Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ramach propagowania rasy postanowiłam założyć galerię Ramzesowi. Wcześniej było to niemożliwe, bo nie posiadałam urządzenia robiącego w miare przyzwoite zdjęcia...

Na początek dwa zdjęcia z serii 'jestem zarośnięty'

Posted

Tylko te zdjęcia miałam pod ręką zakładając temat. Ale spokojnie mam też ładniejsze zdjęcia ;)

Śpię na wersalce, ale nie mówcie nikomu

Wybaczcie, że tak monotematycznie, ale spanie jest ulubionym zajęciem Ramzesa i co tu ukrywać najłatwiejszym do sfotografowania :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Taki o to widok ujrzałam dziś rano... Pierwsza zima tej jesieni

Ramziowemu ten widok sie stanowczo nie spodobał
Śnieg jest taki mokry i zimny

Może schowam się przed tym złym śniegiem pod daszkiem

• 1 month later...
Posted

Zachęcona różnymi nagrodami postanowiłam spróbować i wysłać kilka zdjęć na konkurs do jednej z psich gazet. Niestety żadne ze zdjęć nie zostało wydrukowane :roll: (Rasiści jak zwykle tylko labradory i beagle :mad:) Więc taraz kilka zdjęć z tamtej "sesji" (narazie te średnio udane)

• 1 month later...
Posted

Oo jaa, Owca na dogo :evil_lol::evil_lol: Przyszłam tu przez Twoj banerek.
Ostatnio czytałam o nich art. w PP. Fajnie wyglądają jak są małe :evil_lol:

Kiedyś, kiedyś, na wystawie w Kielcach pogłaskałam takiego białasa i po prostu miodzio w dotyku :loveu::loveu: Mięciutki taki.

Jak u niego z charakterkiem? jak się zachowuje do obcych psów/ludzi?
Sama go strzyżesz?

Posted

Oo jaa, Owca na dogo :evil_lol::evil_lol: Przyszłam tu przez Twoj banerek.
Ostatnio czytałam o nich art. w PP. Fajnie wyglądają jak są małe :evil_lol:

Kiedyś, kiedyś, na wystawie w Kielcach pogłaskałam takiego białasa i po prostu miodzio w dotyku :loveu::loveu: Mięciutki taki.

Jak u niego z charakterkiem? jak się zachowuje do obcych psów/ludzi?
Sama go strzyżesz?

Posted

a w Przyjacielu Psie w artykule o bedli jest zdjecie mojej Brendy. Na zdjeciu jest razem ze swoim półbratem.To zdjecie jest przy artykule o pielegnacji.... jest to zdjecie które jest najnizej....
Szkoda ze nie dali do gazety zdjec twojego Ramzesa, ja tez czesto wysyłam na konkursy foto i nigdy nie dają moich bedli, wolą dac westa, yorka czy cos tam jeszcze innego niestety:-(