angineuuka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Fabian to cały Sebastian :P i nie chodzi mi o to, że lysawy :p Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ale Staś wielka klucha :) I zgadzam się z Anginą- Fabian to cały Sebek :D Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Hejka ;) co Wy tam gadacie :P do mnie jest podobny , ma niebieskie oczy :P byliśmy na spacerku ale zdjęc mam w uj :P moze ze 4ry :P o mało co wzieła bym aparat bez baterii , zorientowalam sie ze ją ładowałam i została w ładowarce , ale nie zauwazyłam ze mam krótki obiektyw zamontowany :P mało tego co chwile jacyś psiarze wyskakiwali nam na droge a My z wózkiem i dwoma psami :/ póżniej dodam chociaż to co udało mi sie pstryknąć ;) Quote
*Magda* Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 co Wy tam gadacie :P do mnie jest podobny , ma niebieskie oczy :P A kolor oczu mu się jeszcze zmieni :P https://lh6.googleusercontent.com/-MSomKRynEAw/VKMalTBC6nI/AAAAAAAAD3I/_xuezeDsnpY/w640-h482-no/_C251918.jpgSebek wpatrzony w Ciebie jak w obrazek, a ty się aparat gapisz :P :D Quote
Aleksa. Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Też dotarłam na spacer! ba wzięłam aparat... zdejmuje psu obroże.. chce jej powiedzieć siad, a ta jak strzała wytrzeliła i ją wołałam z 20 minut, a ona sobie jaja ze mnie robiła :( :D a potem spotkałam Beate w lesie, wiec cos z fot bedzie Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Magda , Sebek też ma niebieskie :P wpatrzony we mnie na pewno nie był tylko tak wyszło zdjęcie :P Ola widziałam jedno zdjęcie na fb :D <3 a tutaj zdjęcia ;) pierwsze jest mega przesadzone ale było bardzo ciemne :P cdn ..... Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 tyle ;) bardzo ziarniste są te zdjęcia ale to wina chyba złych ustawien i tego że ja nie potrafie robić zdjęć krótkim obiektywem ;) Quote
angineuuka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 A ja bym Teraz iść mogła, ale już się sciemnia.. w domu coś popstrykam i może jeszcze w tym roku dodam :p Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 No to za dużo czasu nie masz ;) Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Haha to ja liczyć nie umiem jak to 4 zdjęcia :p Quote
*Magda* Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ale macie dużo śniegu :P Ja jeszcze wczoraj miałam więcej, ale już się stopił, bo jest +4'C :( Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 W 2015 roku idź do przodu krok po kroku niechaj fiskus cię nie dręczy, niech komornik cię nie męczy, niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w du...! Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Obiecałam że będa to coś musiałam pstryknąć ale chwila moment i wyskoczył nam koleś z Donkiem za chwilę babka z retrieverem i kolejna z bernenczykiem :D i każdy jeden osobnik jak nas zobaczył z psami to robił albo nawrotke albo skręcał w bok na pole :D Później doszliśmy do tesco , ja weszłam z młodym do sklepu a Sebek z psami został na dworze i mówił że jakaś babcia do niego podeszła z wnuczkiem i prosiła czy by mogła zrobić fotke wnuczkowi z psami :D i Sebek ustawiał chłopca miedzy psami :D Noooo przesadziłam z tą liczbą 4 :D Taaa śniegu mamy po pas :D chwilami tylko posypuje , wyglada jak by zsypywało z dachu i Sebek sie ze mnie śmieje bo co mówił ze śnieg pada to mu mówiłam ze nie że to z dachu się sypie i teraz co zaczyna sypac to mi mowi "śnieg z dachu sie sypie " :P Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 W 2015 roku idź do przodu krok po kroku niechaj fiskus cię nie dręczy, niech komornik cię nie męczy, niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w du...! Dziękujemy ;) wzajemnie !!!! ;) Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 taką dużą mamy choinkę w tym roku :D Kinia ubierała :D i Fabian z przyjaciółmi :D Quote
Aleksa. Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Też mam taką małą choinkę w tym roku! Do tego była już ubrana :D Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 jest więcej tych przyjaciół ale wylądują w skrzyni :D dostał od babci skrzynie autobus z siedziskiem na gwiazdkę , ale coś mam opory przed jej postawieniem bo czuje że koty zrobią sobie z niej drapak :/ ostatnio oby dwie robią sobie legowisko w łóżeczku pod przewijakiem , co wracamy do domu to albo jedna albo druga stamtąd wyskakuje :/ musimy zacząć zamykac pokój jak będziemy wychodzić z domu .... Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Nasza była do ubrania ale miałam tylko takie duże bombki wiec wieszała je Kinga , ja bym w ogóle nie ubierała pewnie jak bym nie miała odpowiedniej wielkości bombek :D Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Rozmawiam sama ze sobą :P ale mały po szczepieniu dużo śpi i mam dużo czasu :P Tak u nas już strzelają że biedny Neron nie chce wyjść nawet na siku na dwór , jedzenie musiał dostac w domu bo za cholerę nie chciał wyjśc na dwór , a Qwendi jak to Qwendi ma wyjeb...ane na wszystko heh Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Mnie już nie idzie wyleczyć :P chciałam sie dzisiaj zarejestrowac do mojego Pana doktora to mi zrobił psikusa i dzisiaj ma zamknięte :P nawet recepcja jest nieczynna :P Quote
*Magda* Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Aga, w Sylwestra szukasz lekarza?! On już wziął kilka tabletek i się dobrze bawi :D Quote
Recommended Posts