Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O to wpadnę na fotki z mamą! :D

Basset to jej rasa, przed jamnikiem (poprzednim) był brany pod uwagę, ale przeraziły nas jego gabaryty w stosunku do schodów w bloku ;) Za to teraz już prędzej można myśleć, ale to już po którymś z moich (bo bardziej od basseta to ja bym coś żywszego, większego, o lżejszej budowie chciała :))

Posted

A jakie słodkie są jako szczeniaki <3 moja koleżanka miała suczke , no przesłodka była <3 te uszyska wielkie <3 ale własnie nóżki krótkie a Ona mieszkala na 3cim piętrze więc ciezko jej było wchodzić :/

Dla mnie to takie ciapy są , zbyt flegmatyczne nawet jak dla mnie :D

Posted

Suczka mojej koleżanki begała jak sierotka :P biegała bo juz jest za TM :/ te psy czesto maja choroby uszu no i ona niestety miała , nie uratowali jej ;( była z rodowodem więc czystej krwi bassetem <3 

Marta widziałam dzisiaj BOS , jaki był słodki , dorosły ale piękny <3 

troche tych ras wymieniłaś :D

Ja bym chciała Rottweiler-a :D 

Posted

No bo ja tyle typów mam... Jeszcze ozzik, chodsky pes... Ale zapewne wyląduję znowu z kundlem, ewentualnie BOS (wkręciły mnie ostatnio, wydają się "rozsądniejsze" niż poczwar). Tylko kolor nie ten tego :D

Posted

bf też bym chciała ale one maja problemy z oddychaniem a nie chciała bym patrzec jak sie meczy :/ Nasz znajomy ma hodowle ale nawet nie wiem jak sie nazywa .... a BOS fajny kolor ma , taki śnieżno biały <3 Mi się tez podobaja Onki z wielkimi głowami <3

Posted

Ja jestem jednym wielkim skupiskiem chorób :P

nie drażni Cie jak ktoś chrapie , mlaska , mymla , chlipie czy cos w tym stylu ?

A po co musisz iść do lekarza ?:)

Posted

Ostatnio zaczelo mnie draznic, ale charapanko mnie nie drazni ;P tym bardziej psie :p kilka innych rzeczy tez mnie nie drazni ;)

Gradowka albo jeczmien. Ale lekarza odiwedze dopiero jak mi je wy.bie w kosmos :D mam dosc lekarzy a to dopiero poczatwk ????