z takiego brzydkiego szczeniaka wyrosla mi taka piękna suka:) Tęsknię za nią okropnie:( Quote
Yorkomanka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Biedna Lolcia [*] dzisiaj wieczorem zapraszam do nas na nowiutkie foteczki Quote
charlotta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wpadamy się przywitać :) [url]http://i1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/SDC10334.jpg[/url] - fantastyczna fota Bondek jak uśmiechnięty wygląda [url]http://s1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/?action=view¤t=SDC10299.jpg[/url] - pocieszne maleństwo , uchichrane po pachy :) Quote
*Jot* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Haj :multi: Wpadam po przepis na marchwianki (może być taka nazwa? :evil_lol:) Jak upiekę to dam znać jak się udały. Pozdrawiamy czwóreczkę :multi: Quote
Marzena* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Przykre, że takie wypadki jak Loli się zdarzają. W hodowli z której pochodzi Viky pies sąsiadów rozszarpał sunie yoreczkę przy windzie na oczach dziecka [FONT=Tahoma]:diabloti: [/FONT] Quote
Marzena* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Viky i Ja']Przykre, że takie wypadki jak Loli się zdarzają. W hodowli z której pochodzi Viky pies sąsiadów rozszarpał sunie yoreczkę przy windzie na oczach dziecka [FONT=Tahoma]:diabloti: [/FONT][/QUOTE] o rany to nie ta emota mieła być !!!! tylko [FONT=Tahoma]:placz: !!![/FONT] [FONT=Tahoma]Znowu brak edycji :([/FONT] Quote
iwa63 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Przepis na ciastka marchewkowe: 2 szklanki mąki, płatki owsiane, 2 jaja, trochę oleju, do tego gotowana marchewka (dałam 1 ale to było za mało) ugnieciona. Wszystko razem wymieszałam, przy pierwszym rozdaniu piekłam takie mini pączki ale w środku było trochę niedopieczone więc jak piekłam kolejną blachę to zrobiłam mini naleśniki:) i wyszły w srodku ładnie dopieczone a na zewnątrz przyrumienione. Próbowałam i wg mnie czegoś w nich jeszcze brakuje, ale psy są zadowolone więc to najważniejsze:D[/QUOTE] Witam w poniedziałek Dziękuję za przepis na ciasteczka -jeszcze mi napisz ile tych płatków owsianych ,jak będę miała chwilkę to wypróbuje przepisik a będę miała kogo częstować bo moja mama ma kundelka i siostra jamniczka więc jakos damy rade je zjeść-hi hi A z tymi ząbkami to ja też bym się jeszcze wstrzymała Quote
iwa63 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Zapomniałam dodać że foteczki super a na tej to jak bym Toffisia widziała[URL="http://i1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/th_SDC10334.jpg"]http://i1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/th_SDC10334.jpg [/URL] Śliczne te twoje pociechy Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='iwa63']Witam w poniedziałek Dziękuję za przepis na ciasteczka -jeszcze mi napisz ile tych płatków owsianych ,jak będę miała chwilkę to wypróbuje przepisik a będę miała kogo częstować bo moja mama ma kundelka i siostra jamniczka więc jakos damy rade je zjeść-hi hi A z tymi ząbkami to ja też bym się jeszcze wstrzymała[/QUOTE] O ciasteczka dla psiaków :) ja też chętnie wypróbuję przepis :) Quote
Truska34 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A to tylko dla psiaków ciasteczka??? Szkoda:-( A składniki wskazują na to, że i człowiek by się nimi nie otruł, co? Ja też wypróbuję:cool3: Cześć Natalia i piesunie, śliczniunie. Foteczki super! Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Edyta najpierw Ty wyprobuj zeby psa nie otruc;) hej Bondziki i Inki :) Quote
Natalia&Lola Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Pegaza']Edyta najpierw Ty wyprobuj zeby psa nie otruc;) hej Bondziki i Inki :)[/QUOTE] Daria co to ma być:mad: U mnie towarzystwo jeszcze w całości no i jamnik koleżanki też skosztował i był zadowolony:evil_lol: Hm płatki owsiane to ja tak na oko sypnęłam, może z pól szklanki ich było. Ja osobiście zanim podałam to spróbowałam, ale dla mnie w nich cukru brakuje :diabloti: Ja lubię słodkie:cool1: Quote
iwa63 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witamy całą trójeczkę u nas wiosna na dworze a ja zaraz będę piekła ciasteczka;) Quote
*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cześć czwóreczko :loveu::loveu: Ciastka Iwony pięknie wygladają :lol: Quote
Truska34 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']Edyta najpierw Ty wyprobuj zeby psa nie otruc;) hej Bondziki i Inki :)[/QUOTE] Mój pies niczego niezjadliwego nie ruszy (poza małymi wyjątkami:evil_lol:). Czasem się zastanawiam, dlaczego to mu "pyszniutka" szyneczka nie smakuje i jak ją sama spróbuję, to okazuje się, że nie za bardzo do jedzenia się nadaje:cool3: Zobaczymy dzisiaj, jak mu urodzinowy torcik podejdzie;) Cześć Natalia i zgraja! Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Truska34']Mój pies niczego niezjadliwego nie ruszy (poza małymi wyjątkami:evil_lol:). Czasem się zastanawiam, dlaczego to mu "pyszniutka" szyneczka nie smakuje i jak ją sama spróbuję, to okazuje się, że nie za bardzo do jedzenia się nadaje:cool3: Zobaczymy dzisiaj, jak mu urodzinowy torcik podejdzie;) Cześć Natalia i zgraja![/QUOTE] no i co z tym tortem>? bo cisza u Ciebie na galerii... cze Natala :) Quote
*Jot* Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Pegaza']no i co z tym tortem>? bo cisza u Ciebie na galerii... cze Natala :)[/QUOTE] No chyba się nie zatruli??? :crazyeye: Daria,ja za Tobą krok w krok :evil_lol: Cześć czwóreczko :multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No wlasnie widze sie mie przyczepilas jak rzep psiego ogona heheh Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Wam [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG] Witamy się po bardzo długiej przerwie - ile tu się pozmieniało! :O Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] :**** Quote
Juustii Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witamy ślicznie pięknego Bondzika i jego właścicielke ;) pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ;P Quote
Recommended Posts