Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, Angi napisał:

woda utleniona to gunwo jak dla mnie :> lepsza sama woda. 

Ja na ali nie kupuje, ale znajomi psiarze tak;)

nawet Juliusy widziałam :P (ciekawe jaka podróba). Kupiłam buty za dolca i facet pisze mi takie bzdety, abym anulowała zakup. Najpierw, że słabej jakości, potem że chyba zbankrutuje. Potem, że zbankrutował, następnie, że jeśli anuluje zakup, to przyśle mi 3 inne rzeczy, dzisiaj, że to pomysł (z tym 1 dolarem) jego dziewczyny i żebym anulowała- bo przyjaciele pomagają heheh

Posted

Kamil właśnie na tej stronie zamawial jakieś etui na tel i coś tam jeszcze :p z zamówieniem.nie było problemu ale zobaczymy czy przyjdzie i to w całości xd

Posted

czekam na strój kąpielowy Gabi, jej sukienkę, z butów pewnie się sprzedawca wycofa, ale nie ma problemu ze zwrotem pieniędzy (bardzo szybciutko są na koncie)

Niektóre dziewczyny po kilkanaście paczek zamawiają. Siora zamówiła naklejki na paznokcie, za 0,46 dolara (free wysyłka) i Chinka jej wysłała. Tylko mi się ten przymuł teraz trafił heheh

Posted

Dzieki za rady ;) popsikałam mu to octaniseptem i obserwuje , wygląda na to że się goi , ale zobaczymy co sie bedzie działo dalej ;)

Qurwa jak mnie głowa napierdala , chyba nigdy jeszcze mnie tak nie bolała , chyba mi zaraz eksploduje , czy tyko na mnie spadają takie dziwne przypadłości ?

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Bo Ty jesteś dziwna jezyk.gif

A tak poważnie, to przykro mi, że Cię głowa boli glaszcze.gif

Wiem :P

Ona mnie nie boli , ona mnie napierdala , w życiu nie czulam takiego bólu głowy , mam nadzieje że mi się nie zaczną migreny tak jak mojej siostrze bo na prawde bym sobie chyba w łeb strzeliła 

Posted
3 minuty temu, dOgLoV napisał:

Ona mnie nie boli , ona mnie napierdala , w życiu nie czulam takiego bólu głowy , mam nadzieje że mi się nie zaczną migreny tak jak mojej siostrze bo na prawde bym sobie chyba w łeb strzeliła 

Zaczęłam czytać Twojego posta i se myślę "Migrena..." :/ No i czytam dalej i Ty też o tym piszesz :P Ja (odpukać) od wielu lat mam spokój z migreną ;) Ale swego czasu jedyne co mi pomagało to zastrzyk na pogotowiu :/

Posted
2 godziny temu, majoka napisał:

mam fotę dziewczyny, do której już dotarła (masz whatsa???)

Kiedyś miałam ale skasowalam :p 

Co do migreny mój Kamil ma i to jest straszne. Żadne tabletki nie pomagają musi się po prostu położyć spać i później jest trochę lepiej. 

A co jeszcze gorsze moja dalsza ciotka całe życie miała bóle głowy i zwalala to właśnie na migrene i depresję a teraz gdy ma ponad 60 lat okazało się ze ma ogromnego guza tego gliniaka (ma kształt motyla) czy jakoś tak (co ten ksiądz ostatnimi czasy zmarł na to) no i jest tak ogromny ze nie operacyjny więc nie zostało jej dużo czasu ... :( 

Posted

O właśnie glejak. No nie strasze ale gdy ktoś ma tak często silne bóle głowy to lepiej to zbadać niż żeby było już za późno jak w przypadku mojej ciotki. Swoją drogą mama tej cioci w maju będzie miała 101 lat ... 

Posted
12 minut temu, majoka napisał:

Ania nie strasz Agi glejakami, wczoraj oglądałam Nasz Nowy Dom (tak mi szkoda młodej dziewczyny z tym dziadostwem)

Tez ogladalam :/

Ja akurat mam bardzo rzadkie migreny. Ale gdybym (tfutfu) miala guza, to wole o Nim nie wiedziec niz miec swiadomosc ze za Rok, dwa? Umre.

Posted
13 minut temu, Angi napisał:

Tez ogladalam :/

Ja akurat mam bardzo rzadkie migreny. Ale gdybym (tfutfu) miala guza, to wole o Nim nie wiedziec niz miec swiadomosc ze za Rok, dwa? Umre.

Ale nie zawsze tak musi być. Lepiej wcześniej wiedzieć bo może to uratować życie. 

Posted

Hejka laski ;) długo sie meczyłam z miską koło łóżka ale jak zasnęłam to chyba przestało bo teraz jest ok , mnie pierwszy raz tak bolała głowa , może przez tą alergią ale jak ( obynie ) bedzie mnie czesciej tak bolała to na pewno pojde sie przebadac bo ja panikara jestem co do takich rzeczy :/

Ja tez ogladałam "nasz nowy dom " masakra :/ ludzie to mają przejebane a człowiek się martwi boczkami i sadełkiem na brzuchu :/ czasami sobie tak myśle " wez sie babo ogarnij bo inni mają prawdziwe problemy a nie jakis tak tłuszczyk ktory idzie zgubić " , no ale kobiety juz tak mają że muszą sobie ponarzekać ;) co nie znaczy że faceci nie :P

Oki to ja dziołszki zbieram się do pracy ;) do wieczorka ;)