Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde no , a już miałam nadzieje na oryginalność :( :P

Nie lubie czytać instrukcji , pisza je za małym druczkiem :P ostatio szukałam instrukcji od zegarka bo Sebek mi zagroził że jak jeszcze raz go mój zegarek obudzi to otworzy okno i go wywali , coś mi sie poprzestawiało w nim i co dziennie a raczej co noc o 24 włączał się alarm :D mnie to nie budziło wiec nawet nie pamietałam że amm to wyłączyć a jak mi Sebek kazał to mi sie nie chciało sprawdzac w onstrukcji jak to zrobić :D ale w koncu musiałam :P

Posted

Nok nie jesteś oryginalna :p

Mój budzik też miał ustawiony budzik na północ, bo kiedyś ustawiłam na rano do szkoły a jak chciałam wyłączyć to ustawiłam 0:00 i myślałam że po sprawie. Ale nie, o północy wył. Próbowałam wyłączyć, ale się nie dało. To inaczej naprawiłam- wyciągnęłam baterie :D

Posted

Hahahahaha niezła jesteś :D

Ja podobnie naprawiłam jeden budzik , radiobudzik , jak ktoś dzwonił to miałam zakłócenia , takie prykanie , więc wzięłam i ucięłam kabelki od radia :D i już nie pryka i nie dzwoni , tylko godzine pokazuje :D 

Posted

Dokładnie Marta :D

Dzisiaj wreszcie miałam "całą" noc przespaną :D

Rolki tez zaliczone :D jeździ się na nich rewelacyjnie , nogi całe poodzierane ale jazda super ! więc jak któraś chce mieć przyjemność z jazdy to nie ma co na rolkach oszczedzac bo komfort jazdy bez porównania :)

Posted

Jeżdżenie na rolkach jest super , lepiej się jeździ niż na rowerze , tylko nikt mnie nie uprzedził że aż tak sobie nogi poobcieram , mam całe popuchnięte na dole koło kostek i pozdzierane ale co tam , jutro znowu jadę :D muszę jakos spalic chipsy które właśnie jem :D i piwko które pije :D 

Posted

Nie no ja straciłam w szkole , w "zabawie" :P zawsze miałam takie " szczęście " :P 

Mnie to nawet pudełko po maśle potrafi zaatakowac , myłam dzisiaj jedno takie podejrzane i mi palec przecięło na zgięciu :P boli jak bym nie wiem jak przecięte miała a to tylko mała kreska :P