łamAga Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Teraz cały czas spi , nawet mu nie moge tej herbatki dac bo On na śpiku nie wypije hehe mam nadzieje ze obudzi sie zanim bedzie pora na mleko i wypije troszke herbatki ;) Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Aguś, kupki taki maluszek może nie robić nawet przez tydzień ;) Możesz mu też delikatnie wymasować brzuszek. Taki masaż pomaga rozruszać jelita. Nawet kilka dni temu sama musiałam młodego masować, bo 5 dni nic nie robił :/ Po godzinie, wyszło co miało wyjść :D Jak nie boi się odgłosu suszarki, a rzeczywiście boli go brzuszek, to takie ciepłe powietrze z suszarki, też pomaga ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Ja własnie byłam w szoku bo na necie czytalam ze dziecko moze nie robić kupki przez 2 tygodnie a Fabian jak nie zrobi kilka godzin to pręży się pruka i płacze :/ zawsze mu wlasnie masujemy brzuszek i zginamy nóżki to chwila i zrobi a od wczoraj nic , wczoraj dostal ostatnią dawke dicoflor-u moze to te troszke przez to , organizm musi sie przyzwyczaić , suszarki nie mam ;( nie używam suszarki więc nigdy nie kupiłam ;) Quote
marta1624 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Taki maluch ma dobrze, tak spać kiedy chce :D Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 tez bym tak chciała , ja mogła bym spac ciągle ;D Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Theodor jak nie zrobił 1 dzień, to następnego dnia, zawsze nadrabiał zaległości :D No to pozostaje masowanie ;) Może dziś jeszcze coś zrobi :) Ja używam suszarki 2-3x do roku, a mimo to posiadam takie urządzenie :P Quote
angineuuka Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ja tam suszarki tez nie używam za bardzo a posiadam :P Do psów głównie :P Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ja bez suszarki bym umarła :P prostownica tez w moim domu to obowiązek :D Quote
Guest wolfheart Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 suszarka to zło...nie używam :P Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Ja nie uzywam bo suszarka wysusza skórę i powoduje łupież :P bylismy dzisiaj u Sebastiana babci zaprosić ją na chrzest , zarąbista jest jego babcia :D już nie raz wam o niej opowiadałam jak się spizgała z bieżni itd :D no i tak sobie jakoś zakodowała w głowie że nie mówi na Fabiana Fabian tylko .................... Pawian hahahahahahahahhahahahaha , myślałam ze sie pączkiem udlawie jak tak mówiła do niego :P Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Ej ale tak siedze i myśle i to "poczucie humoru" jest rodzinne :D Pauliny (bratowej) mama jest dwa lata tylko starsza od Sebastiana i jak jest w Polsce ( ogólnie pracuje za granicą i tam siedzi ) to często bywa u mojej mamy w domu więc Sebastian miał okazje ją widzieć , nie było jej na chrzcinach Stasia bo nie mogła zjechać akurat w tym terminie , no i jest dzień chrzcin , wchodzimy na sale , chrzciny trwają a sebastian w pewnym momencie nachyla sie do mnie pokazuje Pauliny babcie i mówi do mnie " jak ostatnio widzialem Pauliny mame to młodziej wyglądała " buahahaha normalnie wpadłam pod stolik ze śmiechu :P Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Cała Twoja i Sebka rodzina jest specyficzna :P :loveu: Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 A ta babcia to mama od Sebka mamy czy taty? Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 A bo Sebaka babcia jest radosną kobietą :D ma 84 lata a smiga jak by miała z 50 :D To Sebka mamy mama z ojca rodziną nie ma kontaktu ;) Quote
marta1624 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Fajna babcia :) Ale fakt, rodzina wasza jest specyficzna :D Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Taaaaaa oryginalni jesteśmy :P a najbardziej rodzinka mojego brata , nie opowiadałam wam ale na chrzcinach Stasia tak siedze przy stole a Emilka staneła obok mnie z Gabi komórką i puszcza jakąś piosenke i spiewa " mam wyjebane " buhahahaha nie bez powodu mówią na nią Emil :D ja się z tego śmieje ale Oni z nia mają trzy swiaty hahaha co chiwle coś wywinie :P Quote
łamAga Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 hej laski ;) Emil to Emil wszystkiego wam nie opowiadam bo siara :P Sylwia cała prawda :D wlasnie pije 2ga kawe , ale z dala od laptopa :D i dzień doberek ;) Quote
Recommended Posts