łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Dzięki :D My nie mamy ale dzisiaj po południu byłam świadkiem dziwnego zjawiska , podjechalismy pod blok rodziców wysiadamy ja patrze a na połowie bloku napierdziela śnieg że świata nie widać a na drugiej polowie gdzie My saliśmy ani płatek nie spadł :D Quote
angineuuka Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Nie takie dziwne :D kiedys wracalismy, wjechalismy do Zabrza a tam deszcz :D Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 No jak widac sa takie anomalia :P ale ja widziałam takie coś pierwszy raz ;) Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Bardzo marudny ;) dostał czopka i na razie spi sobie ale wybudza sie co jakis czas :/ a Ty kota chciałaś , moge Ci podesłać :P Quote
angineuuka Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Kota, nie psa :p Ale moja mama z takiego by sie ucieszyla :p Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 On jest mniejszy od naszych kotów :P szybko by jej sie odechciało jak by zaczął się wydzierać :P Quote
Aleksa. Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Powiem wam ze jest tam sunia z fundacji, gdzie jestem wolo..jaki szczeniak była zajebiście energiczna,szalała za zabawkami i była radosnym psem.. poszła do adopcji i podobno uciekła... znalazła się po 6 miesiącach..jest całkiem innym psem, przestraszonym..:( nie wiem co działo się przez te 6miesiecy, ale przykro patrzeć, jaką ona teraz jest.. mowa o nonie..teraz lejla :( Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Ola to ta którą ma Królikowska ? musiala spotkac na niedobrego człowieka ;( Angi jak Coma sie tak wydziera to bym do bani dostała :P Quote
angineuuka Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Zawsze drze morde jak sie ja wypuszcza, zawsze. Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 macie fajnie hahahaha u nas Qwendi drze papę ale to taki bas jest a Chico jak sie drze to aż szyby pękają , nie zniosła bym tego :P Quote
angineuuka Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Coma potrafi spac obudzic sie i szczeknac :p Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 To bym chyba zabila sie o sufit :P mnie strasznie drażnią takie wysokie tony , penwie slatego nigdy nie mogła bym mieć w domu ptaków , poza tym jakos nie jestem za trzymaniem ptactwa w domu bo strasznie szkoda mi ich w klatkach , ptaki powinny latac po niebie a nie siedzieć w małych klateczkach ;( Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Jetsem jak najbardziej za :D tylko zależy o jakich :P Quote
marta1624 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 O matulo, jak zwykle wpadłam na ciekawy temat :D Quote
łamAga Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Hejka ;) zaczeły temat i sobie poszły :P wreszcie świeta sie koncza , bedzie mozna zaczac sie odchudzać :P Quote
łamAga Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 No cześć ;) jak tam po świetach ? bo ja czuje sie 10 kg cięższa ;( Quote
Aleksa. Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 No cześć ;) jak tam po świetach ? bo ja czuje sie 10 kg cięższa ;( u mnie świąt nie było :D\ a nie sorry zrobiłam żurek z torebki xd Quote
łamAga Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Pewnie gdybysmy nie byli u moich rodziców to tez swiat bysmy za bardzo nie mieli :P uwielbiam bitą śmietanę <3 Quote
łamAga Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Ale ja od jutra sie odchudzam :P poza tym gardło mnie napierdziela więc nie mam ochoty na jedzenie ;) Quote
Recommended Posts