Ptysiak Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Dzień dobry :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/tatoo.jpg[/url] świetny tatuaż ;) Quote
phase Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04416.jpg[/url] prześlicna Marysia. :) Tatuaż boski! Kopciuszek. :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04512.jpg[/url] Quote
kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 coś Was mało na dogo... hmm pewnie przygotowania pochłonęły Cię ;) to kiedy to nastanie? bo czas mija nieubłaganie....mam nadzieję, że nie porzucisz nas :roll: Quote
łamAga Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 [quote name='kalyna']a szukałam i nie znalazłam... i ten tatuaż jest bossssski :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Też szukalam , mam to w folderze zdjęcia profilowe ;) dzieki :lol: [quote name='magdabroy']Dzień dobry ;)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/tatoo.jpg[/URL] świetny tatuaż ;)[/QUOTE] [quote name='phase'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04416.jpg[/URL] prześlicna Marysia. :) Tatuaż boski! Kopciuszek. :) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04512.jpg[/URL][/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dziara cudna:loveu:[/QUOTE] dzięki wielkie ;) [quote name='kalyna']coś Was mało na dogo... hmm pewnie przygotowania pochłonęły Cię ;) to kiedy to nastanie? bo czas mija nieubłaganie....mam nadzieję, że nie porzucisz nas :roll:[/QUOTE] Bardziej przygotowania psychiczne bo takj juz mamy wszystko zalatwione ;) stane się to 23.06 , nigdy was nie zostawie :) pozniej bede miala wiecej warunkow na fotografowanie zwierzaczkow wiec bede czesciej cos wstawiala ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='dOgLoV'] stane się to 23.06 , nigdy was nie zostawie :) pozniej bede miala wiecej warunkow na fotografowanie zwierzaczkow wiec bede czesciej cos wstawiala ;)[/QUOTE] Lepiej niech Sebastian tego nie czyta, bo będzie o nas zazdrosny :evil_lol: Trzymam Cię za słowo, że będzie więcej zdjęć ;) Quote
łamAga Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 [quote name='magdabroy']Lepiej niech Sebastian tego nie czyta, bo będzie o nas zazdrosny :evil_lol: Trzymam Cię za słowo, że będzie więcej zdjęć ;)[/QUOTE] On jest swiadomy ze dogomania jest dla mnie ważna :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='dOgLoV']On jest swiadomy ze dogomania jest dla mnie ważna :evil_lol:[/QUOTE] Biedny :( Żeniąc się z Tobą, poślubia całą dogomanię :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 [quote name='magdabroy']Biedny :( Żeniąc się z Tobą, poślubia całą dogomanię :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam Teoś też bedzie miał mnóstwo cioc :evil_lol: juz taki ich żywot :evil_lol: ja wychodzac za niego poślubiam molosy wiec nie jest tak źle :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='dOgLoV']Oj tam Teoś też bedzie miał mnóstwo cioc :evil_lol: juz taki ich żywot :evil_lol: ja wychodzac za niego poślubiam molosy wiec nie jest tak źle :evil_lol:[/QUOTE] Jesteśmy jedną wielką rodziną :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 [quote name='magdabroy']Jesteśmy jedną wielką rodziną :evil_lol:[/QUOTE] Tak :multi: ale by bylo fajnie tak wszyscy razem sie kiedys spotkać :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Moje wypociny :evil_lol: [video=youtube;jNglsZU94sA]http://www.youtube.com/watch?v=jNglsZU94sA[/video] jeszcze pracuje nad zrobieniem tego filmiku ale na razie dam to co mi wyszło ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='dOgLoV']Tak :multi: ale by bylo fajnie tak wszyscy razem sie kiedys spotkać :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz, jakby to dobrze zorganizować i pomyśleć dużo wcześniej, to byłoby to do zrealizowania ;) [quote name='dOgLoV']Moje wypociny :evil_lol: [/QUOTE] Fajne wypociny :) Podeślij to Gabi, będzie mieć pamiątkę :) Quote
łamAga Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 [quote name='magdabroy']Wiesz, jakby to dobrze zorganizować i pomyśleć dużo wcześniej, to byłoby to do zrealizowania ;) Fajne wypociny :) Podeślij to Gabi, będzie mieć pamiątkę :)[/QUOTE] Pewne tak tyko gorzej z psami zeby wszystkie sie zaakceptowaly ;) dzieki ;) czekam jeszcze na zdjęcia od brata , wtedy bedzie dłuższy filmik ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='dOgLoV']Pewne tak tyko gorzej z psami zeby wszystkie sie zaakceptowaly ;) [/QUOTE] Z Torą nie ma problemu :) Quote
kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='dOgLoV']ale by bylo fajnie tak wszyscy razem sie kiedys spotkać :evil_lol:[/QUOTE] pomysł fajny a nawet baaardzo ;) a ja w tym roku się spotykam :multi: i zniknę z dogo na kilka dni :diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='kalyna']pomysł fajny a nawet baaardzo ;) a ja w tym roku się spotykam :multi: i zniknę z dogo na kilka dni :diabloti::diabloti:[/QUOTE] No to socjalizuj swój zwierzyniec, żebyś mogła wszystkich zabrać ;) z kim? gdzie? kiedy? Quote
kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='magdabroy']No to socjalizuj swój zwierzyniec, żebyś mogła wszystkich zabrać ;) z kim? gdzie? kiedy?[/QUOTE] sama z trzema to raczej nie poradzę sobie.. ale z jednym :D dopiero we wrześniu :placz::placz::placz: a już tak bardzo nie mogę się doczekać :( na zlot ONów i DONów w Krynicy :multi::multi: jedzie Gandi, a Soń jak wsio pójdzie dobrze itp to za rok ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 No to fajnie masz :) A wrzesień szybko nadejdzie ;) Quote
kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='magdabroy']No to fajnie masz :) A wrzesień szybko nadejdzie ;)[/QUOTE] a mi się dłuży :( pakuj manatki i przyjeżdżaj ;) będzie dziewczynka ponad półroczna :D Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='kalyna']pakuj manatki i przyjeżdżaj ;) będzie dziewczynka ponad półroczna :D[/QUOTE] Żeby to było takie łatwe do realizacji to bym przyjechała, ale z 2 miesięcznym brzdącem jechać 1000km to nic fajnego :/ Ale za rok... To już mogę pomyśleć ;) Quote
łamAga Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 U nas z Qwendą nie bylo by najmniejszego problemu ale z Neronem i owszem , chociaz czasem jak jestesmy na spacerze i pojawi sie trzeci pies to Neron sie najeży ale nic nie zrobi gorzej jest jak jest na smyczy wtedy sie rzuca mocno .... Quote
kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='magdabroy']Żeby to było takie łatwe do realizacji to bym przyjechała, ale z 2 miesięcznym brzdącem jechać 1000km to nic fajnego :/ Ale za rok... To już mogę pomyśleć ;)[/QUOTE] no to odezwij się za rok :D a ja przedsmak Ci zrobię duuuużą ilością fot :loveu: Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='kalyna']no to odezwij się za rok :D a ja przedsmak Ci zrobię duuuużą ilością fot :loveu:[/QUOTE] Nie zapomnij naładować baterii ;) Quote
Recommended Posts