Madallena Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Zobaczcie jaka jestem efektywna :):) [URL]http://przytulisko.glowno.pl/aktualnosci.htm[/URL] Quote
Onaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 O, pudelek. Dam go w takim razie do kącika adopcyjnego w MP. Tylko na kogo kontakt podać ? Na Leni ? A Cacek śliczny, i ma taki poczciwy pycholek :). Quote
LadyS Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Znalazłyście kogoś do wizyty w Sochaczewie? Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='ladySwallow']Znalazłyście kogoś do wizyty w Sochaczewie?[/QUOTE] Nie, jeszcze nie sprawdzałam kto jest z Sochaczewa. Mam taki zajob w pracy że nie wiem w co ręce włożyć :( :( Quote
Vitka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Madallena']Zobaczcie jaka jestem efektywna :):) [URL]http://przytulisko.glowno.pl/aktualnosci.htm[/URL][/QUOTE] Łaaał! Jaka szybka reakcja ! :) Oby znalazło się wielu chętnych! :) Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Dogo07']O, pudelek. Dam go w takim razie do kącika adopcyjnego w MP. Tylko na kogo kontakt podać ? Na Leni ? A Cacek śliczny, i ma taki poczciwy pycholek :).[/QUOTE] Podaj na mnie. Pani w Warszawie szuka pudelka, podeślę jej tego Quote
Onaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='leni356']Nie, jeszcze nie sprawdzałam kto jest z Sochaczewa. Mam taki zajob w pracy że nie wiem w co ręce włożyć :( :([/QUOTE] Mam popytać osób z Sochaczewa o tą wizyte ? Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Dogo07']Mam popytać osób z Sochaczewa o tą wizyte ?[/QUOTE] Tak, tak, jeśli kogoś znasz. Wizyta dla Neli od Mantis Quote
LadyS Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Z Sochaczewa można zapytać dziewczyn z fundacji Nero (?), czyli malibo57, luka1 Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Dzwoniła pani w sprawie Łazika - z Katowic, znowu kawał drogi, bo Łazik jest na północy :( Pani ma jamniczkę wysterylizowaną. Ma się zastanowić, bo ta odległość ją przeraziła :shake: Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ale transp. może by się udało jakoś zrobić! Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Talcott']Ale transp. może by się udało jakoś zrobić![/QUOTE] Ja mówiłam pani Quote
Madallena Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 albo jej cos innego zaporponowac... Co z ludzmi z Wegrowa?odezwali sie? wybrali ktoregos? Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Madallena']albo jej cos innego zaporponowac... Co z ludzmi z Wegrowa?odezwali sie? wybrali ktoregos?[/QUOTE] Łazik już tak długo siedzi, jego kolega Czapi już od kilku miesięcy w domku, a Łazik dalej w schronie :( Ludzie z Węgrowa - spodobała się Nela, ale na nią był wcześniej chętny domek z Sochaczewa, więc czekamy na wizytę. Problem jest w tym że pani może tylko w weekend podjechać z tą swoją siostrzenicą, a w ten ostatni nie mogli. Jutro jeszcze będę do pani dzwonić, może inne kudłaczki-łagodne do dzieci oprócz Nelki i blisko Warszawy weźmie pod uwagę.. Quote
Sabina02 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Sabina02']Prosze dajcie mi cioteczki znac czy ktoregos z kudlaczy moge usunac z Allegro: [URL]http://www.allegro.pl/item867070047_kudlate_pieski_czekaja_na_odmiane_smutnego_losu.html[/URL] Brucio Punto Marfi Pepe Kumpel Rupert Muki Bakuś Blinkin Lulu Murzynek Brus Rysio Salem Gryfi Beri Rawianin Bolek Snoopi[/QUOTE] Powtornie prosze o sprawdzenie tych pieskow. Moja aukcja Allegro jest zawsze wyrozniana, jesli nie bedzie ona aktualna to wyroznianie (i w ogole oglaszanie) nie ma sensu. Quote
mgie Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Sabina02']Powtornie prosze o sprawdzenie tych pieskow. Moja aukcja Allegro jest zawsze wyrozniana, jesli nie bedzie ona aktualna to wyroznianie (i w ogole oglaszanie) nie ma sensu.[/QUOTE] Sprawdzone ... Rawianin siedzi i czeka . Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Sabina, według mnie lista aktualna nadal, ale niech Dogo07 jeszcze rzuci okiem Quote
magdola Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dorzuce takiego malucha: [B]Imię: [/B]Caro [B]Płeć: [/B]pies[B]Rasa: [/B]mieszaniec[B]Wielkość: [/B]niewielki[B]Umaszczenie: [/B]biało-czarno-brązowe[B]Wiek: [/B]2 lata[B]Stan Zdrowia: [/B]bardzo dobry[B]Kastracja / Sterylizacja: [/B]wkrótce, na koszt TOZ[B]Upodobania i nawyki: [/B]Piesek został znaleziony w zimową i bardzo mroźną noc 2 stycznia 2010r. Jest ofiarą noworocznych wystrzałów lub nieczułego byłego właściciela. Dobry człowiek,który go zabrał z ulicy nie mógł się nim zaopiekować i tak piesek trafił do przytuliska w Białuniu pod Goleniowem. Przebywał tam 4 dni. I znowu na drodze psa pojawił się ktoś o dobrym sercu. Przyjechała pewna pani z drugą fajną panią i zabrały go z miejsca, gdzie nie było ani ciepło ani przytulnie. Kąpiel i strzyżenie to było ciekawe przeżycie. W parę chwil piesek z przerażonego i zagubionego przemienił się w pewnego siebie i przepięknego zdobywcę ludzkich serc. Caro okazał się bardzo mądrym i posłusznym psiakiem. Potrafi chodzić na smyczy, nie brudzi w domku. Uwielbia spacery i brodzenie po śniegu. Potrafi całą swą małą główkę wsadzić w zaspę szukając tam jakiegoś tylko jemu znanego tropu. Doskonale reaguje na polecenia, nie ma problemu z pozostawaniem samemu, nie szczeka bez potrzeby. Nie przeszkadzają mu zabiegi kosmetyczne, chociaż trochę boi się suszarki. Caro jest energicznym i pełnym życia psiakiem i tak jak wszystkie potrzebuje fajnego domku i kochającego właściciela. Na pewno za troskę odpłaci się wiernością i oddaniem. [IMG]http://toz.szczecin.pl/images/adopcje/0c97c2542f1fa75b55fc2d0688230e72.jpg[/IMG] [IMG]http://toz.szczecin.pl/images/adopcje/f11de69226302b848e947b303b609841.jpg[/IMG] Quote
czarnula Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Sabina02']Powtornie prosze o sprawdzenie tych pieskow. Moja aukcja Allegro jest zawsze wyrozniana, jesli nie bedzie ona aktualna to wyroznianie (i w ogole oglaszanie) nie ma sensu.[/QUOTE] Bolek ma dom Ruperta nie widze na tej aukcji ale tego co znam ma dom Reszta dalej czeka Quote
magdola Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='mshume']Caro przecudny jest :loveu:[/QUOTE] gdyby nie to że jedzie do mnie Puszek i Caro nie ma jeszcze kastracji to by juz u mnie doopke grzał :) Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Na pewno taki piękny nie był jak został znaleziony, co to odrobina pielęgnacji potrafi zdziałać.. Z Puszka równie szybko będzie takie cudo Quote
mshume Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jaki numer ma Puszek, bo nie wiem ktory to psiak? Quote
Recommended Posts