Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Hahah on jest przekochany :D i porządki robi z klamerkami :p w zlym miejscu lezaly :p Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Teraz, Ania :) napisał: Hahah on jest przekochany :D i porządki robi z klamerkami :p w zlym miejscu lezaly :p Dzięki ;) On zawsze tak robi , kocie miski muszą stac równiutko , nuciki jak mu ściągnę to bierze i układa pod stolikiem równiutko hehehehe czasami pizgam z niego bo każde pruszlo podnosi i wywala do śmietnika , sprzata za rodziców :D 1 Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 12 minut temu, dOgLoV napisał: Dzięki ;) On zawsze tak robi , kocie miski muszą stac równiutko , nuciki jak mu ściągnę to bierze i układa pod stolikiem równiutko hehehehe czasami pizgam z niego bo każde pruszlo podnosi i wywala do śmietnika , sprzata za rodziców :D To skarb taki porzadnicki :D Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Ciekawe tylko jak dlugo będzie taki porządnicki :P dzisiaj przeszedł sam siebie , dziwne że burzy nie było , zaraz Wam pokaże :P autko też Wam pokaże :D Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: Zobaczysz tak się rozbujasz ze wszędzie będziesz chciała jeździć :p Dokładnie :D 22 godzin temu, Aleksa. napisał: Mąż jak nic! Biore w ciemno! Lepszy od mojego :P Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Magda już widziała jakie moje dziecko ma pomysły :D Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Ale masz furę :) Życzę miłego jeżdżenia :* Nosz cholerka, ci nasi mężowie się nie wyprą swoich synów :D A na tym zdjęciu to już masakra podobieństwo Fabiana do Sebka ;) Quote
Ania :) Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 O jest autko :D ekstra! To teraz widzimy się na ulicach :p Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: O jest autko :D ekstra! To teraz widzimy się na ulicach :p Lepiej się chowaj :D Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ale masz furę :) Życzę miłego jeżdżenia :* Nosz cholerka, ci nasi mężowie się nie wyprą swoich synów :D A na tym zdjęciu to już masakra podobieństwo Fabiana do Sebka ;) 1 minutę temu, Ania :) napisał: O jest autko :D ekstra! To teraz widzimy się na ulicach :p Dzięki laski ! ;) Ania byle byśmy na siebie nie "wpadły" :D Magda nie wyprą się nie wyprą :D nie ominą ich alimenty jak by co :D Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Magda nie wyprą się nie wyprą :D nie ominą ich alimenty jak by co :D Nawet sąd nie będzie potrzebował testów DNA Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nawet sąd nie będzie potrzebował testów DNA Dokładnie :D możemy się rozwodzić :D Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Dokładnie :D możemy się rozwodzić :D Jak mnie mój będzie dalej tak denerwował, to rozwód będzie szybciej niż myśli :P Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Jak mnie mój będzie dalej tak denerwował, to rozwód będzie szybciej niż myśli :P eeeee chyba nie :P Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Na szczescie sąsiadów w domu nie było :P Quote
angineuuka Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 15 minut temu, *Magda* napisał: Jak mnie mój będzie dalej tak denerwował, to rozwód będzie szybciej niż myśli :P Grubo ahaha Fabian jak zawsze sliczny :D Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Fabian jak zawsze sliczny :D Dzięki :D śliczny bedzie jak mu włoski odrosną :P Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: śliczny bedzie jak mu włoski odrosną :P Łyse też są śliczne :P Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Łyse też są śliczne :P Wcale nie :P żałuje że go tak ogoliłam ale jak to ma pomóc w zagęszczeniu włosków to już jakoś to przeboleje :P Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Ja Ci chętnie oddam trochę włosów Theodora ;) On ma je tak gęste, że jak ma je dłuższe niż 1cm, to nie mogę mu skóry głowy domyć :/ Dlatego, jak tylko mogę (od wiosny do jesieni) golę go na pół centymetra :D Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja Ci chętnie oddam trochę włosów Theodora ;) On ma je tak gęste, że jak ma je dłuższe niż 1cm, to nie mogę mu skóry głowy domyć :/ Dlatego, jak tylko mogę (od wiosny do jesieni) golę go na pół centymetra :D To dawaj ! Fabian ma takie rzadziutkie że aż za duzo nie widac że ma wloski :/ Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Chętnie bym oddała, gdyby się tak dało ;) Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Chętnie bym oddała, gdyby się tak dało ;) Jak by sie tak dało to sama bym wzięła dla siebie :P Quote
Recommended Posts