Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ejże, ja bym to nazwała raczej rozwagą w doborze wystaw...

A O/Warszawa przyjmuje zgłoszenia do 21.08.2005 r., cena 80 (I pies), 70 (II pies), 30 zł (intery), sędziowie na V grupę: B. Larska i E. Szeliga-Szeremeta.

I co, nadal uważasz, że to kunktatorstwo?
Pzdr.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem. Raczej nie. Bo ja po prostu nie lubię wystaw organizowanych w Poznaniu. pisałam o tym wcześniej.
Ale ostateczna decyzja zostanie podjęta w przyszłym roku.
Być może będę obecna na wystawie jako widz.
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Nie wiem. Raczej nie. Bo ja po prostu nie lubię wystaw organizowanych w Poznaniu. pisałam o tym wcześniej.
Ale ostateczna decyzja zostanie podjęta w przyszłym roku.
Być może będę obecna na wystawie jako widz.
Pzdr.[/quote]
Hm, Ty jako widz.
Raczej trudno sobie to wyobrazić :lol: .......
zdrówko

Posted

Faktycznie, jak ma się takiego bakcyla w sobie, to trudno nagle odpuścić i tylko patrzeć na psiaki. Ale - tak, jak już pisałam - decyzja zostanie podjęta w przyszłym roku.
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Są więksi. Ja nie mam na tyle kasy, żeby jeździć tyle, ile bym chciała i tam, gdzie bym chciała. This is live.
A do Poznania nie jeżdżę (i pewnie nie pojadę) z założenia, bo nie odpowiada mi tamtejsza organizacja i arogancja niektórych członków o/Poznań. A Światówka to będzie blamaż kompletny. Pisałam już o tym wielokrotnie. Aż się sama sobie dziwię, że jestem taka zawzięta. Bo z zasady jestem JESZCZE I NADAL optymistką! Naprawdę.
Pzdr.[/quote]
Wyjaśnij prosze dlaczego uważasz że będzie to "blamaż kompletny"
Z powodu organizacji, członków oddziału w Poznaniu, sędziów czy wystawców. Nie mogłam znaleźc w tym co wielokrotnie pisałaś wyjaśnienia użytego przez Ciebie określenia.
Wydaje mi się że Wystawa Światowa w Polsce to wielkie święto dla Hodowców i Wystawców i ogromne docenienie zasług polskiej kynologii...

Posted

Asiaczek - nie wiem co będzie za rok... nie wiem czy Pepsi będzie w ciąży... domyśl się czemu planuję Światówkę tylko z chartami??? może jeszcze zmienię decyzję ale dużo czasu zostało... żałuję, ale pozwól, że Cię zacytuję "takie jest życie"

• 3 months later...
Posted

Na tą wytawę wybierają sie basenji z Rosji,Ukrainy, Łotwy, Estonii, Francji, Niemiec i Skandynawii
wciąż otrzymuję zamówienia na hotel, dlatego jestem bardzo na bieżąco.
Wystawa zapowiada się bardzo interesująco . Większośc Hodowców przyjeżdża by dostac ocenę od naszego sędziego nawet nie myślą o wygranej trochę inaczej jest z basenji zza wschodniej granicy a szczególnie Moskwy tam 3 Hodowle przygotowują się do wygranej!
Życzę wszystkim POWODZENIA !!!
I już się cieszę na byc może ponowną możliwośc zobaczenia ponad 100 basenji...tego się nigdy nie zapomina!

Pozdrawiam