*Magda* Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Miłej pracy ;) Ja znikam z dogo, bo mam duuuuużo prasowania :roll: Quote
phase Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='dOgLoV']Qwendi ma tak plus/minus 50 kg teraz nie pamietam dokladnie ale uwierz nie czuc tej lekkosci jak wbiegnie w czlowieka :evil_lol:[/QUOTE] A ja mam w domu chodzące raptem 8 kilosów. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Dzień dobry ;) Wstawaj śpiochu :D Szkoda dnia na spanie :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry ;) Wstawaj śpiochu :D Szkoda dnia na spanie :evil_lol:[/QUOTE] Dzien dobry :lol: ledwo wstalam , normalnie oczu nie moglam otworzyc , do teraz zreszta czuje jak bym nie calkiem sie obudzila :evil_lol: do tego mnie gardło napierdziela caly czas , chyba Sebastian ma racje ze dopoki nie pojde do lekarza po swoje leki na allergie i bede sie leczyla tymi ziolami z apteki to tak bede miala :roll: Quote
*Magda* Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 No to zabieraj tyłek do lekarza :mad: Za kilka dni ważny dzień i musisz być a formie ;) Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='magdabroy']No to zabieraj tyłek do lekarza :mad: Za kilka dni ważny dzień i musisz być a formie ;)[/QUOTE] Ale kiedy ja dopiero wczoraj kupilam 4 opakowania CetAlergin :roll: cos nie moge sie do tego lekarza wybrac :roll: ledwo wstane zrobie kawe posiedze na dogo i trza isc do pracy :/ jeszcze w piatek mielismy miec wone i kicha musimy isc do pracy :/ Quote
*Magda* Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 No to jeden dzień bez dogo i zabieraj się do lekarza :mad: My wytrzymamy jeden dzień bez Ciebie, tylko czy Ty wytrzymasz bez nas :eviltong::D Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='magdabroy']No to jeden dzień bez dogo i zabieraj się do lekarza :mad: My wytrzymamy jeden dzień bez Ciebie, tylko czy Ty wytrzymasz bez nas :eviltong::D[/QUOTE] A no właśnie ja bez dogo życ nie moge :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='phase']Życzę zdrówka, zdrówka i miłego dnia. :)[/QUOTE] Dziekuje bardzo ;) miłego dnia ;) Quote
kalyna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='dOgLoV']A no właśnie ja bez dogo życ nie moge :evil_lol:[/QUOTE] hmm czy jest na dogo jakiś lekarz? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='kalyna']hmm czy jest na dogo jakiś lekarz? :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie jest i to nie jeden, ale nie wiem czy o odpowiedniej specjalizacji :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Oj mi tam to juz żaden lekarz nie pomoże :eviltong: Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Sebastian mi przyslal na e-maila zdjecia kociaczków :loveu::loveu::loveu::loveu: ale nie zdaze juz ich dodac :placz: tak jedno dam na zachete a reszta jutro :roll: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04883.jpg[/IMG] miłego dzionka ;) Quote
*Magda* Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04883.jpg[/URL] jaka wściekła Ibruśka :D:loveu: Na pulpit ta fota ;) Miłej pracy :) Quote
Ptysiak Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Ale ma śliczne kolorki i jaka wojownicza :D :loveu: Miłego dnia i słoneczka ;) Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 dziekuje dziewczyny :lol: pytam Sebastiana czy to wszystkie zdjecia na co mi odpisal " nie to 25 zdjec ze 158 :crazyeye: ale bedzie co wstawiac , a jutro juz sie zaczynaja zawody konne w ujeżdzaniu i w niedziele wystawa psów w kaliszu :multi: bedzie co wstawiac przez najbliższy miesiac :multi: Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='magdabroy']Nie zapomnij wstawiać też Nerona :cool3:[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']I Qwendi :cool3:[/QUOTE] Qwendi sie przewija na zdjeciach z kotami :evil_lol: a Nerona musze pofocic bo nie mam jego aktualnych zdjęc :eviltong: wszystkie wstawilam ostatnio :lol: Quote
phase Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Takie zdjęcie kocie zobaczyłam, a ja boję się kotów. Brrr. :lol: Ale fotka piękna. ;) Ale to oczywiste. :eviltong: Quote
kalyna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='dOgLoV'] ale bedzie co wstawiac , a jutro juz sie zaczynaja zawody konne w ujeżdzaniu[B] i w niedziele wystawa psów w kaliszu :multi:[/B] [/QUOTE] :multi: hmm a znasz dokładny adres, gdzie ta wystawa będzie? a zdjęcie rewelacja :loveu: nie będziesz bała się mieszkać z takim dzikim stworzeniem :lol: Quote
Recommended Posts