Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie wszyscy wielbiciele słodkich urwisów :lol:
Na imię mam Justyna i pragnę przedstawić Wam mojego małego diabełka :diabloti:

Imię: Tofik (Tofuś, Tofulek, Tofiś)
Obecna waga (17.05.2010): 2,8 kg :lol:
Data narodzin: 29.05.2009r
Jestem jego właścicielką od: 20.07.2009r
Co lubi: gryźć swoje zabawki i moje buty :D, wylegiwać się na kolanach, gonić za nogami :lol:, biegać po całym domu
Czego nie lubi: dotykania uszów, czyszczenia oczek, odkurzacza, suszarki, kąpieli, czesania, samotności, wiatru :p
Co umie: siad, poproś, leżeć, czekaj, zostań :smile:

A teraz zapraszam do obejrzenia zdjęć Tofika :lol:

To zdj jest gdy pierwszy raz zawitał w naszym domku, miał 7 tygodni :cool1:

A to zdjęcia maluszka jak śpi :lol:

• Replies 691
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to najnowsze zdjęcie, gdzie Tofulek ma 3 miesiące :loveu:

:loveu: Na razie to by było na tyle ;) oczywiście postaram się za niedługo dodać nowe zdjęcia mojego urwisa :evil_lol:
pozdrawiamy ^^ :p:hand::painting:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy śliczny maluszek:loveu::loveu::loveu: podetnijcie włoski na uszach bo widać że uchole niedługo klapną a później problem jest żeby znowu wstały

no tak masz racje :eviltong: w przyszlym tygodniu chyba wybierzemy się do fryzjera :lol: bo ja sama boję się mu co kolwiek obcinać:lol: no i nie wiem jak :p

p.s dziękujemy za miłe przywitanie :loveu:

Posted

Czesc Wam po raz pierwszy gościmy w galerii Tofik jest śliczniutki i taki kochany z niego słodziak. Przesyłamy mizianka i życzymy miłej nocki. No i zapraszamy do nas :loveu:

Posted

Witamy w nowej galerii
Ja mam też Toffika 22 września bedzie miał 3 miesiące
Twój szkrab jest śliczniusi taki słodziak buziole dla niego
Ps mój tak samo nie lubi tego co twój i lubi to co twój :evil_lol:
Zapraszamy do nas;)

Posted

Cześć, my wpadamy pierwszy raz się przywitać:loveu: jak super ,że pojawił się nowy diabełkowy kolega dla Kenzo:evil_lol: Mój diabełek urodził się 24 maja więc jest tylko 5 dni różnicy;) Buziaki dla Tofika i jego Pańci i zapraszamy do nas :evil_lol:

Posted

A oto dzisiejsze fotki Tofcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jeszcze raz serdecznie wszystkich witamy, pozdrawiamy i dziękujemy za odwiedzinki :loveu: No tak czasem mu klapają uszka, ale to myśle, że raczej spowodowane jest za długimi włoskami na uszkach :placz: Ale na jutro jesteśmy umówieni do pani fryzjer ;) więc mam nadzieję, że wygląd uszek się poprawi :eviltong: W sobote jedziemy natomiast na ostatnią szczepionke do weterynarza :eviltong: Aż się boje pomyśleć jak ten mały łobuz będzie szalał na widok wetreynarza (wydaje mi się, że go zapamiętał i się go boi) :evil_lol: