angineuuka Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ja tez nie odbieram od nieznajomych, chyba ze wiem zw ktos ma dzwonic ;) ale numer nowy chronie jak moge xs Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Ja jak mi sie skonczy umowa też wezme inny i mało komu go dam ;) No to lecimy z fotkami ;) niektóre nie ostre ale też dodam ;) tylko tyle mi sie chciało pomniejszyć dzisiaj ;) cdn ..... Quote
Ania :) Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Aga do jutra sa przedluzone zgloszenia :D macie jeszcze chwile czasu :p Ale w Kaliszu bedziecie? Mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac :) Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Aga do jutra sa przedluzone zgloszenia :D macie jeszcze chwile czasu :P Ale w Kaliszu bedziecie? Mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac :) Hahahahah kilka godzin :P nie no do Łodzi na pewno nie pojedziemy ;) a w Kaliszu będziemy na pewno ;) i jak będziesz to się spotkamy jak podejdziesz bo ja nie wiem jak wyglądasz ;) Quote
Ania :) Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Hahahahah kilka godzin :P nie no do Łodzi na pewno nie pojedziemy ;) a w Kaliszu będziemy na pewno ;) i jak będziesz to się spotkamy jak podejdziesz bo ja nie wiem jak wyglądasz ;) Wlasnie wyslalam Ci zaproszenie na fb to juz wiesz jak wygladam :D Bassety fajne, ale tylko u kogos, bo sama bym nie chciala takiego u siebie :p Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Ania już wiem jak wyglądasz :D Ten labek też jest Wasz ? :) Quote
Ania :) Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Tak :) z koncem grudnia do nas przybył :D Teraz polowa dogo bedzie wiedziec jak wygladam xd Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 O to super bo gdyby sie udał wspólny spacer to nasze miały by się z kim bawić bo bf to za malutki ;) Quote
Ania :) Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Fajnie by bylo jakby sie udalo :) Leon (bf) bawil sie z dogami niemieckimi ciotki i Nic mu nie bylo wiec mysle, ze mozna z nim tez sprobowac xd to jest maly fajter xD Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 O matko takie maleństwo z dogami niemieckimi ?? na prawde odważny :D Tylko Neron na początku zawsze atakuje więc bała bym sie troszke o Leona ale jak by sie poznali to na pewno by sie bawili bo on ogólnie lubi małe pieski ;) a Wy macie galerię na dogo ? i pewnie całe dogo bedzie wiedzialo jak wyglądasz poza Magdą (MagdaBroy) :D :P Quote
Ania :) Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Leon na poczatku tez pokazuje jaki to on nie jest grozny a za chwile sie bawi :p ale nie ze wszystkimi psami tak ma, do niektorych od poczatku czuje respekt :) Teraz nie mamy galerii, wczesniej mialam jak Andy żył... ale pozniej zamknelam i jakos mnie nie ciagnie zeby zalozyc, nie mam czasu na prowadzenie i nie mam profesjonalnego aparatu (aale zbieram! :D ) wiec sobie odpuscilam :) Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Leon z Neronem dali by sobie po razie i by sie pokochali :D Widzę że lubisz czarne labradory , Neron ma jakieś ale zawsze do labradorów biszkoptowych nie wiem dlaczego a czarne lubi bo bawił się czasami z kuzynki suczką czarną labradorką i sie przyzwyczaił ;) e tam , każdy aparat jest dobry , nawet komórką można focić :D Quote
Ania :) Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 czarny byl Andy i powiedzialam sobie, ze nigdy wiecej. To byl moj pierwszy pies taki moj i nie chcialam zeby mi nastepny go przypominal. Dlatego teraz jest czekolada :) za biszkoptami nigdy nie przepadalam, choc niektore sa ladne, ale u kogos :) dlatego czekoladka. Wole nie straszyc komorkowymi fotami na forum xD Quote
kalyna Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Na serio patrzę na te psy i mi ich szkoda. Wcale mi się nie podobają, wręcz odwrotnie :P ja widziałam u nas jednego basseta i cóż flegmatyczne to dobrze opisane. kurna a ja nadal nie wiem czy jechać na tą wystawę... pewnie albo zapomnę, albo nie będzie mi się chciało jechać... :lol: Quote
marta1624 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Mnie się biszkopty labka nie podonbają tylko z jednego powodu- zazwyczaj mają jasny nos, czego nie cierpię ;) Hejka :) Quote
Recommended Posts