Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka;)
To dzisiaj zapraszam na dwa pączki w ramach przeprosin za brak wczorajszego :D

Ile zdjęć :multi: A teraz jeszcze chce zdjęcia Nerona i Quendi w tych samych ilościach :eviltong:
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05546.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu:
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05536.jpg[/url] małe cudo :loveu:

Miłego dnia:)

Posted

[quote name='dOgLoV']
chociaż z twarzą wyszliśmy ;)[/QUOTE]

Widzisz, a chciałaś żeby Polacy przegrali :mad: Gdyby pierwsza bramka była zaliczona, to byśmy z Rosją wygrali ;)

[quote name='Ptysiak']Hejka;)
To dzisiaj zapraszam na dwa pączki w ramach przeprosin za brak wczorajszego :D
[/QUOTE]

Ja za godzinkę jadę do lekarza i jak będę wracać, to kupię pączki :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja za godzinkę jadę do lekarza i jak będę wracać, to kupię pączki :loveu:[/QUOTE]

ale mi smaka zrobiłyście :)
chyba idę do lodówki kawałek placka sobie wziąć :D

Posted

[quote name='kalyna']ale mi smaka zrobiłyście :)
chyba idę do lodówki kawałek placka sobie wziąć :D[/QUOTE]
Nie mam pączków ani ciasta w domu:(
Chyba zaraz zjem lody :D

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie mam pączków ani ciasta w domu:(
Chyba zaraz zjem lody :D[/QUOTE]

a u mnie babcia robi kluski na parze :loveu:
ahh jak dobrze mieszkać u rodziców :D

Posted

[quote name='kalyna']a u mnie babcia robi kluski na parze :loveu:
ahh jak dobrze mieszkać u rodziców :D[/QUOTE]
Smaka mi robisz :eviltong: Nie denerwuj mnie... :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']a u mnie babcia robi kluski na parze :loveu:
ahh jak dobrze mieszkać u rodziców :D[/QUOTE]

[quote name='phase']Też mam , też mam je. :D[/QUOTE]

A ja mam takie kluski w sklepie ;) A 2 paczki leżą w lodówce :) I wiecie co, to jest chyba jedna z niewielu rzeczy, które według mnie są tutaj pyszne :loveu:

Posted

Już wiem co zrobię dziś na obiad. Przez Was !!! :mad::evil_lol:
Będzie zupa i kluski na parze z truskawkami :p

Ale kupne:roll: bo nie ma już Teściowej :evil_lol: a ja nie mam cierpliwości do robienia tego ciasta itd...

Posted

[quote name='Ptysiak']Już wiem co zrobię dziś na obiad. Przez Was !!! :mad::evil_lol:
Będzie zupa i kluski na parze z truskawkami :p

Ale kupne:roll: bo nie ma już Teściowej :evil_lol: a ja nie mam cierpliwości do robienia tego ciasta itd...[/QUOTE]

Ja mam w lodówce z jagodami :loveu:

Ja mam teściową, ale 1000km od siebie, więc to mi nic nie daje :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam w lodówce z jagodami :loveu:

Ja mam teściową, ale 1000km od siebie, więc to mi nic nie daje :evil_lol:[/QUOTE]
No to troszkę daleko :evil_lol:

Uwielbiam jagody mniam :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam w lodówce z jagodami :loveu:
[/QUOTE]

też miałam z jagodami :loveu: i z sosem też :D

ja pamiętam jak byłam mała to jadłam: kluski z jagodami, mięsem, buraczkami i ogórkami kiszonymi :lol:
tak, wiem jestem kozak :D

Posted

Ja wcale nie chciałam żeby Polska przegrała :shake: po prostu wiem ze Rosjanie dobrze graja w piłke a nasi to jak im sie uda :eviltong: ale z remisu sie ciesze jak najbardziej :multi:

ale mi smaka robicie tymi pączkami i kluskami na parze :mad: ja uwielbiam kluski na parze ale tylko i wylacznie robione , kupne mi nie smakuja i w ogole nie mam przyjemnosci z ich jedzenia :shake: nie mam w domu ani pączków ani klusek na parze wiec zrobilam sobie gorący kubek grochowy ale to nie to :shake: teraz będe zła bo jak wiadomo Polak głodny polak zły :evil_lol:

zdjęcia jakieś mam Nerona i Qwendzi ale nie pomniejszone :evil_lol: moze uda mi sie cos pomniejszyc dzisiaj ale nie obiecuje :oops:

a co do pogody to nie musialam długo na deszcz czekac dzisiaj od rana leje :-( dobija mnie ta pogda , ciagle mi sie spac przez nia chce i do tego nic mi nie pomagaja te tabletki na alergie a juz mam te swoje na recepte ehh musze isc jeszcze raz na testy :mad:

no to dalej która mi przyjdzie zrobić kluski na parze ?? :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale z remisu sie ciesze jak najbardziej :multi:[/QUOTE]
No pewnie, remis też jest świetny!:)

[quote name='dOgLoV']ale mi smaka robicie tymi pączkami i kluskami na parze :mad: ja uwielbiam kluski na parze ale tylko i wylacznie robione , kupne mi nie smakuja i w ogole nie mam przyjemnosci z ich jedzenia :shake: nie mam w domu ani pączków ani klusek na parze wiec zrobilam sobie gorący kubek grochowy ale to nie to :shake: teraz będe zła bo jak wiadomo Polak głodny polak zły :evil_lol:[/QUOTE]
Co wchodzę na ten wątek to myślę o nowych przekąskach jakie tu wyczytam i na nie będę mieć ochotę. :diabloti:

[quote name='dOgLoV']no to dalej która mi przyjdzie zrobić kluski na parze ?? :cool3:[/QUOTE]
Mam w lodówce 2, ale niestety kupione. :eviltong:

Posted

[quote name='phase']No pewnie, remis też jest świetny!:)

Co wchodzę na ten wątek to myślę o nowych przekąskach jakie tu wyczytam i na nie będę mieć ochotę. :diabloti:

Mam w lodówce 2, ale niestety kupione. :eviltong:[/QUOTE]

Jak na Polskę to dobry wynik :eviltong:

Ja tez co tu wejde to sie glodna robie :mad:

Ehh kupne nie smakuja w ogole jak kluski na parze :roll:

[quote name='Aleksandra95']ja nie umiem. :p[/QUOTE]

Ja pewnie umiem ale jestem za leniwa na to :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak byś spróbowała tych co ja tu kupuję, to byś zmieniła zdanie o kupnych kluskach :eviltong: Te są naprawde pyszne :loveu:[/QUOTE]

To zazdroszcze bo u nas w sklepach są zawsze takie jakieś suche i dużo w nich mąki :/ żołądek mi po nich wysiada :/

Posted

Ja nie zrobię Ci klusek ale mogę zadzwonić do Teściowej, że ja zapraszasz na kawę i jak przyjedzie to wkręcisz Ją w robienie klusek :evil_lol: To też wpadnę bo robi pyszne :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja nie zrobię Ci klusek ale mogę zadzwonić do Teściowej, że ja zapraszasz na kawę i jak przyjedzie to wkręcisz Ją w robienie klusek :evil_lol: To też wpadnę bo robi pyszne :diabloti:[/QUOTE]

Tylko pewnie ma do mnie daleko i jednak wolała by mi te kluski zrobić u siebie i przysłać pocztą :evil_lol:

Posted

[B]Ok to macie troszke zdjęć Nerona i Qwendy [/B]:lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05048.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05051.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05052.jpg[/IMG]

[B]zdjęcie pt mistrz drugiego planu :evil_lol:[/B]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05054.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05055.jpg[/IMG]

[B]cdn ......[/B]