Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Teraz, Ania :) napisał:

Hahah on jest przekochany :D i porządki robi z klamerkami :p w zlym miejscu lezaly :p

Dzięki ;)

On zawsze tak robi , kocie miski muszą stac równiutko , nuciki jak mu ściągnę to bierze i układa pod stolikiem równiutko hehehehe czasami pizgam z niego bo każde pruszlo podnosi i wywala do śmietnika , sprzata za rodziców :D

• Upvote 1
Posted
12 minut temu, dOgLoV napisał:

Dzięki ;)

On zawsze tak robi , kocie miski muszą stac równiutko , nuciki jak mu ściągnę to bierze i układa pod stolikiem równiutko hehehehe czasami pizgam z niego bo każde pruszlo podnosi i wywala do śmietnika , sprzata za rodziców :D

To skarb taki porzadnicki :D 

Posted
22 godzin temu, Ania :) napisał:

Zobaczysz tak się rozbujasz ze wszędzie będziesz chciała jeździć :p

Dokładnie :D

22 godzin temu, Aleksa. napisał:

Mąż jak nic! Biore w ciemno!

Lepszy od mojego :P

Posted

Ale masz furę :) Życzę miłego jeżdżenia :*

Nosz cholerka, ci nasi mężowie się nie wyprą swoich synów :D A na tym zdjęciu to już masakra podobieństwo Fabiana do Sebka ;)

20160822_182724.jpg

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Ale masz furę :) Życzę miłego jeżdżenia :*

Nosz cholerka, ci nasi mężowie się nie wyprą swoich synów :D A na tym zdjęciu to już masakra podobieństwo Fabiana do Sebka ;)

1 minutę temu, Ania :) napisał:

O jest autko :D ekstra!  To teraz widzimy się na ulicach :p 

Dzięki laski ! ;) 

Ania byle byśmy na siebie nie "wpadły" :D

Magda nie wyprą się nie wyprą :D nie ominą ich alimenty jak by co :D

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Łyse też są śliczne :P

Wcale nie :P żałuje że go tak ogoliłam ale jak to ma pomóc w zagęszczeniu włosków to już jakoś to przeboleje :P

Posted

Ja Ci chętnie oddam trochę włosów Theodora ;) On ma je tak gęste, że jak ma je dłuższe niż 1cm, to nie mogę mu skóry głowy domyć :/ Dlatego, jak tylko mogę (od wiosny do jesieni) golę go na pół centymetra :D

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Ja Ci chętnie oddam trochę włosów Theodora ;) On ma je tak gęste, że jak ma je dłuższe niż 1cm, to nie mogę mu skóry głowy domyć :/ Dlatego, jak tylko mogę (od wiosny do jesieni) golę go na pół centymetra :D

To dawaj ! Fabian ma takie rzadziutkie że aż za duzo nie widac że ma wloski :/