Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']będę sławna :jumpie:[/QUOTE]

dzwonię do TOZu ,pewnie przeprowadziłaś jaki eksperyment albo co...:diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Mówiłam już, że nie ma mózgu... 8)[/QUOTE]

aaaa to całkiem tak jak Neron :diabloti:

wczoraj pogardził kolacją bo miał w ryżu tłuste skóry , poszedł spać głodny , dzisiaj zawijał aż miło :diabloti:

[quote name='marta.k9080']dzwonię do TOZu ,pewnie przeprowadziłaś jaki eksperyment albo co...:diabloti:[/QUOTE]

ależ skąd :siara:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wczoraj pogardził kolacją bo miał w ryżu tłuste skóry , poszedł spać głodny , dzisiaj zawijał aż miło :diabloti:[/QUOTE]

a Luna też taka dziwna,jak ma skóry tłuste to nie chce ich jeść i tak omiata je językiem ,że w misce wszystkie zostają...

Posted

[quote name='marta.k9080']a Luna też taka dziwna,jak ma skóry tłuste to nie chce ich jeść i tak omiata je językiem ,że w misce wszystkie zostają...[/QUOTE]

Może "onki" juz tak mają , w domu u rodziców to Neron sobie wyciągał skóry i wywalał je za miske :roll: tutaj nie chciał w ogóle zjeść :roll: ale jak poczuł głód to i skóry były pychaaaaa :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Może "onki" juz tak mają , w domu u rodziców to Neron sobie wyciągał skóry i wywalał je za miske :roll: tutaj nie chciał w ogóle zjeść :roll: ale jak poczuł głód to i skóry były pychaaaaa :diabloti:[/QUOTE]

cóż...ja przestałam dawać jej te skóry skoro nie chce..bo oczywiście Lunka chce tylko mięsko żadnych tam skór
Zresztą ładnie nabrała ciała ma 28,5kg i wreszcie wygląda porządnie a nie jak jakieś truchło

Posted

[quote name='marta.k9080']cóż...ja przestałam dawać jej te skóry skoro nie chce..bo oczywiście Lunka chce tylko mięsko żadnych tam skór
Zresztą ładnie nabrała ciała ma 28,5kg i wreszcie wygląda porządnie a nie jak jakieś truchło[/QUOTE]

Ja daje im co mam , ostatnio w zoologu nie było "naszych" kostek , pan sprzedawca ( zresztą hodowca szwajcarów albo berneńczyków teraz nie pamietam )chciał mi nawet osobiście przywieź je do domu jak dotrą ale dostawca powiedział że jeszcze nie wie czy uda mu sie je dowieżć wiec poszłam do baru po reklamówkę skór :diabloti:

jeju 28,5 kg , jak ja bym chciała żeby Neron tyle ważył :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Może "onki" juz tak mają , w domu u rodziców to Neron sobie wyciągał skóry i wywalał je za miske :roll: tutaj nie chciał w ogóle zjeść :roll: ale jak poczuł głód to i skóry były pychaaaaa :diabloti:[/QUOTE]

Tora lubi skóry ;) Czym tłuściejsze tym lepsze :D Jak gotuję golonko, to skórą muszę się z nią podzielić ;)

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00919_zpsad1111d6.jpg[/URL] w pierwszym momencie myślałam, że ogon Qwendi to łapa i że ją podnosi do sikania :evil_lol::oops:

Posted

[quote name='magdabroy']Tora lubi skóry ;) Czym tłuściejsze tym lepsze :D Jak gotuję golonko, to skórą muszę się z nią podzielić ;)

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00919_zpsad1111d6.jpg[/URL] w pierwszym momencie myślałam, że ogon Qwendi to łapa i że ją podnosi do sikania :evil_lol::oops:[/QUOTE]

to masz psa złoto :loveu:

buhahahahahaha , Qwendi sama zgłupiała czy jest psem czy suką :diabloti:

i po co ja tą bluzkę do pracy prasowałam ?? :mdleje:
[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0074_zpse73da0db.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']Pepsik się przytuliła, żeby inni widzieli do kogo ta pańcia należy :D[/QUOTE]

Taaaa :roll: ona zawsze kładzie sie na świeżo wypranych albo wyprasowanych rzeczach małpisko jedne :angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']jeju 28,5 kg , jak ja bym chciała żeby Neron tyle ważył :roll:[/QUOTE]

a ja chętnie miałabym bydle 40kg,ja takie lubię:diabloti:

[quote name='magdabroy']Pepsik się przytuliła, żeby inni widzieli do kogo ta pańcia należy :-D[/QUOTE]

Oznaczanie pańci to i ja znam jak gdzieś idę bez Luny(:-o) to ona się o mnie wyciera:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja chętnie miałabym bydle 40kg,ja takie lubię:diabloti:

Oznaczanie pańci to i ja znam jak gdzieś idę bez Luny(:-o) to ona się o mnie wyciera:evil_lol:[/QUOTE]

kiedyś też tak mówiłam i uwierz mi , NIGDY WIECEJ nie wypowiem takiego życzenia :shake:

pozostawia na Tobie swój zapach :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']kiedyś też tak mówiłam i uwierz mi , NIGDY WIECEJ nie wypowiem takiego życzenia :shake:

pozostawia na Tobie swój zapach :lol:[/QUOTE]

pożycz mi Nerona na trochę;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ok ale ostrzegam ze on waży 50 kg i ma 72 cm w kłębie :eviltong:[/QUOTE]

mój ideał:razz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']do pierwszego spaceru był by Twoim ideałem :eviltong: a jak bys jeszcze gdzieś napotkała kota albo psa :diabloti:[/QUOTE]

zaryzykuję:diabloti:
za czasów Lunkowej histerii miałam takie cyrki,że już nic nie jest mi straszne...

Posted

[quote name='marta.k9080']zaryzykuję:diabloti:

za czasów Lunkowej histerii miałam takie cyrki,że już nic nie jest mi straszne...[/QUOTE]

No to ja zapraszam , dam Ci na spacer Nerona :diabloti: ale pod warunkiem że będe mogła ten spacer nagrać i wstawić na dogo :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']No to ja zapraszam , dam Ci na spacer Nerona :diabloti: ale pod warunkiem że będe mogła ten spacer nagrać i wstawić na dogo :diabloti:[/QUOTE]

zapowiem się na wizytę:razz:
a potem świec Panie nad moją duszą :megagrin:

Posted

[quote name='marta.k9080']zapowiem się na wizytę:razz:
a potem świec Panie nad moją duszą :megagrin:[/QUOTE]

jak Neron Tobą poszarpnie to tak iskry polecą że i bez Pana oświetlenia będziesz świeciła :diabloti:

Posted

Aga zabij mnie ale w życiu nie nadrobię.... :-(
Staram się czytać ale już połowę zapomniałam... zdjęcia pooglądałam i jak zawsze piękne... no ale to nie zmienia faktu, że jestem w .... daleko w tyle...
Możesz mnie kiedyś Osobiście ubić ale obiecaj, że zaopiekujesz się szczurkami, koszatniczką i Ptysiem ( lub większym stadem jak się trafi ;) ) :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Aga zabij mnie ale w życiu nie nadrobię.... :-(
Staram się czytać ale już połowę zapomniałam... zdjęcia pooglądałam i jak zawsze piękne... no ale to nie zmienia faktu, że jestem w .... daleko w tyle...
Możesz mnie kiedyś Osobiście ubić ale obiecaj, że[B] zaopiekujesz się szczurkami, koszatniczką i Ptysiem ( lub większym stadem jak się trafi ;) ) [/B]:evil_lol:[/QUOTE]

Ja się mogę zaopiekować :)

Posted

Dzień dobry. :)

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00919_zpsad1111d6.jpg[/url] :roflt: Nie muszę się chyba powtarzać, że uwielbiam Twoje foty. :grins: