dotuniek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 właśnie przeglądam forum za pomysłem na smaczki dla Nery i oprócz chleba i bułek dla rodziny widzę, że będę dziś pierś z kurczaka suszyć :) i pewnie trochę ciastek jej upiekę. dzięki za natchnienie Quote
Korenia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ja ostatnio regularnie sama robię Amy suszonego kurczaka. Uwielbia! Suszę w suszarce do owoców, przechowuję w lodówce :) Quote
mam psa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 fajny pomysł :) jutro zrobimy takie przysmaki Quote
runo Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 świetny pomysł, na pewno Runowi posmakuje :) trzeba spróbować. Quote
motylek1007 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 na pierwszy raz trochę za mocno wysuszylam pierś ;/ trzymam ją w lodówce - jak długo można taki smak przechować? Quote
Korenia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='motylek1007']na pierwszy raz trochę za mocno wysuszylam pierś ;/ trzymam ją w lodówce - jak długo można taki smak przechować?[/QUOTE] Ja przechowuję dość długi czas i wszystko jest ok :) Już na pewno z 4 miesiące :) Quote
Banalny Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Pierwsze co mi przychodzi do głowy to mechaniczne bądź naturalne sposoby suszenia podobne jak w przypadku grzybów, owoców, warzyw. Quote
Recommended Posts