*Magda* Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Hej pracusiu ;) Musicie takie ciężkie tematy brać na tapetę?! :/ Quote
Aleksa. Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Hej Aga! Ja miałam kilka lat bóle głowy..własnie wyglądało na to, że migrenowe dramat..dzień w dzień..leki nie pomagały, już pamiętam płakałam z bólu czasem..jedynie sen pomagał.. Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 No , tematy wysokiej rangi ;) Ola współczuję :/ tak samo jak i Kamilowi :/ ale nie straszcie mnie że to może boleć codziennie bo tego nie zniese :P dzisiaj mam zamiar wypić piwko ! :D i wiecie co ? Prawie odzyskałam smak :D Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 2 godziny temu, *Magda* napisał: Prawie robi wielką różnicę :P Ale już coś tam czuje :D mama ze mnie pizgala bo się cieszyłam jak dziecko że czuje zapach pieluchy w którą jest narobione :P A Sebek oczywiście ma swoją teorię tego dlaczego mnie tak mocno wczoraj głowa bolała :P Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Czyli jaką? Taką której można by się po nim spodziewać :P Powiedział " ja wie, daczego wczoraj Cię tak mocno głowa bolała , do tej pory tam wszedzie , wszystko miałaś zapchane smarkami a teraz jak leki zaczynają działać i już nawet zaczynasz czuć smak to znaczy że to wszystko Ci zaczęło schodzić i w głowie robi się pusta przestrzeń :P dlatego Cie bolało :P 1 Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: się nie posikaj <foch> :P Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 11 minut temu, *Magda* napisał: Dużo mi nie brakuje, żeby popuścić :P On lubi mnie zawsze podnieśc na duchu :P Quote
*Magda* Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Qwendi jeszcze się do bramki nie dobrała zębami? Czy próbuje? Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Qwendi jeszcze się do bramki nie dobrała zębami? Czy próbuje? Próbuje próbuje ;) już wugryzła wielką dziurę w ścianie obok bramki ;( jutro zrobie zdjęcie ;) mamy ściane ocieploną to jak w nocy sie dobija a nie słyszymy to na schodach jest "śnieg" wszędzie styropian :/ Quote
Ania :) Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Mój kamil by w nerwicę wpadł z takim niszczycielskim psem :p on się mega wkurza jak brando pogryzie koc w swojej klatce albo Leona legowisko a co dopiero furtki ściany czy bramy :p Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Mój kamil by w nerwicę wpadł z takim niszczycielskim psem :p on się mega wkurza jak brando pogryzie koc w swojej klatce albo Leona legowisko a co dopiero furtki ściany czy bramy :p hehehehehe u Nas by dawno padł na zawał hahaha Qwendi jest straszną niszczycielką , jak chcesz się pozbyć Kamila to kup tybetana :P Quote
Ania :) Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Hahaha nie nie na razie nie chce się go pozbyć :p Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 11 godzin temu, Ania :) napisał: Mój kamil by w nerwicę wpadł z takim niszczycielskim psem :p Ja sama bym takiego psa chyba za macicę powiesiła :D Agę i Sebka trzeba podziwiać za cierpliwość przy niszczycielskiej Qwendi i sikającej Ibri :/ Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 3 godziny temu, *Magda* napisał: Ja sama bym takiego psa chyba za macicę powiesiła :D Agę i Sebka trzeba podziwiać za cierpliwość przy niszczycielskiej Qwendi i sikającej Ibri :/ Moja cierpliwośc powoli się konczy dlatego Sebek szybko budował wolierę żebym nie wypatroszyła Ibri ;) Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Dobra, gdzie to porównanie wielkości woliery dla kotów?? Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 O kurczaczek zapomniałam ;( ale o dziurze nie zapomniałam :P No i przedstawiam Wam Stasie :D :P Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Czemu mu sukienkę zakładają? :P Ta Qwendi to ma pomysły Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Czemu mu sukienkę zakładają? :P Ta Qwendi to ma pomysły Moja mama szyła siostrze do Maryśki na przedstawienie w przedszkolu taki komplet dwie spódniczki jedna dla siostry , druga dla Maryśki i muszke ze szelkami dla Tomka , mają jakieś ludowe przedstawienie :D i jak uszyła to bratową , brata i Staśka ubrała w to żeby Milenie pokazac jak wyszło buahahahaha szkoda ze tej fotki nie mam bo mega jest :D jutro sobie od mamy przesle i Wam pokaże :D to później Paulina zaczęła wymyślać i wyciągać ciuszki Maryśki i ubierać Staśka :D Oj ma pomysły ma :/ tybetany jak sie wqurwiają to są nieobliczalne :/ Quote
Ania :) Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Hahahaha jaki Stas :D Podziwiam Was ze macie nerwy na Qwendi jeszcze xdd taka dziurę zrobić.... Quote
Recommended Posts