Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Albo w jajka :evil_lol:[/QUOTE]

jajka się jeszcze przydają a oko ma jeszcze drugie :diabloti:

Qwendi pilnuję domu :evil_lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/Qwendi_zpsb38b4920.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']Póki co, to te jego jajka są jak wydmuszki :evil_lol: Niech się lepiej stara, bo Theoś ma mieć żonę :diabloti:

Tyle śniegu u Was??[/QUOTE]

Noooo własnie ale jak tu sie starac jak wiekszosc czasu sie mijamy :eviltong:

taaaaaaa :roll: to jest zdjęcie z przed chwili .... niestety ehhh

Posted

[quote name='dOgLoV']Noooo własnie ale jak tu sie starac jak wiekszosc czasu sie mijamy :eviltong:

taaaaaaa :roll: to jest zdjęcie z przed chwili .... niestety ehhh[/QUOTE]

W weekendy nie wychodzić z łóżka :diabloti:

Też tyle chcę :placz: Chociaż lepiej nie ;) U mnie jest mróz i sucho, to nie muszę psa czyścić po każdym spacerze :)

Posted

[quote name='magdabroy']W weekendy nie wychodzić z łóżka :diabloti:

Też tyle chcę :placz: Chociaż lepiej nie ;) U mnie jest mróz i sucho, to nie muszę psa czyścić po każdym spacerze :)[/QUOTE]

ale to za wiele nie da :P trzeba się "gnieść" codziennie :eviltong::diabloti:

a u nas jest straszny mróz i dużo śniegu :roll: jedynie co to ładnie to wygląda , jak rano szłam na autobus to tak pięknie się ten śnieg mienił :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale to za wiele nie da :P trzeba się "gnieść" codziennie :eviltong::diabloti:
[/QUOTE]

E tam, nie znasz się :eviltong: Theoś jest "zrobiony" w weekend :)

Posted

[quote name='magdabroy']E tam, nie znasz się :eviltong: Theoś jest "zrobiony" w weekend :)[/QUOTE]

buahahaha to będzie leniuszkiem :diabloti:

nie każdy tak może hop i jest :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']Już miałam daaawno sie pytać... Neronowi nie usuwaliście wilczych pazurów?

U nas też duuuuużo śniegu :multi:[/QUOTE]

Nie usuwaliśmy , Kempa nam powiedział że wilcze pazury powinny być usunięte zaraz po porodzie , teraz nie ma co męczyc psa ;)

ja chce lato ! :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Na razie na leniuszka nie wygląda ;)[/QUOTE]

Nie no musiał by się w niedziele urodzic to był by leniuszek :eviltong:

Quwa ale u nas sypie śnieg :mdleje:

Guest wolfheart
Posted

dobry;)
jak to Cię pocieszy to my mamy więcej śniegu niż Wy:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']dobry;)
jak to Cię pocieszy to my mamy więcej śniegu niż Wy:roll:[/QUOTE]

Ja nawet nie wiem ile mamy śniegu bo sypie cały czas że świata nie widać , oby to był ostatni śnieg :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja nawet nie wiem ile mamy śniegu bo sypie cały czas że świata nie widać , oby to był ostatni śnieg :shake:[/QUOTE]

mnie denerwuje śnieg pod koniec lutego bo i tak za chwilę będzie z tego jedna wielka breja....

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie denerwuje śnieg pod koniec lutego bo i tak za chwilę będzie z tego jedna wielka breja....[/QUOTE]

no niestety , ale pocieszenie jest takie że niedługo bedzie ciepło ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no niestety , ale pocieszenie jest takie że niedługo bedzie ciepło ;)[/QUOTE]

tak tylko najpierw se popływamy....już widzę jak broczę w bagnach na naszej trasie

Posted

[quote name='marta.k9080']tak tylko najpierw se popływamy....już widzę jak broczę w bagnach na naszej trasie[/QUOTE]

my wtedy na pewno do lasu sie nie wybierzemy :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']my wtedy na pewno do lasu sie nie wybierzemy :shake:[/QUOTE]

a my tak bo my jesteśmy rąbnięte:evil_lol:
i tak nie ma gdzie pójść na tym naszym zadupiu ,co będę bez sensu po parku łazić:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']a my tak bo my jesteśmy rąbnięte:evil_lol:
i tak nie ma gdzie pójść na tym naszym zadupiu ,co będę bez sensu po parku łazić:roll:[/QUOTE]

Nie no pewnie , skoro lubicie mocne emocje :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Nie no pewnie , skoro lubicie mocne emocje :diabloti:[/QUOTE]

uwielbiamy:evil_lol: nie w taką pogodę się łaziło już...

ale serio,poza starym parkiem i lasem to nie ma miejsca gdzie bym mogła Lunkę zwolnic ze smyczy,a spacer na smyczy to nie spacer:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']uwielbiamy:evil_lol: nie w taką pogodę się łaziło już...

ale serio,poza starym parkiem i lasem to nie ma miejsca gdzie bym mogła Lunkę zwolnic ze smyczy,a spacer na smyczy to nie spacer:shake:[/QUOTE]

znam to skądś , my też większość spaceru musimy trzymać psy na smyczach :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']znam to skądś , my też większość spaceru musimy trzymać psy na smyczach :shake:[/QUOTE]

my wychodzimy równo ze wschodem słońca i jak nikogo nie ma to Luna idzie ok 10 min na smyczy tylko...i w powrotna 10 min ,ale w południe to by nie przeszło...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no dokładnie , rano by to przeszło w południe nie bardzo , za dużo spacerowiczów :shake:[/QUOTE]

jakbym się uparła i założyła Lunie kaganiec to by przeszło...bo tamtędy psy mogą luzem iść ,ale w kagańcu tylko.Jednak decydowanie wole rano na luzie pójść.