Marzena* Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy śliczną parkę w pochmurne, niedzielne przedpołudnie :loveu::loveu::loveu: Dobrze, że Ineczka już czuje się lepiej. Ja podaję Carmen witaminki Weta-Vit bo podobno tylko karma weterynaryjna jest w 100% zbilansowana. Viky dostaje weterynaryjnego Royala i żadnych witamin, a Carmen Eukanube (wyprawka z hodowli) i witaminki. Quote
Doti1986 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy niedzielowo Bondzika i malutką Ineczkę:loveu: Quote
matiz91 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziękujemy za wizyty podczas naszej nieobecności, mamy nadzieję, że nadal można na Was liczyć ! Tak jak obiecałem chociaż raz na tydzień wstawię nowe fotki :eviltong: Zapraszamy serdecznie ! Pozdrowionka :bigcool: Quote
megi82 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 hej co u was?sladu po chorobie nie ma? ale jak ktos ci pisal w offie-zrob badania dokladne-lepiej dmuchac na zimne Quote
Natalia&Lola Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 To jakaś wirusówka. Cała moja trójka wymiotowała, jednak Inka chyba z racji tego, ze najmłodsza i najmniejsza miała wymioty dłużej. Wet ostrzegał, że teraz sporo róznych wiekowo i rasowo psów choruje. Dziś też byłyśmy u weterynarza, bo Inka narobiła paniki- okropnie piszczała. Wet ją obejrzał i powiedział, że panikowała. Zbyt łapczywie złapała się za papkę ryżową. No i powiedział, że ona chyba lubi do niego przychodzić. Koleżanka powiedziała mi, że chyba Ineczka zakochała się w wecie- prawda jest taka, że młody i przystojny:diabloti: Quote
eve86 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy. Super że z Inką już lepiej. Biedactwo pewnie się nacierpiało :shake:. Pozdrawiamy i życzymy duuużo zdrowia :loveu::loveu: Quote
eve86 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy poniedziałkowo i deszczowo :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy poniedziałkowo Bondzika i Ineczkę:loveu: Quote
megi82 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 no maleństwo urocze jak się zachowuje-łobuz jest? i jak Bondzik-bawią się razem na maxa,czy jest dystans? a tak wogóle to dzień dobry miło mi,że podzielasz moje zdanie co do reagowania na głupote i bezmyslnośc ludzi Quote
*Jot* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy serdecznie Bondzika,Inusię i ich Pancię :multi: Quote
Natalia&Lola Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='megi82']no maleństwo urocze jak się zachowuje-łobuz jest? i jak Bondzik-bawią się razem na maxa,czy jest dystans? a tak wogóle to dzień dobry miło mi,że podzielasz moje zdanie co do reagowania na głupote i bezmyslnośc ludzi[/QUOTE] Inka jest łobuzem, Bondzik przy niej to anioł- chociaż i on się rozkręca. Bawią się razem, jedno za drugim biega i tylko słychać jak Inka "strzela" ząbkami na Bondzika gdy go nie może złapać. Ale ograniczam im zabawę. Boję się troszkę o Inkę, że jest zbyt młoda na taką maksymalną zabawę. Poza tym widzę gdy ona już nie ma ochoty na zabawy a Bondzik wtedy zaczyna ją bardziej atakować. Przykład z wczoraj- Bawiły się psy razem, zawołałam aby do mnie podbiegły, Inka była pierwsza to Bondzik złapał ją za ogon i podciągną do siebie.....:diabloti: Kemedie mam z nimi:loveu: Dziś postanowiłam dokładnie wyczesać Inkę, jednak z tym urwisem nie ma szans. Ona wyrywa się strasznie, piszczy w niebiosa. Wcześniej już po trochu ją przyzwyczajałam do czesania, i zawsze była ucieczka. Jednak jestem stanowcza i nie zwracam uwagi na jej lament. Quote
Marzena* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Inka jest łobuzem, Bondzik przy niej to anioł- chociaż i on się rozkręca. Bawią się razem, jedno za drugim biega i tylko słychać jak Inka "strzela" ząbkami na Bondzika gdy go nie może złapać. Kemedie mam z nimi:loveu: [/QUOTE] U nas jest podobnie, Carmen szaleje i prowokuje Viky a jak widzi, że przegięła to chowa się pod komodę i obszczekują się nawzajem :diabloti:. Można siedzieć i patrzeć na te harce i trudno się nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja rodzinka już się buntuje, że ja mam czas tylko dla psiaków :oops: Quote
Natalia&Lola Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Viky i Ja']U nas jest podobnie, Carmen szaleje i prowokuje Viky a jak widzi, że przegięła to chowa się pod komodę i obszczekują się nawzajem :diabloti:. Można siedzieć i patrzeć na te harce i trudno się nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja rodzinka już się buntuje, że ja mam czas tylko dla psiaków :oops:[/QUOTE] Ja staram się aby Inka póki nie ma wszystkich szczepień to aby nie miała kontaktu z psami i nie łaziła po całym mieszkaniu. Ale ona wtedy lamentuje pod drzwiami, że chce do Bondzika. Więc Bondo jest wpuszczany do pokoju wtedy jest wielka zabawa. Biegają, szczekają(tzn Inka szczeka) a ja mogę się im przyglądać non stop:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się wieczorowo i mkniemy dalej:loveu: Quote
iwa63 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wpadłam z rewizytą do pięknych urwisków,obejrzałam całą galerię i jestem pod wrażeniem małych cudeniek ;) Quote
*Jot* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy we wtorek i pozdrawiamy :multi::multi::multi: Quote
Yoko2009 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witam porannie i kawowo:) i pozdrawiamy dwa cudne łobuziaki:) Quote
eve86 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy z rana i miłego dzionka życzymy :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Tak przyłapałam dziś rano moją psiarnię. Inka oczywiście zawsze musi być na Bondziku:evil_lol: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/224/5026259a4539ba11med.jpg[/IMG][/URL] Quote
*Jot* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ślicznie :loveu:ślicznie:loveu:ślicznie:loveu: Pięknie razem spią,w ogóle Ineczka na Bondziku :evil_lol: Quote
Recommended Posts