Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']I to jest najważniejszy powód, dla którego nigdy nie wezmę samca :eviltong:[/QUOTE]

Później są niepotrzebne pytania od dzieciaków :diabloti:

zanim Neron był wykastrowany to Gabi zawsze pytała co Neron ma za kulki a Marysia z kolei płakała jeszcze do niedawna że Neron ma tam beee i babcia ma mu to urwać :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']Odpukać Ptyś nie ma chyba alergii... chociaż ma na przedniej łapce ( na łokciu) jakby taki łupież i mały strupek... nie drapie się ale i tak muszę to na wizycie u veta pokazać. On ma mała nietolerancję pokarmową a ostatnio różne rzeczy jadał. Może to przez to...
Mnie się już zaczęła jazda...[/QUOTE]

to nie modzel po prostu?

Posted

[quote name='marmara_19']to nie modzel po prostu?[/QUOTE]

Też w pierwszej chwili pomyślałam że Ptyś moze ma modzela bo predzej czy później mu sie zrobia ale jak ma łupież to rówinie dobrze może mieć strupek po podrapaniu sie ;)

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/miaukunowo/DSC01287_zps6f5446f6.jpg[/url]

jaka ona słodka ,jak laleczka:p

Neron zboczeńcu....:shake::diabloti:

zaj*bało nas śniegiem....

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/miaukunowo/DSC01287_zps6f5446f6.jpg[/URL]

jaka ona słodka ,jak laleczka:p

Neron zboczeńcu....:shake::diabloti:

zaj*bało nas śniegiem....[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

no zajebało ehhhh:roll:

znowu mnie czeka tydzień jazdy w śniegu do roboty :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']:loveu::loveu::loveu::loveu:

no zajebało ehhhh:roll:

znowu mnie czeka tydzień jazdy w śniegu do roboty :roll:[/QUOTE]

biedna jesteś,serio...mnie dzisiaj tak zawiało na spacerze ,że oczy miałam jakbym płakała pół dnia...

Posted

[quote name='marta.k9080']biedna jesteś,serio...mnie dzisiaj tak zawiało na spacerze ,że oczy miałam jakbym płakała pół dnia...[/QUOTE]

ja już wczoraj oglądałam okulary na rower chyba sobie sprawie bo jak jade to ryczę :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja już wczoraj oglądałam okulary na rower chyba sobie sprawie bo jak jade to ryczę :roll:[/QUOTE]

też by mi się przydały,na polach normalnie łeb urywa...
ech już nosiłam bluzę moją ukochaną a jutro chyba kurtkę założę:placz:kozaków nie mam,wykończyłam wszyskie,pozostało mi założyc dwie pary skarpet i kalosze.

Posted

[quote name='marta.k9080']też by mi się przydały,na polach normalnie łeb urywa...
ech już nosiłam bluzę moją ukochaną a jutro chyba kurtkę założę:placz:kozaków nie mam,wykończyłam wszyskie,pozostało mi założyc dwie pary skarpet i kalosze.[/QUOTE]

Ja już chciałam wyciągac wiosenną kurtkę ale niestety się nie da :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja już chciałam wyciągac wiosenną kurtkę ale niestety się nie da :roll:[/QUOTE]

ja też już adidasy ,bluza,cienkie rękawiczki ,a tu d*pa:-(

Posted

[quote name='marta.k9080']ja też już adidasy ,bluza,cienkie rękawiczki ,a tu d*pa:-([/QUOTE]

to odważna jesteś , ja adidasy wyciągnęłam (i o mało bym w nich orła na firmie nie wywinęła :diabloti:) ale na bluze to bym jeszcze nie wyszła , zmarzluch jestem :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']to odważna jesteś , ja adidasy wyciągnęłam (i o mało bym w nich orła na firmie nie wywinęła :diabloti:) ale na bluze to bym jeszcze nie wyszła , zmarzluch jestem :lol:[/QUOTE]

grubą bluzę mam,podszytą sztucznym barankiem,bardzo ciepła:loveu:
no i w adidasach tak dobrze się spaceruje...

Luna wczoraj była czesana ,pełno kłaków wyszło...a dzisiaj taka mroźna niespodzianka

Posted

[quote name='marta.k9080']grubą bluzę mam,podszytą sztucznym barankiem,bardzo ciepła:loveu:
no i w adidasach tak dobrze się spaceruje...

Luna wczoraj była czesana ,pełno kłaków wyszło...a dzisiaj taka mroźna niespodzianka[/QUOTE]

aaa no to tak , w grubej bluzie to można spacerować :loveu:

adidaski to ja kocham i nosze je zawsze i wszędzie ! :diabloti:

Ja mam misję wyczesania , ale tak porządnie Nerona , takie zadanie dostałam od pani vet ;) coś nie mogę sie za to zabrac , na dworze nie ma problemu ale w domu to masakra :roll: a mam czas do wtorku

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']aaa no to tak , w grubej bluzie to można spacerować :loveu:

adidaski to ja kocham i nosze je zawsze i wszędzie ! :diabloti:

Ja mam misję wyczesania , ale tak porządnie Nerona , takie zadanie dostałam od pani vet ;) coś nie mogę sie za to zabrac , na dworze nie ma problemu ale w domu to masakra :roll: a mam czas do wtorku[/QUOTE]

latem łaziłam w adidasach i prawie odparzyłam se giry...a było trampki brać:evil_lol:
nie pozostaje Ci nic innego jak czesać...

Posted

[quote name='marta.k9080']latem łaziłam w adidasach i prawie odparzyłam se giry...a było trampki brać:evil_lol:
nie pozostaje Ci nic innego jak czesać...[/QUOTE]

a ja tam nie narzekam ;)

nie lubie go czesać :shake: za to Qwenduche uwielbiam :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja tam nie narzekam ;)

nie lubie go czesać :shake: za to Qwenduche uwielbiam :loveu:[/QUOTE]

FURminator nas uratował,zwykłe zgrzebło było do d*py,kłaki latały wszędzie ,a Luna tez nie przepadała za czesaniem

Posted

[quote name='marta.k9080']FURminator nas uratował,zwykłe zgrzebło było do d*py,kłaki latały wszędzie ,a Luna tez nie przepadała za czesaniem[/QUOTE]

w zeszłym tygodniu próbowałam go wyczesac furminatorem ale biedak piszczał , ma podrażnioną skórę i go to boli , musze niestety meczyć sie grzebieniem i to jeszcze tak delikatnie

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']w zeszłym tygodniu próbowałam go wyczesac furminatorem ale biedak piszczał , ma podrażnioną skórę i go to boli , musze niestety meczyć sie grzebieniem i to jeszcze tak delikatnie[/QUOTE]

to chyba za dużo nie wyczeszesz...

Posted

[quote name='marta.k9080']to chyba za dużo nie wyczeszesz...[/QUOTE]

też tak sądzę :roll:

film z serii " spadaj kobieto ja śpię " :diabloti:

[video=youtube_share;qoqp7YQg2WQ]http://youtu.be/qoqp7YQg2WQ[/video]

quwa ale se język i warę poparzyłam kawą :angryy: przez Pepsi , chyba przerobię ją zaraz na pasztet czy coś ....

Posted

[quote name='magdabroy']Moja Tora przy dziecku by tak nie spała :shake: Dla niej każde dziecko, to potencjalna ofiara do zabawy :evil_lol:[/QUOTE]

Neron to leniuch , Kinia za nim pół dnia chodziła z ta zabawką i go zaczepiała a on nic , jeszcze bardziej udawał że śpi , nygus jeden , ale Qwendzie na dworze to potrafi zaczepiac ....

Guest wolfheart
Posted

super filmik:loveu:

ała...ja się ostatnio poparzyłam pijąc kakao:placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']:diabloti:

zachłanne jesteśmy :eviltong:[/QUOTE]

dokładnie,ale tak apetycznie pachniało....

Posted

[quote name='marta.k9080']dokładnie,ale tak apetycznie pachniało....[/QUOTE]

no to tak jak u mnie , ale ja nie chciałam Pepsi oblac i jakos tak wyszło :diabloti: