Cimi Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Medorowa']Jak egzaminy:razz::razz:[/QUOTE] jakoś tam poszło, gorzej z matematyka :diabloti:.. hehe wrzesień :evil_lol: Quote
Cimi Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Medorowa']eee nie jest źle... ;)[/QUOTE] Może tylko troszkę :evil_lol:. Ale to tylko matematyka :evil_lol:. Quote
Cimi Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi:[/QUOTE] Heloł :loveu: Quote
bonita Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Vectra']Szczególnie uwielbiam boksery jak mają tyło zgryz :diabloti: i wystające dolne kły.[/quote] [COLOR=Blue][I][B]Przodozgryz moja kuleżanko tyło zgryz ma np. kjójik:diabloti::evil_lol: Witanko Cimi znalazłam i Was:multi: [/B][/I][/COLOR] Quote
Cimi Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B] Witanko Cimi znalazłam i Was:multi: [/B][/I][/COLOR][/QUOTE] Cześć Bonita, coś Cię długo tu nie było :evil_lol: [quote name='Vectra']ooo , to Febe jest bokserem ? :diabloti:[/QUOTE] No wczoraj się o tym właśnie dowiedziałam, bokser o charakterze teriera :diabloti: Quote
Vectra Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 a ja gupia , myślałam kiedyś że to staffik :evil_lol: a to bokser :diabloti: Quote
Cimi Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Vectra']a ja gupia , myślałam kiedyś że to staffik :evil_lol: a to bokser :diabloti:[/QUOTE] Oj oj gupiaś, hehe :diabloti: [quote name='majoka']hej Cimi!!!![/QUOTE] Heloł :loveu: [quote name='Medorowa']Cze i czołem:p[/QUOTE] Kluski z rosołem :evil_lol: Od niedzieli zostałam sama z psami i cholera mam taki syf, że na samą myśl że jutro muszę to wszystko po pracy posprzątać rzygać mi się chce :evil_lol: Dzisiaj miałam spotkanie organizacyjne odnośnie szkolenie Febulca :loveu: Quote
Cimi Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='evaxon']cze F:diabloti:[/QUOTE] a to F to do kogo :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Cimi']a to F to do kogo :diabloti:[/quote] no przecie nie do ciebie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Cimi Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='evaxon']no przecie nie do ciebie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] tiak myslalam :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Cimi']tiak myslalam :diabloti:[/quote] co robiłaś???:diabloti: Quote
Cimi Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='evaxon']co robiłaś???:diabloti:[/QUOTE] to czego Ty nie robisz :diabloti: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Cimi']to czego Ty nie robisz :diabloti: :evil_lol:[/quote] wypraszam sobie:roll: czasami przez przypadek sie zdarzy :razz: Quote
Rybka_39 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Cimi']to czego Ty nie robisz :diabloti: :evil_lol:[/quote] Ciekawe czego Evka może nie robić...nie wnikam:diabloti: A tak po za tym to przyszlam sie przywitac i upomniec o fotki:diabloti: Ja nie wiem czemu Was tu wszystkich wykopsali...ja z moimi burakami jestesmy na FB:loveu: Quote
Cimi Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='evaxon']wypraszam sobie:roll: czasami przez przypadek sie zdarzy :razz:[/QUOTE] A to przepraszam :evil_lol:, ale dobrze ze chociaz czasem :diabloti: No widzisz Sylwia, nie wiem jakim trafem tu trafiłam :loveu:, ale trafiłam :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Rybka_39'] Ja nie wiem czemu Was tu wszystkich wykopsali...ja z moimi burakami jestesmy na FB:loveu:[/quote] [quote name='Cimi'] No widzisz Sylwia, nie wiem jakim trafem tu trafiłam :loveu:, ale trafiłam :evil_lol:[/quote] bo to mamy rasowce a nie jakieś kundelki:diabloti::evil_lol:buhahahhaaa:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :shake:musze jakies ruskie papiery swoim załatwić..powiem ze interesuje sie ekokynologia, Kaja bedzie papilioszpicem, a Rexus...collchartem:multi: i już:cool1: Quote
Recommended Posts