Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz cały czas spi , nawet mu nie moge tej herbatki dac bo On na śpiku nie wypije hehe mam nadzieje ze obudzi sie zanim bedzie pora na mleko i wypije troszke herbatki ;)

Posted

Aguś, kupki taki maluszek może nie robić nawet przez tydzień ;)

Możesz mu też delikatnie wymasować brzuszek. Taki masaż pomaga rozruszać jelita.

Nawet kilka dni temu sama musiałam młodego masować, bo 5 dni nic nie robił :/

Po godzinie, wyszło co miało wyjść :D

Jak nie boi się odgłosu suszarki, a rzeczywiście boli go brzuszek, to takie ciepłe powietrze z suszarki, też pomaga ;)

Posted

Ja własnie byłam w szoku bo na necie czytalam ze dziecko moze nie robić kupki przez 2 tygodnie a Fabian jak nie zrobi kilka godzin to pręży się pruka i płacze :/

zawsze mu wlasnie masujemy brzuszek i zginamy nóżki to chwila i zrobi a od wczoraj nic , wczoraj dostal ostatnią dawke dicoflor-u moze to te troszke przez to , organizm musi sie przyzwyczaić ,

suszarki nie mam ;( nie używam suszarki więc nigdy nie kupiłam ;)

Posted

Theodor jak nie zrobił 1 dzień, to następnego dnia, zawsze nadrabiał zaległości :D

No to pozostaje masowanie ;) Może dziś jeszcze coś zrobi :)

Ja używam suszarki 2-3x do roku, a mimo to posiadam takie urządzenie :P

Posted

Ja nie uzywam bo suszarka wysusza skórę i powoduje łupież :P

bylismy dzisiaj u Sebastiana babci zaprosić ją na chrzest , zarąbista jest jego babcia :D już nie raz wam o niej opowiadałam jak się spizgała z bieżni itd :D no i tak sobie jakoś zakodowała w głowie że nie mówi na Fabiana Fabian tylko .................... Pawian hahahahahahahahhahahahaha , myślałam ze sie pączkiem udlawie jak tak mówiła do niego :P

WP_20150208_001.jpg

Posted

Ej ale tak siedze i myśle i to "poczucie humoru" jest rodzinne :D

Pauliny (bratowej) mama jest dwa lata tylko starsza od Sebastiana i jak jest w Polsce ( ogólnie pracuje za granicą i tam siedzi ) to często bywa u mojej mamy w domu więc Sebastian miał okazje ją widzieć , nie było jej na chrzcinach Stasia bo nie mogła zjechać akurat w tym terminie , no i jest dzień chrzcin , wchodzimy na sale , chrzciny trwają a sebastian w pewnym momencie nachyla sie do mnie pokazuje Pauliny babcie i mówi do mnie " jak ostatnio widzialem Pauliny mame to młodziej wyglądała " buahahaha normalnie wpadłam pod stolik ze śmiechu :P

Posted

Taaaaaa oryginalni jesteśmy :P 

a najbardziej rodzinka mojego brata , nie opowiadałam wam ale na chrzcinach Stasia tak siedze przy stole a Emilka staneła obok mnie z Gabi komórką i puszcza jakąś piosenke i spiewa " mam wyjebane " buhahahaha 

nie bez powodu mówią na nią Emil :D ja się z tego śmieje ale Oni z nia mają trzy swiaty hahaha co chiwle coś wywinie :P 

Posted

hej laski ;)

Emil to Emil wszystkiego wam nie opowiadam bo siara :P

Sylwia cała prawda :D  wlasnie pije 2ga kawe , ale z dala od laptopa :D

i dzień doberek ;)

DSC00164.JPG

DSC00165.JPG