łamAga Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']Albo w jajka :evil_lol:[/QUOTE] jajka się jeszcze przydają a oko ma jeszcze drugie :diabloti: Qwendi pilnuję domu :evil_lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/Qwendi_zpsb38b4920.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Póki co, to te jego jajka są jak wydmuszki :evil_lol: Niech się lepiej stara, bo Theoś ma mieć żonę :diabloti: Tyle śniegu u Was?? Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']Póki co, to te jego jajka są jak wydmuszki :evil_lol: Niech się lepiej stara, bo Theoś ma mieć żonę :diabloti: Tyle śniegu u Was??[/QUOTE] Noooo własnie ale jak tu sie starac jak wiekszosc czasu sie mijamy :eviltong: taaaaaaa :roll: to jest zdjęcie z przed chwili .... niestety ehhh Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Noooo własnie ale jak tu sie starac jak wiekszosc czasu sie mijamy :eviltong: taaaaaaa :roll: to jest zdjęcie z przed chwili .... niestety ehhh[/QUOTE] W weekendy nie wychodzić z łóżka :diabloti: Też tyle chcę :placz: Chociaż lepiej nie ;) U mnie jest mróz i sucho, to nie muszę psa czyścić po każdym spacerze :) Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']W weekendy nie wychodzić z łóżka :diabloti: Też tyle chcę :placz: Chociaż lepiej nie ;) U mnie jest mróz i sucho, to nie muszę psa czyścić po każdym spacerze :)[/QUOTE] ale to za wiele nie da :P trzeba się "gnieść" codziennie :eviltong::diabloti: a u nas jest straszny mróz i dużo śniegu :roll: jedynie co to ładnie to wygląda , jak rano szłam na autobus to tak pięknie się ten śnieg mienił :loveu: Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ale to za wiele nie da :P trzeba się "gnieść" codziennie :eviltong::diabloti: [/QUOTE] E tam, nie znasz się :eviltong: Theoś jest "zrobiony" w weekend :) Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']E tam, nie znasz się :eviltong: Theoś jest "zrobiony" w weekend :)[/QUOTE] buahahaha to będzie leniuszkiem :diabloti: nie każdy tak może hop i jest :eviltong: Quote
kalyna Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Już miałam daaawno sie pytać... Neronowi nie usuwaliście wilczych pazurów? U nas też duuuuużo śniegu :multi: Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='kalyna']Już miałam daaawno sie pytać... Neronowi nie usuwaliście wilczych pazurów? U nas też duuuuużo śniegu :multi:[/QUOTE] Nie usuwaliśmy , Kempa nam powiedział że wilcze pazury powinny być usunięte zaraz po porodzie , teraz nie ma co męczyc psa ;) ja chce lato ! :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahaha to będzie leniuszkiem :diabloti: nie każdy tak może hop i jest :eviltong:[/QUOTE] Na razie na leniuszka nie wygląda ;) Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']Na razie na leniuszka nie wygląda ;)[/QUOTE] Nie no musiał by się w niedziele urodzic to był by leniuszek :eviltong: Quwa ale u nas sypie śnieg :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 dobry;) jak to Cię pocieszy to my mamy więcej śniegu niż Wy:roll: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry;) jak to Cię pocieszy to my mamy więcej śniegu niż Wy:roll:[/QUOTE] Ja nawet nie wiem ile mamy śniegu bo sypie cały czas że świata nie widać , oby to był ostatni śnieg :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja nawet nie wiem ile mamy śniegu bo sypie cały czas że świata nie widać , oby to był ostatni śnieg :shake:[/QUOTE] mnie denerwuje śnieg pod koniec lutego bo i tak za chwilę będzie z tego jedna wielka breja.... Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']mnie denerwuje śnieg pod koniec lutego bo i tak za chwilę będzie z tego jedna wielka breja....[/QUOTE] no niestety , ale pocieszenie jest takie że niedługo bedzie ciepło ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']no niestety , ale pocieszenie jest takie że niedługo bedzie ciepło ;)[/QUOTE] tak tylko najpierw se popływamy....już widzę jak broczę w bagnach na naszej trasie Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']tak tylko najpierw se popływamy....już widzę jak broczę w bagnach na naszej trasie[/QUOTE] my wtedy na pewno do lasu sie nie wybierzemy :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']my wtedy na pewno do lasu sie nie wybierzemy :shake:[/QUOTE] a my tak bo my jesteśmy rąbnięte:evil_lol: i tak nie ma gdzie pójść na tym naszym zadupiu ,co będę bez sensu po parku łazić:roll: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']a my tak bo my jesteśmy rąbnięte:evil_lol: i tak nie ma gdzie pójść na tym naszym zadupiu ,co będę bez sensu po parku łazić:roll:[/QUOTE] Nie no pewnie , skoro lubicie mocne emocje :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie no pewnie , skoro lubicie mocne emocje :diabloti:[/QUOTE] uwielbiamy:evil_lol: nie w taką pogodę się łaziło już... ale serio,poza starym parkiem i lasem to nie ma miejsca gdzie bym mogła Lunkę zwolnic ze smyczy,a spacer na smyczy to nie spacer:shake: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']uwielbiamy:evil_lol: nie w taką pogodę się łaziło już... ale serio,poza starym parkiem i lasem to nie ma miejsca gdzie bym mogła Lunkę zwolnic ze smyczy,a spacer na smyczy to nie spacer:shake:[/QUOTE] znam to skądś , my też większość spaceru musimy trzymać psy na smyczach :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']znam to skądś , my też większość spaceru musimy trzymać psy na smyczach :shake:[/QUOTE] my wychodzimy równo ze wschodem słońca i jak nikogo nie ma to Luna idzie ok 10 min na smyczy tylko...i w powrotna 10 min ,ale w południe to by nie przeszło... Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 no dokładnie , rano by to przeszło w południe nie bardzo , za dużo spacerowiczów :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']no dokładnie , rano by to przeszło w południe nie bardzo , za dużo spacerowiczów :shake:[/QUOTE] jakbym się uparła i założyła Lunie kaganiec to by przeszło...bo tamtędy psy mogą luzem iść ,ale w kagańcu tylko.Jednak decydowanie wole rano na luzie pójść. Quote
Recommended Posts