Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jak mi sie skonczy umowa też wezme inny i mało komu go dam ;)

No to lecimy z fotkami ;)

niektóre nie ostre ale też dodam ;) tylko tyle mi sie chciało pomniejszyć dzisiaj ;)

DSC01058.JPG

DSC01059.JPG

DSC01060.JPG

DSC01061.JPG

DSC01062.JPG

cdn .....

Posted

Aga do jutra sa przedluzone zgloszenia :D macie jeszcze chwile czasu :P

Ale w Kaliszu bedziecie? Mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac :)

Hahahahah kilka godzin :P nie no do Łodzi na pewno nie pojedziemy ;)

a w Kaliszu będziemy na pewno ;) i jak będziesz to się spotkamy jak podejdziesz bo ja nie wiem jak wyglądasz ;)

Posted

Hahahahah kilka godzin :P nie no do Łodzi na pewno nie pojedziemy ;)

a w Kaliszu będziemy na pewno ;) i jak będziesz to się spotkamy jak podejdziesz bo ja nie wiem jak wyglądasz ;)

Wlasnie wyslalam Ci zaproszenie na fb to juz wiesz jak wygladam :D

Bassety fajne, ale tylko u kogos, bo sama bym nie chciala takiego u siebie :p
Posted

Fajnie by bylo jakby sie udalo :) Leon (bf) bawil sie z dogami niemieckimi ciotki i Nic mu nie bylo wiec mysle, ze mozna z nim tez sprobowac xd to jest maly fajter xD

Posted

O matko takie maleństwo z dogami niemieckimi ?? na prawde odważny :D

Tylko Neron na początku zawsze atakuje więc bała bym sie troszke o Leona ale jak by sie poznali to na pewno by sie bawili bo on ogólnie lubi małe pieski ;)

a Wy macie galerię na dogo ?

i pewnie całe dogo bedzie wiedzialo jak wyglądasz poza Magdą (MagdaBroy) :D :P

Posted

Leon na poczatku tez pokazuje jaki to on nie jest grozny a za chwile sie bawi :p ale nie ze wszystkimi psami tak ma, do niektorych od poczatku czuje respekt :)

Teraz nie mamy galerii, wczesniej mialam jak Andy żył... ale pozniej zamknelam i jakos mnie nie ciagnie zeby zalozyc, nie mam czasu na prowadzenie i nie mam profesjonalnego aparatu (aale zbieram! :D ) wiec sobie odpuscilam :)

Posted

Leon z Neronem dali by sobie po razie i by sie pokochali :D

Widzę że lubisz czarne labradory , Neron ma jakieś ale zawsze do labradorów biszkoptowych nie wiem dlaczego a czarne lubi bo bawił się czasami z kuzynki suczką czarną labradorką i sie przyzwyczaił ;)

e tam , każdy aparat jest dobry , nawet komórką można focić :D

Posted

czarny byl Andy i powiedzialam sobie, ze nigdy wiecej. To byl moj pierwszy pies taki moj i nie chcialam zeby mi nastepny go przypominal. Dlatego teraz jest czekolada :) za biszkoptami nigdy nie przepadalam, choc niektore sa ladne, ale u kogos :) dlatego czekoladka.

Wole nie straszyc komorkowymi fotami na forum xD

Posted

Na serio patrzę na te psy i mi ich szkoda. Wcale mi się nie podobają, wręcz odwrotnie :P

ja widziałam u nas jednego basseta i cóż flegmatyczne to dobrze opisane.

kurna a ja nadal nie wiem czy jechać na tą wystawę... pewnie albo zapomnę, albo nie będzie mi się chciało jechać... :lol: