rita60 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 fizia czy z tym transportem jest taki problem:roll: Quote
fizia Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 No niestety, jakoś nikogo nie możemy znaleźć. Odnawiam też na wątku transportowym, założyłam tam tez osobny wątek dla Luśki - mamy pieniądze na zwrot kosztów paliwa, ale narazie nikt sie nie wybiera w taką podróż. Szkoda, bo miejsce w hoteliku czeka, w sumei to nawet 2 miejsca, bo jeszcze u Reni w Sochaczewe, tam też ktoś by mógł pojechać Quote
obraczus87 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 obraczus87 napisał(a):Tylko w weekendy, niestety jestem gola, więc wtedy za zwrotem kosztów.. Acha i ten weekend odpada bo wyjezdzam... ;/ JA Wam oferowałam pomoc za zwrotem kosztów, ale Fizia napisałaś, że szukacie dalej kogos kto będzie jechał na tej trasie... a teraz to ja mam problem ze swoim autem :shake: Quote
fizia Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 obraczus87 napisał(a):JA Wam oferowałam pomoc za zwrotem kosztów, ale Fizia napisałaś, że szukacie dalej kogos kto będzie jechał na tej trasie... a teraz to ja mam problem ze swoim autem :shake: Wiem, dzięki serdeczne, ale pytałaś o kogoś, kto z Tobą pojedzie, a nei mamy nikogo takiego.. Quote
obraczus87 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Fizia, może uda mi się zorganizować transport dla Lusi. Jakby wszystko poszło zgodnie z planem to Lusia w tym tygodniu byłaby zabrana do Atsaroth. Quote
fizia Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 obraczus87 napisał(a):Fizia, może uda mi się zorganizować transport dla Lusi. Jakby wszystko poszło zgodnie z planem to Lusia w tym tygodniu byłaby zabrana do Atsaroth. O to by było cudownie!!! Quote
obraczus87 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Fizia, a czy nie będzie problemu z zabraniem Suni ze schroniska?? Quote
rita60 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 obraczus87 napisał(a):Fizia, może uda mi się zorganizować transport dla Lusi. Jakby wszystko poszło zgodnie z planem to Lusia w tym tygodniu byłaby zabrana do Atsaroth. A jednak:lol:tak sie ciesze...... Quote
fizia Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 obraczus87 napisał(a):Fizia, a czy nie będzie problemu z zabraniem Suni ze schroniska?? Nie, nie - trzeba tylko poinformować Truskawę, a Ona - jak zawsze - poinformuje Kierownika. Quote
fizia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Pojawiła się szansa na to, że Luśka nie będzie musiała jechać do hoteliku :) Jest Pan z Krakowa zainteresowany Nią. Tylko znowu potrzebny bylby transport... Quote
obraczus87 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 chmmm trzeba uderzyć do osób z Krakowa... nie można przepuścić takiej okazji :loveu: Quote
Doda_ Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Piękna luśka.. Fizio to pózniej daj mi znać czy ona ma napewno jechać z Jamrozowizna do Krakowa. Nie wiem czy będziemy mogli, ale zapytam tatę:lol: Quote
fizia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Tak dokładnie - tzn. jeszcze mamy sprawdzic ten dom, ale jesli bedzie ok, to tak - z Jamrozowizny do Krakowa. W tytule jest, ze do Warszawy - bo miala jechac do hoteliku Quote
fizia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Pan miał adoptować sunię z Radomia, ale DT się w niej zakochał i tam została. Była już u Niego wizyta - ma bardzo dobrą opinię :) Dziękuję serdecznie Red za wiadomośc!!! Jeszcze tylko w takim razie czekamy na potwierdzenie przez Pana chęci adopcji Quote
obraczus87 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :multi: trzymam kciuki :p :loveu: :lol: Quote
fizia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Pan napisał maila, pyta o transport - napsiałam, ze szukamy Quote
Recommended Posts