Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 691
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajj no i mojemu narzeczonemu udało się w końcu złapać siuśki od Tofika do pojemnika na mocz ;) uff kamień z serca ;) teraz tylko istnieje obawa czy uda nam się je zawieść do weta :( bo moje tereny zalane :(((( a drogi do weterynarza zamknięte :(((

Posted

[quote name='jot11']Jeden problem rozwiązany to pojawia się następny :angryy: Może uda się jednak jakoś do weta dojechać.:roll:[/QUOTE]

dziś niestety nie :( wszystkie drogi ode mnie do Skoczowa zamknięte :(

Posted

Hej, temat zapalenia mam przerobiony od A do Z, gdybys chciala cos wiedziec to sluze pomoca. Mozesz napisac na priv albo maila [email][email protected][/email] powinien byc dostarczony jak najszybciej bo jezeli ma bakterie to beda sie namnazaly i wynik nie bedzie wiarygodny. Zycze szybkiego powrotu do zdrowka!

Posted

Właśnie wróciliśmy od weta ;) cudem udało się nam zebrać znowu siuśki ;) ale w sumie to nic nie załatwiliśmy, wet wziął mocz do analizy (ma zadzwonić i poinformować mnie telefonicznie o wynikach) ale żadnych tabletek Tofik nie dostał ;) w związku z tą powodzią nie udało się pobrać krwi, ponieważ musieli ewakuować sprzęt ;/ i na pobranie krwi mamy jechać dopiero w poniedziałek :( mam nadzieję, że będzie wszystko już dobrze ;)

Posted

[quote name='Juustii']Właśnie wróciliśmy od weta ;) cudem udało się nam zebrać znowu siuśki ;) ale w sumie to nic nie załatwiliśmy, wet wziął mocz do analizy (ma zadzwonić i poinformować mnie telefonicznie o wynikach) ale żadnych tabletek Tofik nie dostał ;) w związku z tą powodzią nie udało się pobrać krwi, ponieważ musieli ewakuować sprzęt ;/ i na pobranie krwi mamy jechać dopiero w poniedziałek :( mam nadzieję, że będzie wszystko już dobrze ;)[/QUOTE]

jasne,że będzie wszystko dobrze,trzymaj się i ucałuj pieska

Posted

heh właśnie znalazłam zdj Tofika jak miał 11 msc ;) jeszcze zanim odwiedził fryzjera,jakoś się mi spodobało więc go Wam też pokarze :) [IMG]http://i45.tinypic.com/e5lq4y.jpg[/IMG]
Kurcze za 9 dni Tofik będzie miał 1 roczek :D muszę wymyślić mu jakiś torcik :D

Posted

Dziś znowu wróciliśmy od weta ;) mocz wyszedł niby lekko zasadowy, ale poza tym to wszystko ok ;) dziś pobrali mu krew, więc jutro znowu jedziemy na wizytę ;) mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze ;)

Posted

[quote name='Juustii']Dziś znowu wróciliśmy od weta ;) mocz wyszedł niby lekko zasadowy, ale poza tym to wszystko ok ;) dziś pobrali mu krew, więc jutro znowu jedziemy na wizytę ;) mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze ;)[/QUOTE]

Witaj:)Będzie dobrze!musi być nie ma innej opcji.

Posted

[quote name='Juustii']Dziś znowu wróciliśmy od weta ;) mocz wyszedł niby lekko zasadowy, ale poza tym to wszystko ok ;) dziś pobrali mu krew, więc jutro znowu jedziemy na wizytę ;) mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze ;)[/QUOTE]

i jak dziś sytuacja?

Posted

No i mamy już wyniki, wszystko niby w miarę ok, są małe, ale lekkie odchyły ;) dostaliśmy 3 rodzaje tabletek i za 20 dni znowu do kontroli ;) ale z pieskiem już dużo lepiej ;)

Posted

[quote name='Juustii']No i mamy już wyniki, wszystko niby w miarę ok, są małe, ale lekkie odchyły ;) dostaliśmy 3 rodzaje tabletek i za 20 dni znowu do kontroli ;) ale z pieskiem już dużo lepiej ;)[/QUOTE]

Super,ze już lepiej.:multi: Oby tak dalej :multi: