Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sugar - jak samo imię wskazuje jest słodka! Duża, większa niż owczarek niemiecki, łagodna jak baranek i słodka :-) Ma około 4 lata i została zabrana ze schroniska do domu tymczasowego, gdzie zaopiekowana i bezpieczna czeka na dobry dom!

Sugar jest bardzo kochaną suczką, potrzebuje kontaktu z ludźmi, lubi towarzyszyć w codziennych czynnościach, wręcz garnie się do głaskania i przytulania, trochę obawia się mężczyzn... Sugar ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi spacery, ale bez szaleństw - jest spokojna i zrównoważona, dogaduje się z innymi psami i suczkami.

Suczka jest wysterylizowana

Sugar czeka w Bukownie koło Olkusza

504 588 874
[email protected]

Ogłoszenia:
Duża suka wysterylizowana szuka dobrego domu
- Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl
Duża i słodka SUGAR szuka domu ok Krk : Zwierzaki do Adopcji - Dom Tymczasowy : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl
Duża i słodka Sugar suczka szuka domu ok Krk - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Posted

:lol!: przeczytałam specjalnie CAŁY pierwszy post. AŻ :eviltong:

Jak ja się Ciebie proszę, żebyś mi pisała jakim pieskom mam robić ogłoszenia, albo dała wzór, to mnie olewasz :placz: A jak się rządzę sama, to tez nic z tego :shake: Skrzydła mi podcinasz :diabloti: Nawet oglądałam sunie owczarkowate, ale nie byłam pewna które mają dom, jakieś wybory czy cuś :hmmmm:

W pracy jestem, cichem robię - nie wczytuję się ;)

To moze tak: kto tam potrzebuje ogłoszeń? :p