Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Qwendi ma tak plus/minus 50 kg teraz nie pamietam dokladnie ale uwierz nie czuc tej lekkosci jak wbiegnie w czlowieka :evil_lol:[/QUOTE]

A ja mam w domu chodzące raptem 8 kilosów. :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry ;)

Wstawaj śpiochu :D Szkoda dnia na spanie :evil_lol:[/QUOTE]

Dzien dobry :lol:

ledwo wstalam , normalnie oczu nie moglam otworzyc , do teraz zreszta czuje jak bym nie calkiem sie obudzila :evil_lol:

do tego mnie gardło napierdziela caly czas , chyba Sebastian ma racje ze dopoki nie pojde do lekarza po swoje leki na allergie i bede sie leczyla tymi ziolami z apteki to tak bede miala :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']No to zabieraj tyłek do lekarza :mad: Za kilka dni ważny dzień i musisz być a formie ;)[/QUOTE]

Ale kiedy ja dopiero wczoraj kupilam 4 opakowania CetAlergin :roll: cos nie moge sie do tego lekarza wybrac :roll: ledwo wstane zrobie kawe posiedze na dogo i trza isc do pracy :/ jeszcze w piatek mielismy miec wone i kicha musimy isc do pracy :/

Posted

[quote name='magdabroy']No to jeden dzień bez dogo i zabieraj się do lekarza :mad: My wytrzymamy jeden dzień bez Ciebie, tylko czy Ty wytrzymasz bez nas :eviltong::D[/QUOTE]

A no właśnie ja bez dogo życ nie moge :evil_lol:

Posted

Sebastian mi przyslal na e-maila zdjecia kociaczków :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale nie zdaze juz ich dodac :placz:

tak jedno dam na zachete a reszta jutro :roll:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04883.jpg[/IMG]

miłego dzionka ;)

Posted

dziekuje dziewczyny :lol:

pytam Sebastiana czy to wszystkie zdjecia na co mi odpisal " nie to 25 zdjec ze 158 :crazyeye:

ale bedzie co wstawiac , a jutro juz sie zaczynaja zawody konne w ujeżdzaniu i w niedziele wystawa psów w kaliszu :multi:

bedzie co wstawiac przez najbliższy miesiac :multi:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie zapomnij wstawiać też Nerona :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']I Qwendi :cool3:[/QUOTE]

Qwendi sie przewija na zdjeciach z kotami :evil_lol: a Nerona musze pofocic bo nie mam jego aktualnych zdjęc :eviltong: wszystkie wstawilam ostatnio :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ale bedzie co wstawiac , a jutro juz sie zaczynaja zawody konne w ujeżdzaniu[B] i w niedziele wystawa psów w kaliszu :multi:[/B]
[/QUOTE]

:multi:
hmm a znasz dokładny adres, gdzie ta wystawa będzie?

a zdjęcie rewelacja :loveu: nie będziesz bała się mieszkać z takim dzikim stworzeniem :lol: