łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Marta to taka pół wystawa , nie ma czego zazdrościć , to wystawa samych bassetów ;) Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Wlasnie fajnie a nie jak ja, zabrzanska wystawa a jechac prawie pod Pyskowice.. ;) Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Aga ale bassety to rasa mojej mamy, ai mnie się podobają :) A wystawa mnie każda przyciąga ;) Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 To narobie duzo zdjęć , jeżeli nie bedzie padało i pojedziemy ;) Bassety sa fajne ale ja bym chciała wszystkie rasy pooglądac ;) Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 O to wpadnę na fotki z mamą! :D Basset to jej rasa, przed jamnikiem (poprzednim) był brany pod uwagę, ale przeraziły nas jego gabaryty w stosunku do schodów w bloku ;) Za to teraz już prędzej można myśleć, ale to już po którymś z moich (bo bardziej od basseta to ja bym coś żywszego, większego, o lżejszej budowie chciała :)) Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 A jakie słodkie są jako szczeniaki <3 moja koleżanka miała suczke , no przesłodka była <3 te uszyska wielkie <3 ale własnie nóżki krótkie a Ona mieszkala na 3cim piętrze więc ciezko jej było wchodzić :/ Dla mnie to takie ciapy są , zbyt flegmatyczne nawet jak dla mnie :D Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Mam inne typy :p BOS, berneńczyk, gordon (o zgrozo!już wiem że potrzeba mieć gwizdek i OE :p), labek lżejszej budowy, kundel... I kilka o których zapomniałam :D Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Suczka mojej koleżanki begała jak sierotka :P biegała bo juz jest za TM :/ te psy czesto maja choroby uszu no i ona niestety miała , nie uratowali jej ;( była z rodowodem więc czystej krwi bassetem <3 Marta widziałam dzisiaj BOS , jaki był słodki , dorosły ale piękny <3 troche tych ras wymieniłaś :D Ja bym chciała Rottweiler-a :D Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ja bym kiedys bf chciala, ale widzac jak te psy wczesnie umieraja.. ;) ... Ceny tez podobno kosmiczne :p Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 No bo ja tyle typów mam... Jeszcze ozzik, chodsky pes... Ale zapewne wyląduję znowu z kundlem, ewentualnie BOS (wkręciły mnie ostatnio, wydają się "rozsądniejsze" niż poczwar). Tylko kolor nie ten tego :D Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ja dzis widzialam ladnego onka! Chyba cos w typie, ale ladnie zbudowany i taki samczy. Ah :D ten leb taki wielki. :D Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 U mnie z wyglądu to spotykam trochę ładnych, chociaż wszystkie chyba w typie bo zad normalny :) Za to charakter inna bajka... Szkoda że tak zniszczyli tą rasę :/ Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 bf też bym chciała ale one maja problemy z oddychaniem a nie chciała bym patrzec jak sie meczy :/ Nasz znajomy ma hodowle ale nawet nie wiem jak sie nazywa .... a BOS fajny kolor ma , taki śnieżno biały <3 Mi się tez podobaja Onki z wielkimi głowami <3 Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 No slabo troche z tymi bf, a takie fajne prosie ;) Nie wszystkie bosy sa snieznobiale ;p Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 No wlasnie chyba by mnie drażniło to charczenie :P ten którego dzisiaj widziałam był bielutki <3 Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Dla mnie charczenie,chrapanko i bąki nie są straszne ;) tylko problemy zdrowotne sa straszne :p Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 No też fakt :P ale ja mam mizofonie ;) Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Omg :p Aga, czego ty nie masz :p Ja powinnam isc do lekarza, znowu.. Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Ja jestem jednym wielkim skupiskiem chorób :P nie drażni Cie jak ktoś chrapie , mlaska , mymla , chlipie czy cos w tym stylu ? A po co musisz iść do lekarza ?:) Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ostatnio zaczelo mnie draznic, ale charapanko mnie nie drazni ;P tym bardziej psie :p kilka innych rzeczy tez mnie nie drazni ;) Gradowka albo jeczmien. Ale lekarza odiwedze dopiero jak mi je wy.bie w kosmos :D mam dosc lekarzy a to dopiero poczatwk ???? Quote
Recommended Posts