Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wzięłam ten bo ma dobre parametry a firmy nie znam więc może się przejade na nim , zobaczymy ;)

Sylwia jak otwarłam linka to aż sie do siebie uśmiechnęłam :P firmy też nie znam :P ale widze ze aparat 8 mega i hd :D moze byc fajny ;)

a odinstalowanie i zainstalowanie ponownie przeglądarki nic nie dało :/

Posted

Ja sie czaje na jakiegos lepszego ale to dopiero jak mi sie umowa skonczy w 2016 roku w marcu :D ten wzięłam na przeczekanie bo mój to już ma takie zawiechy że ostatnio chciałam zapłacić coś przez wbk i mi sie zawiesił telefon akurat jak mi kod przyszedł i zanim go odblokowałam tzn zresetowałam to mi pokazało wiadomosc ze kod nie ważny bo wazny byl tylko 3 min , no to mi siadła i kupiłam inny telefon a ten dam na gwarancje i go sprzedam ! :)

Guest wolfheart
Posted

ja mój mogę sprzedać,tylko kartę sim muszę zostawić,bo umowę mam

Guest wolfheart
Posted

Swój tez mogę sprzedać, ale po co.. nie narzekam ;)

ja chcę cegłę ten "luna" ma 5.5 cali,a mój obecny Nokia tylko 4 cale...

Posted

Ja swój sprzedałam dwa tygodnie po tym jak wzięłam go w tym głupim abonamencie bo był za duży i kupiłam soniacza i jak widac nie podziałał za długo , coś nie mam szczescia do telefonów ....

Macie fajnie z tymi nazwami , ja na pewno nie trafię na nic o imieniu moich zwierzaków :D zbyt dziwnie mają na imię :P

Guest wolfheart
Posted

ja w Saturnie bawiłam się Samsungiem 5,5 cala i pasował mi :)

Posted

Pewnie masz większą dłoń , ja mam jak dziecko więc wygladal ten telefon u mnie jak tablet a sms-a napisac to juz w ogole masakra , ja miałam o ile dobrze pamietam samsunga grand neo

Posted

Ale dlaczego ? ja wzięłam Huaway-a , to też nieznana firma , a podobno dobra tylko mało kto je kupuje bo wlasnie firma nie znana za bardzo i dzieki temu są tańsze ;)

Posted

Ale dlaczego ? ja wzięłam Huaway-a , to też nieznana firma , a podobno dobra tylko mało kto je kupuje bo wlasnie firma nie znana za bardzo i dzieki temu są tańsze ;)

Czy ja wiem czy taka nieznana? :hmmmm:

Ja się elektorniką i sprzętem nie interesuję, a firmę Huaway znam :eviltong: