Jump to content
Dogomania

Szczeniaki - porzucone, niekochane, niechciane :(

Recommended Posts

Posted

Do końca to nie wiadomo, porzucone na wysypisku śmieci więc tylko na oko i po ząbkach stawiają weci, ze ok 3 miesięcy ale rosną jakby jakieś sterydy wpierdzielały :diabloti:.

Małgosiu nie przypominają Ci tego paskudnika, który pojechał od Ciebie do Wołomina? Jak dla mnie wypisz, wymaluj Milo (zapomniałam jak sie zwał za czasów bytności u Ciebie :evil_lol:)

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flacha powiadasz :razz:, a piwo i bułka drozdżowa na zagryche mogą być? to może zajechałabyś do Zielonki zerknąć na Kosmosa w weekend? :cool3:

Posted

To czekam na sygnał-znak jak cała rodzinka ozdrowieje :cool3:.

Wczoraj Brenda pojechała do swojego nowego domku, wszyscy są nią zauroczeni :loveu:.

Reszta maluszków nadal poszukuje swojego miejsca na ziemi :-(.

Posted

Mam nadzieję, że nie zapeszam ale Ford, a może już niedługo Focus pojedzie do mojej super fajnej funfeli - Izabelli, Irenoo (łot taka przekorma ksywka Izabelki) Ty wiesz że ja Ciebie LOOOOVVVVEEE i liebie i że tęęę i liubliu i wszystko co sobie zażyczysz :loveu:.

Posted

Kochana, po takiej wazelinie nie moge powiedziec NIE ;) I love cie tuuuu:lol:
No, marzylam od lat o fordzie focusie, a skoro na dogo trafia sie piekny Ford, rocznik 2009, to trzeba korzystac z okazji, nie?

Mam nadzieje, ze Pajdka za TM to zrozumie i nie bedzie sie gniewac.
Ona i tak zawsze bedzie moją najwiekszą psią miloscią.

Posted

Pajdka napisał(a):
Kochana, po takiej wazelinie nie moge powiedziec NIE ;) I love cie tuuuu:lol:
No, marzylam od lat o fordzie focusie, a skoro na dogo trafia sie piekny Ford, rocznik 2009, to trzeba korzystac z okazji, nie?

Mam nadzieje, ze Pajdka za TM to zrozumie i nie bedzie sie gniewac.
Ona i tak zawsze bedzie moją najwiekszą psią miloscią.

Wazelina to moje drugie imię :loveu:.
Pajda kochała wzystkie zwierzęta, będzie z góry mieć piecze nad tym małym urwisem a jak się zapędzi w szale zabaw warknie na niego z góry żeby przywołać go do porządku, chociaż mam nadzieję, że to nie bedzie potrzebne :razz:

Posted

Pajdka napisał(a):
Masz racje, Pajdka kochala wszystkie zwierzaki, nawet te twoje zwariowane fretki :eviltong:

Te moje fretki to kochała najbardziej bo nieźle powoniły :razz:, no i widzisz biega teraz z moim Elvisem za TM i co jak co ale napewno im sie tam nie nudzi :loveu:.

Posted

jolek68 napisał(a):
a czemu nie wstawiłaś fotek :mad: myślisz że mam wieczną pamięć :evil_lol:

hmmm, wiem, że godzina późna ale żeby fotek nie zobaczyć?? jak byk w pierwszym poście widniej, ale ok, specjalnie dla Ciebie powiekszę podpis pod Delfinem :loveu: