Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej laseczki ;)

już nie wiem co mam robić , mały spi tylko na czyiś rękach , co go odłożę na tapczan to od razu otwiera oczy i jest ryk , wezme go na ręce cisza , o łóżeczku już w ogóle nie ma mowy w dzień , na szczęście odpukać w nocy śpi w łóżeczku , nawet nie mam jak z wami pogadać mimo że mały spi bo mam zajęte ręce heh

Posted

Wózka nie próbowałam i chwilowo nie wypróbuje bo jest w samochodzie ;) jutro nam sie może przydać więc go zostawiliśmy żeby go nie wytargiwać , mamy bardzo mało praktyczny samochod :/ koniecznie musimy zmienić na kombi ....

hej Oscarki ;)

Posted

przywzyczaił sie chyba do spania na rekach

mój Kubek spał bez problemu w łóżeczku czy wózku ale kolezanka też miała taki problem i przetrzymala mała i wreszcie przyzywczaiła się.

może jak usnie to odłóż go na łóżko i połóż się obok żeby czuł Cię póki nie zaśnie mocniej

a jak go usypiasz? na rękach?

albo tak jak Magda mówi, wózek i kołysanie.

Posted

Pewnie ja go przyzwyczaiłam bo usypiam go na rękach , ale od początku tak miał że jak tylko go odkładałam to był płacz , moja mama się śmieję że to wina tego że byliśmy połączeni tak krótką pępowiną ( lekarka miała problem żeby pobrać krew z pępowiny do badań ) i brakuje mu mojej bliskości .... Już myślałam żeby jednak kupić ten bujak od kuzynki ale boje sie ze wydam 200 zł a On nie bedzie chcial w nim leżeć , będe musiała wypróbować ten wózek ;)

Posted

justysiek - właśnie taki z funkcją kołyski ma moja kuzynka , z wibracjami i efektami dzwiękowymi takimi jak szum wód itd , kusi mnie jak cholera , podobno można z niego korzystać do roku czasu więc troche by nam posłużył ;) M@rt@ Hejka ;) super że wrociłaś :*