Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy śliczną parkę w pochmurne, niedzielne przedpołudnie :loveu::loveu::loveu:
Dobrze, że Ineczka już czuje się lepiej. Ja podaję Carmen witaminki Weta-Vit bo podobno tylko karma weterynaryjna jest w 100% zbilansowana. Viky dostaje weterynaryjnego Royala i żadnych witamin, a Carmen Eukanube (wyprawka z hodowli) i witaminki.

Posted

Dziękujemy za wizyty podczas naszej nieobecności, mamy nadzieję, że nadal można na Was liczyć !
Tak jak obiecałem chociaż raz na tydzień wstawię nowe fotki :eviltong:
Zapraszamy serdecznie !

Pozdrowionka :bigcool:

Posted

To jakaś wirusówka. Cała moja trójka wymiotowała, jednak Inka chyba z racji tego, ze najmłodsza i najmniejsza miała wymioty dłużej.
Wet ostrzegał, że teraz sporo róznych wiekowo i rasowo psów choruje.

Dziś też byłyśmy u weterynarza, bo Inka narobiła paniki- okropnie piszczała. Wet ją obejrzał i powiedział, że panikowała. Zbyt łapczywie złapała się za papkę ryżową.
No i powiedział, że ona chyba lubi do niego przychodzić. Koleżanka powiedziała mi, że chyba Ineczka zakochała się w wecie- prawda jest taka, że młody i przystojny:diabloti:

Posted

no maleństwo urocze
jak się zachowuje-łobuz jest?
i jak Bondzik-bawią się razem na maxa,czy jest dystans?

a tak wogóle to dzień dobry
miło mi,że podzielasz moje zdanie co do reagowania na głupote i bezmyslnośc ludzi

Posted

[quote name='megi82']no maleństwo urocze
jak się zachowuje-łobuz jest?
i jak Bondzik-bawią się razem na maxa,czy jest dystans?

a tak wogóle to dzień dobry
miło mi,że podzielasz moje zdanie co do reagowania na głupote i bezmyslnośc ludzi[/QUOTE]

Inka jest łobuzem, Bondzik przy niej to anioł- chociaż i on się rozkręca.
Bawią się razem, jedno za drugim biega i tylko słychać jak Inka "strzela" ząbkami na Bondzika gdy go nie może złapać.
Ale ograniczam im zabawę. Boję się troszkę o Inkę, że jest zbyt młoda na taką maksymalną zabawę. Poza tym widzę gdy ona już nie ma ochoty na zabawy a Bondzik wtedy zaczyna ją bardziej atakować.

Przykład z wczoraj-
Bawiły się psy razem, zawołałam aby do mnie podbiegły, Inka była pierwsza to Bondzik złapał ją za ogon i podciągną do siebie.....:diabloti:

Kemedie mam z nimi:loveu:

Dziś postanowiłam dokładnie wyczesać Inkę, jednak z tym urwisem nie ma szans. Ona wyrywa się strasznie, piszczy w niebiosa.
Wcześniej już po trochu ją przyzwyczajałam do czesania, i zawsze była ucieczka.
Jednak jestem stanowcza i nie zwracam uwagi na jej lament.

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Inka jest łobuzem, Bondzik przy niej to anioł- chociaż i on się rozkręca.
Bawią się razem, jedno za drugim biega i tylko słychać jak Inka "strzela" ząbkami na Bondzika gdy go nie może złapać.

Kemedie mam z nimi:loveu:

[/QUOTE]

U nas jest podobnie, Carmen szaleje i prowokuje Viky a jak widzi, że przegięła to chowa się pod komodę i obszczekują się nawzajem :diabloti:.
Można siedzieć i patrzeć na te harce i trudno się nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moja rodzinka już się buntuje, że ja mam czas tylko dla psiaków :oops:

Posted

[quote name='Viky i Ja']U nas jest podobnie, Carmen szaleje i prowokuje Viky a jak widzi, że przegięła to chowa się pod komodę i obszczekują się nawzajem :diabloti:.
Można siedzieć i patrzeć na te harce i trudno się nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moja rodzinka już się buntuje, że ja mam czas tylko dla psiaków :oops:[/QUOTE]

Ja staram się aby Inka póki nie ma wszystkich szczepień to aby nie miała kontaktu z psami i nie łaziła po całym mieszkaniu. Ale ona wtedy lamentuje pod drzwiami, że chce do Bondzika. Więc Bondo jest wpuszczany do pokoju wtedy jest wielka zabawa. Biegają, szczekają(tzn Inka szczeka) a ja mogę się im przyglądać non stop:loveu: