Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki :D

My nie mamy ale dzisiaj po południu byłam świadkiem dziwnego zjawiska , podjechalismy pod blok rodziców wysiadamy ja patrze a na połowie bloku napierdziela śnieg że świata nie widać a na drugiej polowie gdzie My saliśmy ani płatek nie spadł :D

Posted

Powiem wam ze jest tam sunia z fundacji, gdzie jestem wolo..jaki szczeniak była zajebiście energiczna,szalała za zabawkami i była radosnym psem.. poszła do adopcji i podobno uciekła... znalazła się po 6 miesiącach..jest całkiem innym psem, przestraszonym..:( nie wiem co działo się przez te 6miesiecy, ale przykro patrzeć, jaką ona teraz jest.. mowa o nonie..teraz lejla :(

Posted

To bym chyba zabila sie o sufit :P mnie strasznie drażnią takie wysokie tony , penwie slatego nigdy nie mogła bym mieć w domu ptaków , poza tym jakos nie jestem za trzymaniem ptactwa w domu bo strasznie szkoda mi ich w klatkach , ptaki powinny latac po niebie a nie siedzieć w małych klateczkach ;(