łamAga Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Może kiedyś się skusze , ale musicie mi ten kapelinder skołować :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Może kiedyś się skusze , ale musicie mi ten kapelinder skołować :P To Angi działka ;) Quote
łamAga Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Tylko działki wam w głowach :P własnie ogladam Kevina :D Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Chwilę mnie nie było a tu działkami dzielą :D Quote
łamAga Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 działki nie mam ale mam filmik :D http://youtu.be/nUeDsXel530 Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Staś to nie moje dziecko, ale... on jest za mały jeszcze na spacerówkę :/ Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Dla Sebka: http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201210/1350000041_qj33sr_600.jpg Quote
łamAga Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Stas ma taki wózek ;) w spacerówce go tylko uspokajają ;) Quote
łamAga Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Hejka ;) Noo Stasiu jest wielki ;) jak go wyciągam z bujaczka to go udzwignąć mam problem :P Quote
łamAga Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Hej laseczki ;) już nie wiem co mam robić , mały spi tylko na czyiś rękach , co go odłożę na tapczan to od razu otwiera oczy i jest ryk , wezme go na ręce cisza , o łóżeczku już w ogóle nie ma mowy w dzień , na szczęście odpukać w nocy śpi w łóżeczku , nawet nie mam jak z wami pogadać mimo że mały spi bo mam zajęte ręce heh Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 hej Agunia,w sprawie dzidziusia nic nie doradze... Quote
łamAga Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Wózka nie próbowałam i chwilowo nie wypróbuje bo jest w samochodzie ;) jutro nam sie może przydać więc go zostawiliśmy żeby go nie wytargiwać , mamy bardzo mało praktyczny samochod :/ koniecznie musimy zmienić na kombi .... hej Oscarki ;) Quote
justysiek Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 przywzyczaił sie chyba do spania na rekach mój Kubek spał bez problemu w łóżeczku czy wózku ale kolezanka też miała taki problem i przetrzymala mała i wreszcie przyzywczaiła się. może jak usnie to odłóż go na łóżko i połóż się obok żeby czuł Cię póki nie zaśnie mocniej a jak go usypiasz? na rękach? albo tak jak Magda mówi, wózek i kołysanie. Quote
łamAga Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Pewnie ja go przyzwyczaiłam bo usypiam go na rękach , ale od początku tak miał że jak tylko go odkładałam to był płacz , moja mama się śmieję że to wina tego że byliśmy połączeni tak krótką pępowiną ( lekarka miała problem żeby pobrać krew z pępowiny do badań ) i brakuje mu mojej bliskości .... Już myślałam żeby jednak kupić ten bujak od kuzynki ale boje sie ze wydam 200 zł a On nie bedzie chcial w nim leżeć , będe musiała wypróbować ten wózek ;) Quote
justysiek Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 bujak z wibracja taki miał mój Kubi i bardzo go lubił. zawsze jak mu włączyłam wibracje to zasypiał, w naszym była też funkcja kołyski. Quote
łamAga Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 justysiek - właśnie taki z funkcją kołyski ma moja kuzynka , z wibracjami i efektami dzwiękowymi takimi jak szum wód itd , kusi mnie jak cholera , podobno można z niego korzystać do roku czasu więc troche by nam posłużył ;) M@rt@ Hejka ;) super że wrociłaś :* Quote
marta1624 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ja się nie znam, ale brzmi zachęcająco taki bujak :) Quote
Recommended Posts