łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='magdabroy']I to jest najważniejszy powód, dla którego nigdy nie wezmę samca :eviltong:[/QUOTE] Później są niepotrzebne pytania od dzieciaków :diabloti: zanim Neron był wykastrowany to Gabi zawsze pytała co Neron ma za kulki a Marysia z kolei płakała jeszcze do niedawna że Neron ma tam beee i babcia ma mu to urwać :diabloti: Quote
marmara_19 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Ptysiak']Odpukać Ptyś nie ma chyba alergii... chociaż ma na przedniej łapce ( na łokciu) jakby taki łupież i mały strupek... nie drapie się ale i tak muszę to na wizycie u veta pokazać. On ma mała nietolerancję pokarmową a ostatnio różne rzeczy jadał. Może to przez to... Mnie się już zaczęła jazda...[/QUOTE] to nie modzel po prostu? Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marmara_19']to nie modzel po prostu?[/QUOTE] Też w pierwszej chwili pomyślałam że Ptyś moze ma modzela bo predzej czy później mu sie zrobia ale jak ma łupież to rówinie dobrze może mieć strupek po podrapaniu sie ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/miaukunowo/DSC01287_zps6f5446f6.jpg[/url] jaka ona słodka ,jak laleczka:p Neron zboczeńcu....:shake::diabloti: zaj*bało nas śniegiem.... Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/miaukunowo/DSC01287_zps6f5446f6.jpg[/URL] jaka ona słodka ,jak laleczka:p Neron zboczeńcu....:shake::diabloti: zaj*bało nas śniegiem....[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: no zajebało ehhhh:roll: znowu mnie czeka tydzień jazdy w śniegu do roboty :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']:loveu::loveu::loveu::loveu: no zajebało ehhhh:roll: znowu mnie czeka tydzień jazdy w śniegu do roboty :roll:[/QUOTE] biedna jesteś,serio...mnie dzisiaj tak zawiało na spacerze ,że oczy miałam jakbym płakała pół dnia... Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']biedna jesteś,serio...mnie dzisiaj tak zawiało na spacerze ,że oczy miałam jakbym płakała pół dnia...[/QUOTE] ja już wczoraj oglądałam okulary na rower chyba sobie sprawie bo jak jade to ryczę :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']ja już wczoraj oglądałam okulary na rower chyba sobie sprawie bo jak jade to ryczę :roll:[/QUOTE] też by mi się przydały,na polach normalnie łeb urywa... ech już nosiłam bluzę moją ukochaną a jutro chyba kurtkę założę:placz:kozaków nie mam,wykończyłam wszyskie,pozostało mi założyc dwie pary skarpet i kalosze. Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']też by mi się przydały,na polach normalnie łeb urywa... ech już nosiłam bluzę moją ukochaną a jutro chyba kurtkę założę:placz:kozaków nie mam,wykończyłam wszyskie,pozostało mi założyc dwie pary skarpet i kalosze.[/QUOTE] Ja już chciałam wyciągac wiosenną kurtkę ale niestety się nie da :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja już chciałam wyciągac wiosenną kurtkę ale niestety się nie da :roll:[/QUOTE] ja też już adidasy ,bluza,cienkie rękawiczki ,a tu d*pa:-( Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']ja też już adidasy ,bluza,cienkie rękawiczki ,a tu d*pa:-([/QUOTE] to odważna jesteś , ja adidasy wyciągnęłam (i o mało bym w nich orła na firmie nie wywinęła :diabloti:) ale na bluze to bym jeszcze nie wyszła , zmarzluch jestem :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']to odważna jesteś , ja adidasy wyciągnęłam (i o mało bym w nich orła na firmie nie wywinęła :diabloti:) ale na bluze to bym jeszcze nie wyszła , zmarzluch jestem :lol:[/QUOTE] grubą bluzę mam,podszytą sztucznym barankiem,bardzo ciepła:loveu: no i w adidasach tak dobrze się spaceruje... Luna wczoraj była czesana ,pełno kłaków wyszło...a dzisiaj taka mroźna niespodzianka Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']grubą bluzę mam,podszytą sztucznym barankiem,bardzo ciepła:loveu: no i w adidasach tak dobrze się spaceruje... Luna wczoraj była czesana ,pełno kłaków wyszło...a dzisiaj taka mroźna niespodzianka[/QUOTE] aaa no to tak , w grubej bluzie to można spacerować :loveu: adidaski to ja kocham i nosze je zawsze i wszędzie ! :diabloti: Ja mam misję wyczesania , ale tak porządnie Nerona , takie zadanie dostałam od pani vet ;) coś nie mogę sie za to zabrac , na dworze nie ma problemu ale w domu to masakra :roll: a mam czas do wtorku Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']aaa no to tak , w grubej bluzie to można spacerować :loveu: adidaski to ja kocham i nosze je zawsze i wszędzie ! :diabloti: Ja mam misję wyczesania , ale tak porządnie Nerona , takie zadanie dostałam od pani vet ;) coś nie mogę sie za to zabrac , na dworze nie ma problemu ale w domu to masakra :roll: a mam czas do wtorku[/QUOTE] latem łaziłam w adidasach i prawie odparzyłam se giry...a było trampki brać:evil_lol: nie pozostaje Ci nic innego jak czesać... Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']latem łaziłam w adidasach i prawie odparzyłam se giry...a było trampki brać:evil_lol: nie pozostaje Ci nic innego jak czesać...[/QUOTE] a ja tam nie narzekam ;) nie lubie go czesać :shake: za to Qwenduche uwielbiam :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja tam nie narzekam ;) nie lubie go czesać :shake: za to Qwenduche uwielbiam :loveu:[/QUOTE] FURminator nas uratował,zwykłe zgrzebło było do d*py,kłaki latały wszędzie ,a Luna tez nie przepadała za czesaniem Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']FURminator nas uratował,zwykłe zgrzebło było do d*py,kłaki latały wszędzie ,a Luna tez nie przepadała za czesaniem[/QUOTE] w zeszłym tygodniu próbowałam go wyczesac furminatorem ale biedak piszczał , ma podrażnioną skórę i go to boli , musze niestety meczyć sie grzebieniem i to jeszcze tak delikatnie Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']w zeszłym tygodniu próbowałam go wyczesac furminatorem ale biedak piszczał , ma podrażnioną skórę i go to boli , musze niestety meczyć sie grzebieniem i to jeszcze tak delikatnie[/QUOTE] to chyba za dużo nie wyczeszesz... Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']to chyba za dużo nie wyczeszesz...[/QUOTE] też tak sądzę :roll: film z serii " spadaj kobieto ja śpię " :diabloti: [video=youtube_share;qoqp7YQg2WQ]http://youtu.be/qoqp7YQg2WQ[/video] quwa ale se język i warę poparzyłam kawą :angryy: przez Pepsi , chyba przerobię ją zaraz na pasztet czy coś .... Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Moja Tora przy dziecku by tak nie spała :shake: Dla niej każde dziecko, to potencjalna ofiara do zabawy :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='magdabroy']Moja Tora przy dziecku by tak nie spała :shake: Dla niej każde dziecko, to potencjalna ofiara do zabawy :evil_lol:[/QUOTE] Neron to leniuch , Kinia za nim pół dnia chodziła z ta zabawką i go zaczepiała a on nic , jeszcze bardziej udawał że śpi , nygus jeden , ale Qwendzie na dworze to potrafi zaczepiac .... Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 super filmik:loveu: ała...ja się ostatnio poparzyłam pijąc kakao:placz: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']super filmik:loveu: ała...ja się ostatnio poparzyłam pijąc kakao:placz:[/QUOTE] :diabloti: zachłanne jesteśmy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti: zachłanne jesteśmy :eviltong:[/QUOTE] dokładnie,ale tak apetycznie pachniało.... Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']dokładnie,ale tak apetycznie pachniało....[/QUOTE] no to tak jak u mnie , ale ja nie chciałam Pepsi oblac i jakos tak wyszło :diabloti: Quote
Recommended Posts