Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Aga!

Ja miałam kilka lat bóle głowy..własnie wyglądało na to, że migrenowe dramat..dzień w dzień..leki nie pomagały, już pamiętam płakałam z bólu czasem..jedynie sen pomagał..

Posted

No , tematy wysokiej rangi ;)

Ola współczuję :/ tak samo jak i Kamilowi :/ ale nie straszcie mnie że to może boleć codziennie bo tego nie zniese :P dzisiaj mam zamiar wypić piwko ! :D

i wiecie co ?

Prawie odzyskałam smak :D

Posted
2 godziny temu, *Magda* napisał:

Prawie robi wielką różnicę :P

Ale już coś tam czuje :D mama ze mnie pizgala bo się cieszyłam jak dziecko że czuje zapach pieluchy w którą jest narobione :P

A Sebek oczywiście ma swoją teorię tego dlaczego mnie tak mocno wczoraj głowa bolała :P

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Czyli jaką?

Taką której można by się po nim spodziewać :P

Powiedział " ja wie, daczego wczoraj Cię tak mocno głowa bolała , do tej pory tam wszedzie , wszystko miałaś zapchane smarkami a teraz jak leki zaczynają działać i już nawet zaczynasz czuć smak to znaczy że to wszystko Ci zaczęło schodzić i w głowie robi się pusta przestrzeń :P dlatego Cie bolało :P

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Qwendi jeszcze się do bramki nie dobrała zębami? Czy próbuje?

Próbuje próbuje ;) już wugryzła wielką dziurę w ścianie obok bramki ;( jutro zrobie zdjęcie ;) mamy ściane ocieploną to jak w nocy sie dobija a nie słyszymy to na schodach jest "śnieg" wszędzie styropian :/

Posted

Mój kamil by w nerwicę wpadł z takim niszczycielskim psem :p on się mega wkurza jak brando pogryzie koc w swojej klatce albo Leona legowisko a co dopiero furtki ściany czy bramy :p 

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Mój kamil by w nerwicę wpadł z takim niszczycielskim psem :p on się mega wkurza jak brando pogryzie koc w swojej klatce albo Leona legowisko a co dopiero furtki ściany czy bramy :p 

hehehehehe u Nas by dawno padł na zawał hahaha Qwendi jest straszną niszczycielką , jak chcesz się pozbyć Kamila to kup tybetana :P

Posted
11 godzin temu, Ania :) napisał:

Mój kamil by w nerwicę wpadł z takim niszczycielskim psem :p

Ja sama bym takiego psa chyba za macicę powiesiła :D

Agę i Sebka trzeba podziwiać za cierpliwość przy niszczycielskiej Qwendi i sikającej Ibri :/

Posted
3 godziny temu, *Magda* napisał:

Ja sama bym takiego psa chyba za macicę powiesiła :D

Agę i Sebka trzeba podziwiać za cierpliwość przy niszczycielskiej Qwendi i sikającej Ibri :/

Moja cierpliwośc powoli się konczy dlatego Sebek szybko budował wolierę żebym nie wypatroszyła Ibri ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Czemu mu sukienkę zakładają? :P

Ta Qwendi to ma pomysły mdleje.gif

Moja mama szyła siostrze do Maryśki na przedstawienie w przedszkolu taki komplet dwie spódniczki jedna dla siostry , druga dla Maryśki i muszke ze szelkami dla Tomka , mają jakieś ludowe przedstawienie :D i jak uszyła to bratową , brata i Staśka ubrała w to żeby Milenie pokazac jak wyszło buahahahaha szkoda ze tej fotki nie mam bo mega jest :D jutro sobie od mamy przesle i Wam pokaże :D to później Paulina zaczęła wymyślać i wyciągać ciuszki Maryśki i ubierać Staśka :D

Oj ma pomysły ma :/ tybetany jak sie wqurwiają to są nieobliczalne :/