vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Ona wiecznie coś dziamdzia i ciągle ma mało , na śniadanie zjadła dwie skiby chleba i jeszcze otwierała paszczę do jedzenia , ona ma żołądek bez dna hehe[/QUOTE] Jak kaczka :evil_lol: to są studnie bez dna hahah Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']Jak kaczka :evil_lol: to są studnie bez dna hahah[/QUOTE] dokładnie tak samo :eviltong: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie tak samo :eviltong:[/QUOTE] To trudniej to wyżywić jak ubrać? :evil_lol: Mój kuzyn jest chudy a jak zobaczyłam ile on je to stwierdziłam, że jednak łatwiej jest go ubrać ahahha :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']Ouu biedna :([/QUOTE] Wiem :-( [quote name='dOgLoV']Ona wiecznie coś dziamdzia i ciągle ma mało , na śniadanie zjadła dwie skiby chleba i jeszcze otwierała paszczę do jedzenia , ona ma żołądek bez dna hehe[/QUOTE] Może ma cztery żołądki jak krowa? :evil_lol: ładnie to tak pozawalać psom na podłodze leżeć? Pieski powinny na łóżeczku przykryte kołderką a nie :mad: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']To trudniej to wyżywić jak ubrać? :evil_lol: Mój kuzyn jest chudy a jak zobaczyłam ile on je to stwierdziłam, że jednak łatwiej jest go ubrać ahahha :evil_lol:[/QUOTE] chyba ze tak jak mój brat ani bym nie chciała go żywić ani ubierać , bo on nic co nie ma firmowej metki nie założy i butów za mniej niż 300 zł nie kupi nawet do gry w piłkę :mdleje:pewnie dopiero jak założy rodzinę nauczy się kupować rzeczy w normalnych cenach .... Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia'] Może ma cztery żołądki jak krowa? :evil_lol: ładnie to tak pozawalać psom na podłodze leżeć? Pieski powinny na łóżeczku przykryte kołderką a nie :mad:[/QUOTE] ja stawiam że ona ma ich co najmniej 10 , dzisiaj rąk nie czuję po wczorajszej wycieczce do moich rodziców , całą drogę ją niosłam a dzisiaj szklanki utrzymać nie potrafię w ręce :angryy: ups zapomniałam o kołderkach :oops: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba ze tak jak mój brat ani bym nie chciała go żywić ani ubierać , bo on nic co nie ma firmowej metki nie założy i butów za mniej niż 300 zł nie kupi nawet do gry w piłkę :mdleje:pewnie dopiero jak założy rodzinę nauczy się kupować rzeczy w normalnych cenach ....[/QUOTE] Szkoda by mi było oryginalnych butów do gry w piłkę. Bo rozumiem, że np do biegania trzeba mieć dobre buty. Ja ogólnie niszczę buty, ale moja mama jest w tym mistrzem :evil_lol: Kupiła sobie ostatnio śliczne białe adidasy z badury za ponad 200 zł, myślała, że dłużej wytrzymają, taaa zdarła je po 3 tyg użytkowania:evil_lol: Ja mam takie swoje ulubione nike czarne, chyba 4 lata je mam a nawet mi żadna nitka w nich nie poszła, ani podeszwa się nie starła, a chyba przeszły już wszystko :evil_lol: Ja lubię kupować ciuchy, ale nienawidzę ich przymierzać, dlatego kupuję na allegro :evil_lol: biedny listonosz ciągle mi coś do domu przynosi :evil_lol: [quote name='dOgLoV']ja stawiam że ona ma ich co najmniej 10 , dzisiaj rąk nie czuję po wczorajszej wycieczce do moich rodziców , całą drogę ją niosłam a dzisiaj szklanki utrzymać nie potrafię w ręce :angryy: ups zapomniałam o kołderkach :oops:[/QUOTE] a o poduszkach?:mad: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']Szkoda by mi było oryginalnych butów do gry w piłkę. Bo rozumiem, że np do biegania trzeba mieć dobre buty. Ja ogólnie niszczę buty, ale moja mama jest w tym mistrzem :evil_lol: Kupiła sobie ostatnio śliczne białe adidasy z badury za ponad 200 zł, myślała, że dłużej wytrzymają, taaa zdarła je po 3 tyg użytkowania:evil_lol: Ja mam takie swoje ulubione nike czarne, chyba 4 lata je mam a nawet mi żadna nitka w nich nie poszła, ani podeszwa się nie starła, a chyba przeszły już wszystko :evil_lol: Ja lubię kupować ciuchy, ale nienawidzę ich przymierzać, dlatego kupuję na allegro :evil_lol: biedny listonosz ciągle mi coś do domu przynosi :evil_lol: a o poduszkach?:mad:[/QUOTE] Ja też jestem katem na buty , teraz w zasadzie to nawet nie mam w czym łazić bo zeszłoroczne adidasy wyglądaja jak by miały co najmniej 10 lat a brak funduszy na nowe :eviltong: a te moje to też firmowe Nike i wytrzymały 1 sezon :roll: teraz juz nie robią dobrych i wytrzymałych butów :shake: a na allegro nie lubie kupować ciuchów , kupiłam bluzke "Polski" firmową ( nie pamietam jakiej firmy ) po jednym praniu białe miejsca zrobiły sie różowe , nie wiem jaki kretyn robi bluzke biało czerwoną gdzie czerwony farbuje :roll: następnie kupiłam buty reeboka , jak przyszły okazały sie za duze odesłałam przysłali mi nowe , mniejsze ale i tak jeszcze za duże , strasznie mieli zawyżone rozmiary :roll: ale juz nie odsyłałam bo bym w koncu zapłaciła 1000 zł za parę butów bo przesyłki ja pokrywałam , i jeszcze kupiłam kurtkę Campusa , wymiary podane wszystko ładnie pieknie a jak przyszła to sie okazała tak na styk żę grubego polara juz pod nia nie wcisnę :shake: i od tego czasu już rzeczy na allegro nie kupuje :shake: ba , nawet o tapczanach zapomniałam :eviltong: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja stawiam że ona ma ich co najmniej 10 , dzisiaj rąk nie czuję po wczorajszej wycieczce do moich rodziców , całą drogę ją niosłam a dzisiaj szklanki utrzymać nie potrafię w ręce :angryy: ups zapomniałam o kołderkach :oops:[/QUOTE] Kto tam wie, to po co na rękach niosłaś, po co nogi ma? :diabloti: No właśnie :mad: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']Kto tam wie, to po co na rękach niosłaś, po co nogi ma? :diabloti: No właśnie :mad:[/QUOTE] bo mi stawała przed nogami wyciągała ręce i beczała maupa jedna :angryy: a do Sebka nie chciała iść :roll: w drodze powrotnej już ją niosł , beczała fochała się ale ja niósł ja juz nie dałam rady :eviltong: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']bo mi stawała przed nogami wyciągała ręce i beczała maupa jedna :angryy: a do Sebka nie chciała iść :roll: w drodze powrotnej już ją niosł , beczała fochała się ale ja niósł ja juz nie dałam rady :eviltong:[/QUOTE] Z dzieckiem to konsekwentnie jak z psem trzeba, nie i już :diabloti: Moja najmłodsza siostra matce na głowę wchodzi, z placu zabaw nie chce wracać, po wyjściu leci za blok do piaskownicy i mama siłą jej nie wydrze. Wystarczy że zejdę i każę migiem do domu iść i ta wstaje i idzie :evilbat: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']bo mi stawała przed nogami wyciągała ręce i beczała maupa jedna :angryy: a do Sebka nie chciała iść :roll: w drodze powrotnej już ją niosł , beczała fochała się ale ja niósł ja juz nie dałam rady :eviltong:[/QUOTE] zostawiłabym to to na ulicy :eviltong: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja też jestem katem na buty , teraz w zasadzie to nawet nie mam w czym łazić bo zeszłoroczne adidasy wyglądaja jak by miały co najmniej 10 lat a brak funduszy na nowe :eviltong: a te moje to też firmowe Nike i wytrzymały 1 sezon :roll: teraz juz nie robią dobrych i wytrzymałych butów :shake: a na allegro nie lubie kupować ciuchów , kupiłam bluzke "Polski" firmową ( nie pamietam jakiej firmy ) po jednym praniu białe miejsca zrobiły sie różowe , nie wiem jaki kretyn robi bluzke biało czerwoną gdzie czerwony farbuje :roll: następnie kupiłam buty reeboka , jak przyszły okazały sie za duze odesłałam przysłali mi nowe , mniejsze ale i tak jeszcze za duże , strasznie mieli zawyżone rozmiary :roll: ale juz nie odsyłałam bo bym w koncu zapłaciła 1000 zł za parę butów bo przesyłki ja pokrywałam , i jeszcze kupiłam kurtkę Campusa , wymiary podane wszystko ładnie pieknie a jak przyszła to sie okazała tak na styk żę grubego polara juz pod nia nie wcisnę :shake: i od tego czasu już rzeczy na allegro nie kupuje :shake: ba , nawet o tapczanach zapomniałam :eviltong:[/QUOTE] Ja jak kupuję buty to zawsze mierzę wkładkę i wiem jaką mam i pod taki rozmiar kupuję, albo...:diabloti: Idę do danego sklepu np. właśnie reebok, adidas, nike, mierzę sobie, zapisuję model i na allegro kupuję o połowę taniej :diabloti: Moja siostra w sklepie przymierzała właśnie super reeboki za kostkę, ale właśnie w sklepie kosztowały prawie 300 zł bo to był nowy model, a na allegro z przesyłką zapłaciła chyba max 130 zł :diabloti: to się nazywa skąpstwo :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']Z dzieckiem to konsekwentnie jak z psem trzeba, nie i już :diabloti: Moja najmłodsza siostra matce na głowę wchodzi, z placu zabaw nie chce wracać, po wyjściu leci za blok do piaskownicy i mama siłą jej nie wydrze. Wystarczy że zejdę i każę migiem do domu iść i ta wstaje i idzie :evilbat:[/QUOTE] brutalna jesteś :diabloti: [quote name='Angi']zostawiłabym to to na ulicy :eviltong:[/QUOTE] miałam ochotę by to zrobić :diabloti: [quote name='vege*']Ja jak kupuję buty to zawsze mierzę wkładkę i wiem jaką mam i pod taki rozmiar kupuję, albo...:diabloti: Idę do danego sklepu np. właśnie reebok, adidas, nike, mierzę sobie, zapisuję model i na allegro kupuję o połowę taniej :diabloti: Moja siostra w sklepie przymierzała właśnie super reeboki za kostkę, ale właśnie w sklepie kosztowały prawie 300 zł bo to był nowy model, a na allegro z przesyłką zapłaciła chyba max 130 zł :diabloti: to się nazywa skąpstwo :evil_lol:[/QUOTE] mój Sebek tak właśnie robi :diabloti: ale ja jestem mega leń i nie chciało mi sie iśc przymierzac :eviltong: o ile dobrze pamietam to w chinach dokładniej w hongkong-u jest tak że jak wchodzisz do sklepu to płacisz jakąś tam kwotę i jak kupisz coś to ta kwota jaką wpłaciłas przy wejsciu jest Ci odliczana od sumy do zapłaty a jak nic nie kupisz to jestes tą kwotę stratna bo własnie ludzie przychodzili przymierzać rzeczy po czym kupowali je w internecie i u nas też sie do czegoś takiego przymierzają ale raczej im to nie wyjdzie :shake: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Dlaczego od razu brutalna? Nigdy na nią nawet głosu nie podniosłam :evil_lol: Mój wet tak robi, przymierza w sklepie kupuje przez net :diabloti: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']Dlaczego od razu brutalna? Nigdy na nią nawet głosu nie podniosłam :evil_lol: Mój wet tak robi, przymierza w sklepie kupuje przez net :diabloti:[/QUOTE] ale pewnie mine masz taka ze juz woli iść do domu :diabloti: ja teraz szukam na allegro nerki ( na pas) jedna juz kupilam i oczywiscie jest za duza bo nie zmierzyłam a teraz nie moge dostac takiej jak bym chciała :angryy: nudaaaaa.... [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/kmd_zpsd46aeff4.jpg[/IMG] Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ale pewnie mine masz taka ze juz woli iść do domu :diabloti: ja teraz szukam na allegro nerki ( na pas) jedna juz kupilam i oczywiscie jest za duza bo nie zmierzyłam a teraz nie moge dostac takiej jak bym chciała :angryy: nudaaaaa.... [/QUOTE] Super nerki według własnego widzimisię robi na fejsie TASIEMASIE, zerknij sobie ;) Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']Super nerki według własnego widzimisię robi na fejsie TASIEMASIE, zerknij sobie ;)[/QUOTE] fajne , bardzo oryginalne , ale ja jestem wybredna , kiedys widziałam taka zajeb.....stą u kolesia na mieście , tzn ogólnie bym takiej nie chciała bo była z wielkim białym napisem , nazwa jakas hip-hopowa ale była z tego materialu jaki mnie interesuje , wczoraj przeszłam całe misto byłam we wszystkich sportowych sklepach i takiej nie znalazłam , Sebek stwierdził że jeszcze takiej nie uszyli która by mi sie spodobała .... i cały czas mi wypomina tamtą która kupiła i która sie kurzy w szufladzie [URL]http://allegro.pl/saszetka-nerka-nike-ba4272-067-kurier-24h-i3213260138.html[/URL] tutaj wyglada ładnie ale na żywo nie jest wcale taka fajna :shake: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 możesz mi ją dać w prezencie, przyda się na smaczki :grins: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Angi']możesz mi ją dać w prezencie, przyda się na smaczki :grins:[/QUOTE] to musisz sobie po nią przyjechać :eviltong: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ale pewnie mine masz taka ze juz woli iść do domu :diabloti: ja teraz szukam na allegro nerki ( na pas) jedna juz kupilam i oczywiscie jest za duza bo nie zmierzyłam a teraz nie moge dostac takiej jak bym chciała :angryy: nudaaaaa.... [/QUOTE] :diabloti::diabloti: i tak najlepsza jest jej mina jak zaczynam mówić przez zęby :diabloti::diabloti: panika :evilbat: kocham dzieci :loveu: Na co Ci nerka? dwie własne nie wystarczają? Jak dobrą kwotę zaproponujesz to Ci mogę jedną swoją odstąpić :razz: A pies znów na podłodze :lol: [url]http://allegro.pl/saszetka-nerka-nike-ba4272-067-kurier-24h-i3213260138.html[/url] co w niej nie tak? Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 ty powinnaś przyjechać :evil_lol: ew. wysłać :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']:diabloti::diabloti: i tak najlepsza jest jej mina jak zaczynam mówić przez zęby :diabloti::diabloti: panika :evilbat: kocham dzieci :loveu: Na co Ci nerka? dwie własne nie wystarczają? Jak dobrą kwotę zaproponujesz to Ci mogę jedną swoją odstąpić :razz: A pies znów na podłodze :lol: [URL]http://allegro.pl/saszetka-nerka-nike-ba4272-067-kurier-24h-i3213260138.html[/URL] co w niej nie tak?[/QUOTE] hahahahaahahahahaaha :diabloti: do moich nie idzie nic włożyć a nie lubie torebek :eviltong: ale i tak pewnie nie masz tej mojej wymarzonej :eviltong: ta jest za duża i nie z takiego materiału jak chce :eviltong: [quote name='Angi']ty powinnaś przyjechać :evil_lol: ew. wysłać :evil_lol:[/QUOTE] nie no , za duzo bym musiała dopłacić do tego interesu :eviltong: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahaahahahahaaha :diabloti: do moich nie idzie nic włożyć a nie lubie torebek :eviltong: ale i tak pewnie nie masz tej mojej wymarzonej :eviltong: ta jest za duża i nie z takiego materiału jak chce :eviltong: [/QUOTE] masz 100% pewności że dobrze przefiltrowana, zdrowa, nie mam WZW, adidasa ani innej kiły :razz: pakować? Aleś wybredna :eviltong: Sprzedaj :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahaahahahahaaha :diabloti: do moich nie idzie nic włożyć a nie lubie torebek :eviltong: ale i tak pewnie nie masz tej mojej wymarzonej :eviltong: ta jest za duża i nie z takiego materiału jak chce :eviltong: nie no , za duzo bym musiała dopłacić do tego interesu :eviltong:[/QUOTE] mi nie wyślesz?!?!?!!?!?!? :C :( :( :( :( Quote
Recommended Posts