Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Bondzik, dziś dostal twardego gryzaka aby w końcu powypadaly mu podwójne zęby (4 u góry), ale oczywiście Inka zrobila mu mega awanture i zabrala gryzaka.... Bondzik musial zostać zamknięty aby w spokoju dokonać konsumpcji. A Ineczka czyhała pod drzwiami.

Posted

Dziś przy okazji szczepienia Inki wziełam Bondka aby pokazać jego zęby i kazał czekać około 3 tygodni a potem pewnie rwanie. Ma na górze i dole podwójne kły i 4 zęby u góry (1nki i 2ki) też podwójne.
Łyka karmę suchą, więc tylko gotowane dostaje, nie chce za bardzo się bawić....

Posted

[quote name='Natalia&Lola']No i towarzystwo na wadze przybrało:D
Bondi 1430gr
Inka 980gr[/QUOTE]

Ale masz "olbrzymy" - super :) A ja myślałam, że moja Carmen jest malutka, a ona to całkiem wypasiona panna ze swoim 1,2 kg :evil_lol:

Posted

No rzeczywiście towarzystwo "wypasione":diabloti::diabloti::diabloti: spróbuj fotki wstawić przez [url]http://pl.tinypic.com/[/url] jak wstawisz to skopiuj do okna co się pisze kod img i powinno działać:)

Posted

[quote name='Doti1986']No rzeczywiście towarzystwo "wypasione":diabloti::diabloti::diabloti: spróbuj fotki wstawić przez [URL]http://pl.tinypic.com/[/URL] jak wstawisz to skopiuj do okna co się pisze kod img i powinno działać:)[/QUOTE]

To spróbuje wieczorkiem:)

Posted

[quote name='jot11']Hej!
Wieczorkiem wpadniemy fotki oglądać :evil_lol:
Liczę na dużo,dużo zdjęć :loveu:[/QUOTE]

Postaram się wstawić tak jak pisala Doti, bo wczoraj nic mi się nie udawalo:angryy:
Jeszcze pod wieczór popstrykam fotki, ale nie wiem czy Bondzik będzie mia humor do pozowania bo przez te zęby okropnie się ślini, popiskuje gdy chce go wziąć i ogólnie nie może znaleźć sobie miejsca.... :shake:

Posted

Cześć Natalia i reszta rodzinki:multi: W końcu do Was dotarliśmy. Chyba nie będę oryginalna, jak powiem, że Bondziu to mój ulubieniec. Może to przez ten przydomek hodowlany podobny do mojego nicka?;)
On wygląda i okazuje się , że waży, jak maskoteczka. Ineczka i Kazunia też ślicznotki, ale Bondzik pierwszy skradł moje serce:iloveyou:
Pozdrawiamy Was i zapraszamy do nas częściej.