angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Zapierdalam po bankach bo nikt mi nie chciał pieniędzy wypłacić i odsylali mnie z banku do banku. ;) i rozbolalo . Jeszcze sobie mięsień na ciągnęłam w łokcie przez sen ahaha Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Moze musiała byś nosić usztywniacz na kolano :/ Boszsz , wole nie pytać co Ci sie sniło :P Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Najpierw musiałabym je prześwietlic kiedyś tam. Ale to może być z tego powodu że było kilka razy stluczone a i ta noga jest po operacji .. wiec może mnie juz do końca boleć. Dobrze ze juz dawno nie bolało :p Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Nie zazdroszcze :/ musisz jak najszybciej przeswielić bo jak Ci całkiem padnie to będzie mało wesoło ;) Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Kiedyś pójdę ;) tak właściwie to pierwszy raz w tym roku mnie boli Bo jak pójdę to możliwe ze i udo będę operować :P Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 To Ty idz czym prędzej to moze udo uratujesz ! z tym nie ma żartów :/ wiem wiem , za duzo TLC oglądam ale takie tam sa przypadki że ja tam bym wolała dmuchać na zimno ;) Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ale udo miałam złamane 10 lat temu. Mam śrubę, Które powinnam wyciągnąć. ale po co jak mi nie przeszkadza :p Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Ale udo miałam złamane 10 lat temu. Mam śrubę, Które powinnam wyciągnąć. ale po co jak mi nie przeszkadza :P Jak można udo złamać ?:P moja koleżanka miała złamane ale w nią taksówka wjechała tak że kośc wyszła na wylot :/ fuj :/ Może nie przeszkadza ale moze nie moze tak długo byc w ciele :P Quote
marta1624 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Fabian :loveu : Neron jak zwykle tarzanko :D Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Fabian spioch :D znowu cały dzien spi hehe a Neron jak to Neron głupek jeden :P Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Na rowerze ;) podał mi się odkrecil, dobilam się na panelach i chodziłam dość długo ze złamana noga :D Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Wiec kiedyś jak pedal mi dygal w rowerze to wolałam iść na nogach niż mieć powtórkę z rozrywki ;) Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 https://lh5.googleusercontent.com/-kv8i9cTqx3E/VNDeO4IMKzI/AAAAAAAAEDk/QxqS-iMivBk/w384-h577-no/DSC00159.JPGnosz kuźwa, miniaturka Sebastiana :P Jak można udo złamać ? :P moja koleżanka miała złamane ale w nią taksówka wjechała tak że kośc wyszła na wylot :/ fuj :/ Może nie przeszkadza ale moze nie moze tak długo byc w ciele :P A co nie może? Mój brat ma platynową płytkę w nadgarstku od 15 lat, a miał ją mieć wyciągniętą po roku ;) Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Angi przez Ciebie bede sie bała rowerem jeździć :P Magda no nie da sie ukryć że to miniaturka Sebastiana haha ciekawe kiedy zacznie być podobny do mnie :P no może i może być śruba długo ja tam się nie znam ;) Wstępnie chrzest będziemy robili 22 lutego ;) chyba ze knajpa nam odmówi to bedziemy przekładać :) Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 ostatnio musiałam napitalac rowerem do spowiedzi :P Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Napitalaj teraz u mnie w taki lód jaki.mam ma osiedlu :D Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Nie , dzięki :P wystarczy mi że ręce mi przymarzły do kierownicy :P a propos stwierdzenia "dzięki " buhahaha ostatnio piszę z mamą i Pauliną , tzn One siedzialy obok siebie a ja pisalam do nich sms-y no i na końcu chcialam napisaś "ok dzięki " a że ja ciągle na komórce robie literówki to napisałam " ok dziwki " :D moja mama się prawie w gacie zesikała ze śmiechu a Paulina spadła z tapczanu :P Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 a propos stwierdzenia "dzięki " buhahaha ostatnio piszę z mamą i Pauliną , tzn One siedzialy obok siebie a ja pisalam do nich sms-y no i na końcu chcialam napisaś "ok dzięki " a że ja ciągle na komórce robie literówki to napisałam " ok dziwki " :D moja mama się prawie w gacie zesikała ze śmiechu a Paulina spadła z tapczanu :P Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Siedzialas obok nich i pisałaś esa? :D wgl w zeszłym roku jak mieliśmy gości to przyjechał z nimi Patryk z dziewczyną. Chłop wielki jak dąb, lat 21 a oni co? Postanowili narobić mu wiochy przed Dominika. I miedzy innymi było tam o dziwce :P mówił tak na grzywkę :D jaki referat zrobiłam na temat dziwki ahaha Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Jak widać nadal jestem zdolna we wpadki :P Angi nie ja siedziałam obok nich tylko Oe siedziały obok siebie a ja siedziałam u siebie w domu i pisałam sms-y do mamy ale tyczyły się mamy i Pauliny :P A Dominika pewnie miała niezly ubaw z tej rozmowy :P Quote
Recommended Posts