Asiaczek Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ejże, ja bym to nazwała raczej rozwagą w doborze wystaw... A O/Warszawa przyjmuje zgłoszenia do 21.08.2005 r., cena 80 (I pies), 70 (II pies), 30 zł (intery), sędziowie na V grupę: B. Larska i E. Szeliga-Szeremeta. I co, nadal uważasz, że to kunktatorstwo? Pzdr. Quote
Basenji Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ale w 2006 w Poznaniu startujesz, prawda?? Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Nie wiem. Raczej nie. Bo ja po prostu nie lubię wystaw organizowanych w Poznaniu. pisałam o tym wcześniej. Ale ostateczna decyzja zostanie podjęta w przyszłym roku. Być może będę obecna na wystawie jako widz. Pzdr. Quote
Basenji Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Asiaczek']Nie wiem. Raczej nie. Bo ja po prostu nie lubię wystaw organizowanych w Poznaniu. pisałam o tym wcześniej. Ale ostateczna decyzja zostanie podjęta w przyszłym roku. Być może będę obecna na wystawie jako widz. Pzdr.[/quote] Hm, Ty jako widz. Raczej trudno sobie to wyobrazić :lol: ....... zdrówko Quote
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Faktycznie, jak ma się takiego bakcyla w sobie, to trudno nagle odpuścić i tylko patrzeć na psiaki. Ale - tak, jak już pisałam - decyzja zostanie podjęta w przyszłym roku. Pzdr. Quote
Ypsylon Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 ja chyba tylko z chartami się pojawię...:( Quote
Asiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 A Pepsi? Myślisz, że będzie w ciąży? Trochę szkoda, jak jej nie pokażesz. :cry: Pzdr. Quote
gmk Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Asiaczek']Są więksi. Ja nie mam na tyle kasy, żeby jeździć tyle, ile bym chciała i tam, gdzie bym chciała. This is live. A do Poznania nie jeżdżę (i pewnie nie pojadę) z założenia, bo nie odpowiada mi tamtejsza organizacja i arogancja niektórych członków o/Poznań. A Światówka to będzie blamaż kompletny. Pisałam już o tym wielokrotnie. Aż się sama sobie dziwię, że jestem taka zawzięta. Bo z zasady jestem JESZCZE I NADAL optymistką! Naprawdę. Pzdr.[/quote] Wyjaśnij prosze dlaczego uważasz że będzie to "blamaż kompletny" Z powodu organizacji, członków oddziału w Poznaniu, sędziów czy wystawców. Nie mogłam znaleźc w tym co wielokrotnie pisałaś wyjaśnienia użytego przez Ciebie określenia. Wydaje mi się że Wystawa Światowa w Polsce to wielkie święto dla Hodowców i Wystawców i ogromne docenienie zasług polskiej kynologii... Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Z powodu organizacji. A że za każdym razem jest to święto kynologii, to zgadzam się. pzdr. Quote
Ypsylon Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiaczek - nie wiem co będzie za rok... nie wiem czy Pepsi będzie w ciąży... domyśl się czemu planuję Światówkę tylko z chartami??? może jeszcze zmienię decyzję ale dużo czasu zostało... żałuję, ale pozwól, że Cię zacytuję "takie jest życie" Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 OK. My sami dobrze nie wiemy, co będzie np. jutro, a cóż dopiero mówić o tym, co będzie za rok. Racja. pzdr. Quote
gmk Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Na tą wytawę wybierają sie basenji z Rosji,Ukrainy, Łotwy, Estonii, Francji, Niemiec i Skandynawii wciąż otrzymuję zamówienia na hotel, dlatego jestem bardzo na bieżąco. Wystawa zapowiada się bardzo interesująco . Większośc Hodowców przyjeżdża by dostac ocenę od naszego sędziego nawet nie myślą o wygranej trochę inaczej jest z basenji zza wschodniej granicy a szczególnie Moskwy tam 3 Hodowle przygotowują się do wygranej! Życzę wszystkim POWODZENIA !!! I już się cieszę na byc może ponowną możliwośc zobaczenia ponad 100 basenji...tego się nigdy nie zapomina! Pozdrawiam Quote
Recommended Posts