Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapierdalam po bankach bo nikt mi nie chciał pieniędzy wypłacić i odsylali mnie z banku do banku. ;) i rozbolalo . Jeszcze sobie mięsień na ciągnęłam w łokcie przez sen ahaha

Posted

Najpierw musiałabym je prześwietlic kiedyś tam. Ale to może być z tego powodu że było kilka razy stluczone a i ta noga jest po operacji .. wiec może mnie juz do końca boleć. Dobrze ze juz dawno nie bolało :p

Posted

To Ty idz czym prędzej to moze udo uratujesz ! z tym nie ma żartów :/ wiem wiem , za duzo TLC oglądam ale takie tam sa przypadki że ja tam bym wolała dmuchać na zimno ;) 

Posted

Ale udo miałam złamane 10 lat temu. Mam śrubę, Które powinnam wyciągnąć. ale po co jak mi nie przeszkadza :P

Jak można udo złamać ?:P moja koleżanka miała złamane ale w nią taksówka wjechała tak że kośc wyszła na wylot :/ fuj :/  

Może nie przeszkadza ale moze nie moze tak długo byc w ciele :P

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/-kv8i9cTqx3E/VNDeO4IMKzI/AAAAAAAAEDk/QxqS-iMivBk/w384-h577-no/DSC00159.JPGnosz kuźwa, miniaturka Sebastiana :P

Jak można udo złamać ? :P moja koleżanka miała złamane ale w nią taksówka wjechała tak że kośc wyszła na wylot :/ fuj :/  

Może nie przeszkadza ale moze nie moze tak długo byc w ciele :P

A co nie może? Mój brat ma platynową płytkę w nadgarstku od 15 lat, a miał ją mieć wyciągniętą po roku ;)

Posted

Angi przez Ciebie bede sie bała rowerem jeździć :P

Magda no nie da sie ukryć że to miniaturka Sebastiana haha ciekawe kiedy zacznie być podobny do mnie :P

no może i może być śruba długo ja tam się nie znam ;)

Wstępnie chrzest będziemy robili 22 lutego ;) chyba ze knajpa nam odmówi to bedziemy przekładać :)

Posted

Nie , dzięki :P wystarczy mi że ręce mi przymarzły do kierownicy :P

a propos stwierdzenia "dzięki " buhahaha ostatnio piszę z mamą i Pauliną , tzn One siedzialy obok siebie a ja pisalam do nich sms-y no i na końcu chcialam napisaś "ok dzięki " a że ja ciągle na komórce robie literówki to napisałam " ok dziwki " :D   moja mama się prawie w gacie zesikała ze śmiechu a Paulina spadła z tapczanu :P

Posted

a propos stwierdzenia "dzięki " buhahaha ostatnio piszę z mamą i Pauliną , tzn One siedzialy obok siebie a ja pisalam do nich sms-y no i na końcu chcialam napisaś "ok dzięki " a że ja ciągle na komórce robie literówki to napisałam " ok dziwki " :D   moja mama się prawie w gacie zesikała ze śmiechu a Paulina spadła z tapczanu :P

smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif

Posted

Siedzialas obok nich i pisałaś esa? :D wgl w zeszłym roku jak mieliśmy gości to przyjechał z nimi Patryk z dziewczyną. Chłop wielki jak dąb, lat 21 a oni co? Postanowili narobić mu wiochy przed Dominika. I miedzy innymi było tam o dziwce :P mówił tak na grzywkę :D jaki referat zrobiłam na temat dziwki ahaha

Posted

Jak widać nadal jestem zdolna we wpadki :P

Angi nie ja siedziałam obok nich tylko Oe siedziały obok siebie a ja siedziałam u siebie w domu i pisałam sms-y do mamy ale tyczyły się mamy i Pauliny :P

A Dominika pewnie miała niezly ubaw z tej rozmowy :P