Juustii Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='chrupcia']W takim razie pewnie wszystko się poprawi:)[/QUOTE] ojj mam nadzieję ;) Quote
Juustii Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Ajj no i mojemu narzeczonemu udało się w końcu złapać siuśki od Tofika do pojemnika na mocz ;) uff kamień z serca ;) teraz tylko istnieje obawa czy uda nam się je zawieść do weta :( bo moje tereny zalane :(((( a drogi do weterynarza zamknięte :((( Quote
*Jot* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jeden problem rozwiązany to pojawia się następny :angryy: Może uda się jednak jakoś do weta dojechać.:roll: Quote
Juustii Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='jot11']Jeden problem rozwiązany to pojawia się następny :angryy: Może uda się jednak jakoś do weta dojechać.:roll:[/QUOTE] dziś niestety nie :( wszystkie drogi ode mnie do Skoczowa zamknięte :( Quote
mallinus Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Hej, temat zapalenia mam przerobiony od A do Z, gdybys chciala cos wiedziec to sluze pomoca. Mozesz napisac na priv albo maila [email][email protected][/email] powinien byc dostarczony jak najszybciej bo jezeli ma bakterie to beda sie namnazaly i wynik nie bedzie wiarygodny. Zycze szybkiego powrotu do zdrowka! Quote
Nati28 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [URL]http://i42.tinypic.com/2vuwt1z.jpg[/URL] slicznie wyglada :loveu: oby wszystko bylo z nim dobrze Quote
*Agnieszka* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Życzymy dużo zdrówka:)My u Was pierwszy raz:) Quote
Marzena* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A to pech :shake: Jak siuśki złapane to dojechać się nie da :shake: Trzymamy kciuki za zdrówko Tofika :) Quote
Juustii Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Nom pech pech :( kurcze :( może chociaż w czwartek drogi będą przejezdne :( bo nie ma na co czekać :( Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Juustii']Nom pech pech :( kurcze :( może chociaż w czwartek drogi będą przejezdne :( bo nie ma na co czekać :([/QUOTE] Trzymamy kciuki żeby było wszystko dobrze.... Quote
Juustii Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Właśnie wróciliśmy od weta ;) cudem udało się nam zebrać znowu siuśki ;) ale w sumie to nic nie załatwiliśmy, wet wziął mocz do analizy (ma zadzwonić i poinformować mnie telefonicznie o wynikach) ale żadnych tabletek Tofik nie dostał ;) w związku z tą powodzią nie udało się pobrać krwi, ponieważ musieli ewakuować sprzęt ;/ i na pobranie krwi mamy jechać dopiero w poniedziałek :( mam nadzieję, że będzie wszystko już dobrze ;) Quote
megi82 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Juustii']Właśnie wróciliśmy od weta ;) cudem udało się nam zebrać znowu siuśki ;) ale w sumie to nic nie załatwiliśmy, wet wziął mocz do analizy (ma zadzwonić i poinformować mnie telefonicznie o wynikach) ale żadnych tabletek Tofik nie dostał ;) w związku z tą powodzią nie udało się pobrać krwi, ponieważ musieli ewakuować sprzęt ;/ i na pobranie krwi mamy jechać dopiero w poniedziałek :( mam nadzieję, że będzie wszystko już dobrze ;)[/QUOTE] jasne,że będzie wszystko dobrze,trzymaj się i ucałuj pieska Quote
*Agnieszka* Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='megi82']jasne,że będzie wszystko dobrze,trzymaj się i ucałuj pieska[/QUOTE] Tak będzie dobrze!!!! Quote
Juustii Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 heh właśnie znalazłam zdj Tofika jak miał 11 msc ;) jeszcze zanim odwiedził fryzjera,jakoś się mi spodobało więc go Wam też pokarze :) [IMG]http://i45.tinypic.com/e5lq4y.jpg[/IMG] Kurcze za 9 dni Tofik będzie miał 1 roczek :D muszę wymyślić mu jakiś torcik :D Quote
Juustii Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Dziś znowu wróciliśmy od weta ;) mocz wyszedł niby lekko zasadowy, ale poza tym to wszystko ok ;) dziś pobrali mu krew, więc jutro znowu jedziemy na wizytę ;) mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Juustii']Dziś znowu wróciliśmy od weta ;) mocz wyszedł niby lekko zasadowy, ale poza tym to wszystko ok ;) dziś pobrali mu krew, więc jutro znowu jedziemy na wizytę ;) mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze ;)[/QUOTE] Witaj:)Będzie dobrze!musi być nie ma innej opcji. Quote
megi82 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Juustii']Dziś znowu wróciliśmy od weta ;) mocz wyszedł niby lekko zasadowy, ale poza tym to wszystko ok ;) dziś pobrali mu krew, więc jutro znowu jedziemy na wizytę ;) mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze ;)[/QUOTE] i jak dziś sytuacja? Quote
Juustii Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 No i mamy już wyniki, wszystko niby w miarę ok, są małe, ale lekkie odchyły ;) dostaliśmy 3 rodzaje tabletek i za 20 dni znowu do kontroli ;) ale z pieskiem już dużo lepiej ;) Quote
*Jot* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Juustii']No i mamy już wyniki, wszystko niby w miarę ok, są małe, ale lekkie odchyły ;) dostaliśmy 3 rodzaje tabletek i za 20 dni znowu do kontroli ;) ale z pieskiem już dużo lepiej ;)[/QUOTE] Super,ze już lepiej.:multi: Oby tak dalej :multi: Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dobrze że jest już dobrze:)tak miało właśnie przecież być....... Quote
Recommended Posts