papunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 będę się dowiadywać zostawiłam Pani Suszyńskiej maila,żeby pisała jak piesek znajdzie dom... może zapomniała... napiszę do niej Quote
agaga21 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 o, jest wątek. nie mogłam go znaleźć. bardzo proszę o informację co z psem bo ja mu ciągle robię allegro a nawet nie wiem czy on wciąż do adopcji. Quote
papunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 napisałam maila z prośbą o kontakt, zostawiłam swój nr, napisałam, że będę dzwonić w poniedziałek, pies był/jest pod dobrą opieką tu jest strona tej Pani, która go leczyła w lecznicy [url]http://www.nerkiwet.com/cms1/[/url] Quote
papunia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jestem po rozmowie z P. Agnieszką. Bandzior znalazł dom już na początku października, zaopiekowali się nim Państwo z Warszawy. Z psiakiem wszystko w porządku, ładnie zarósł, nie zostały żadne ślady po przeżytej chorobie. Całkiem spory chłopak się z niego zrobił. Pani Agnieszka bardzo dziękuję za pomoc w postaci Allegro---> agaga21 ogromne podziękowania dla Ciebie. Czekam teraz na zdjęcia Bandziorka. Quote
agaga21 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 to znaczy, że przez 3 miesiące robiłam mu niepotrzebnie allegro???????? wiecie co, tak się nie robi:shake: Quote
papunia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 niestety, tak. Pani Agnieszka zgubiła gdzieś moje namiary,:roll: powiedziała, że jak tylko pies znajdzie dom ona się do mnie odezwie. Myślałam, że to potrwa dłużej, w związku z tym, że Bandzior był w połowie łysy. Przyzaję, że to bardzo nieodpowiedzialne z mojej strony i jest mi głupio z tego powodu, ale wątek psiaka zupełnie wyleciał mi z głowy:shake::oops: Jeszcze raz bardzo przepraszam, zmarnowałaś czas i rozumiem, że jesteś zła. Quote
agaga21 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ok, nic się nie stało tylko wkurzyłam się, bo to się nie pierwszy raz zdarza. chyba sama muszę pilnować wątków gdy psu robię allegro i dopytywać za każdym razem gdy wznawiam aukcję. Quote
Recommended Posts