Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
znalazłam informację, że Pani z Łodzi należy do [B]EUROPEAN GROOMING FEDERATION. [/B]Szukałam i szukałam ale takiej Federacji nie znalazłam:oops:. Czy możecie napisać mi coś więcej o niej. Skąd jest, kto do niej należy i co trzeba zrobić aby się do niej zapisać? A może ona wogóle nie istnieje tak jak nasz zawód "groomer" ( w Polsce tylko oczywiście:lol:):diabloti: oczywiście Federacja a nie Pani Ewa G.
Pozdrawiam wszystkich

Posted

Poprawna nazwa to jak się nie mylę: European Grooming Association. Tu masz link do ich strony ( angielski obowiązkowy ;) ) [url=http://www.europeangroomingassociation.org/]European Grooming Association[/url]

Posted

a.g.a wiem o tym stowarzyszeniu, o którym Ty piszesz, ale Pani Ewa powołuje się właśnie na federację. Stąd moje pytanie? Głupio jest mieć dyplom od czegoś co nie istnieje:angryy:

Posted

[quote name='benten']a.g.a wiem o tym stowarzyszeniu, o którym Ty piszesz, ale Pani Ewa powołuje się właśnie na federację. Stąd moje pytanie? Głupio jest mieć dyplom od czegoś co nie istnieje:angryy:[/QUOTE]

Musisz sie z tym pogodzic. Federacja nie istnieje i rozmawialismy o tym szeroko na tym forum. Panstwo G. przyznali to rowniez ale pozniej watek "sie rozmyslil" i wyskoczyl w kosmos.

Posted

Ale to tak jak z konkursami w których udział brała p.Grabowska.
Też nikt nic o nich nie słyszał.
W zasadzie to nawet sama zainteresowana jest powściągliwa w chwaleniu się gdzie prezentowała swoje umiejętności.

Posted

[quote name='benten']a.g.a wiem o tym stowarzyszeniu, o którym Ty piszesz, ale Pani Ewa powołuje się właśnie na federację. Stąd moje pytanie? Głupio jest mieć dyplom od czegoś co nie istnieje:angryy:[/quote]
Sorry, po prostu myślałam, że nastąpił błąd w nazwie. Wszystko na to wskazuje, że taka federacja nie istnieje, szukałam na internecie i jedyną organizacją o zbliżonej nazwie, jest właśnie ta, do której link Ci podałam. Może po prostu wypytaj Panią Ewę? Może przecież podać dokładny adres, kontakt z organizacją itp.