*Magda* Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Aga, lalka cudna :loveu: Rotki mi się podobają, ale jestem wierna ONkom :loveu: A ja nadal nie wiem o co chodzi z tą psychiką owczarów. Każdy narzeka, tylko o co chodzi :evil_lol: Albo ja miałam normalne ONki, albo jestem takim dobrym przewodnikiem, bo moje ONki zawsze były psychicznie zrównoważone :) Quote
kalyna Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 A dlaczego dziwi cie rozbieżnośc? chociażby na ilość futra, rotek wg mnie rotek jest rasą bardziej wymagającą. Albo ja miałam normalne ONki, albo jestem takim dobrym przewodnikiem, bo moje ONki zawsze były psychicznie zrównoważone :) Głównym problemem ONków jest brak zajęcia i więzi z przewodnikiem. Brak wychowania i ogarnięcia. Choć co innego lękliwość, a co innego sfrustrowany pies. Quote
Guest wolfheart Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 http://www.klubrottweilera.pl/zw%20klubu/GANDALF_Marstal100%5B1%5D.JPG piękny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 ale cudna lalka :loveu: a ile kosztuje? Quote
łamAga Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 agnieszka, ale to jest smutna prawda, nic innego. nazwałam to po prostu po imieniu. wiem ;) Qwendi znowu ma urojkę? ona chyba po każdej cieczce tak ma ostatnio. jesso co ja czytam. kolejny pies to albo Tebetan albo rotek... Aguś miał być DONek dziwi mnie tylko ta rozbieżność. A ja nadal nie wiem o co chodzi z tą psychiką owczarów. Każdy narzeka, tylko o co chodzi Ahhh a mi się marzą dwa psy, ale to dopiero za ponad 5 lat Qwendi co cieczke ma ciąże urojoną , jest wtedy nie do wytrzymania .... Tybetan to wybór Sebastiana , ja nie chce zostawiac szczeniaka po Qwendi , On sie uparł ;) a ja nie jestem dobrym przewodnikiem dla Onków/Donków ;) To ile kosztuje taka lalka? coś około 300 zł .... siostra zamawiała ja tylko dałam swoją część pieniędzy .... Hejka Aguś Hejka ;) Aga, lalka cudna Rotki mi się podobają, ale jestem wierna ONkom Albo ja miałam normalne ONki, albo jestem takim dobrym przewodnikiem, bo moje ONki zawsze były psychicznie zrównoważone Tez mi sie podoba :loveu: pewnie i jedno i drugie :P chociażby na ilość futra, rotek wg mnie rotek jest rasą bardziej wymagającą. Głównym problemem ONków jest brak zajęcia i więzi z przewodnikiem. Brak wychowania i ogarnięcia. Choć co innego lękliwość, a co innego sfrustrowany pies. Ja nigdy nie ukrywałam że "zepsułam" Nerona :) ale cudna lalka a ile kosztuje? napisałam kilka postów wyżej :) ja się boję lalek.... dlaczego ? za dużo sie filmów naoglądałaś :P Quote
Guest wolfheart Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 dlaczego ? za dużo sie filmów naoglądałaś :P Nie wiem,nigdy nie lubiłam się nimi bawić...zawsze wolałam pluszaki-zwierzaki. Quote
łamAga Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Nie wiem,nigdy nie lubiłam się nimi bawić...zawsze wolałam pluszaki-zwierzaki. Ja sie bawiłam samochodami braci :jumpie: bylismy dzisiaj na spacerku , jakies tam zdjęcia mam nawet ale nie duzo bo kawalek tylko szlismy polami i psy były luzem jakies 10 min ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-K1GAr0Ug-Bk/VJGdyeNyDtI/AAAAAAAADxI/_WJVvTDw4NU/w640-h397-no/DSC09752.JPG piękne lato tej zimy... Quote
łamAga Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 piękne lato tej zimy... :laugh2_2: Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 głupek :laugh2_2: relaksik pełną gębą :jumpie: Quote
marta1624 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Neron :loveu: Ja też jestem złym przewodnikiem, czego nie ukrywam :p Trudno, Kajka musi się męczyć ze mną :p Quote
kalyna Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Piękne wiosenne zdjęcia ;) A jaką Qwendi ma kitę, wooow. Ja o tych ONkach nie pisałam do Ciebie, tylko ogólnie ciągle chodzi opinia jakie te Owczary są złe i walnięte. Także bardzo interesuje mnie, co one takiego robią ;) Jak dla mnie to czy rotek czy ONek, to jeden pies. Oba psy potrzebują dobrego i konsekwentnego przewodnika oraz zajęcia ;) Quote
łamAga Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 relaksik pełną gębą a jak :laugh2_2: Neron Ja też jestem złym przewodnikiem, czego nie ukrywam Trudno, Kajka musi się męczyć ze mną Kaja wygląda na spokojnego psiaczka :loveu: Piękne wiosenne zdjęcia ;) A jaką Qwendi ma kitę, wooow. Ja o tych ONkach nie pisałam do Ciebie, tylko ogólnie ciągle chodzi opinia jakie te Owczary są złe i walnięte. Także bardzo interesuje mnie, co one takiego robią ;) Jak dla mnie to czy rotek czy ONek, to jeden pies. Oba psy potrzebują dobrego i konsekwentnego przewodnika oraz zajęcia ;) Qwendi zaczeła porastać :loveu: Ja nie poczułam się zaatakowana , ale prawda jest i tak jedna że "zepsułam Nerona czego nie boję się głośno powiedzieć :) Quote
angineuuka Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Same onki nie robią nic, bo to nie ich wina ze są takie a nie inne :P w życiu chciało się na mnie rzucić kilka onkow, tylko jeden miał kagan. I nie mowie o ty gdy są ze mną psy ;) Quote
marta1624 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Kajka wygląda na spokojną, ale ma swoje za uszami ;) Znaczy- do ludzi anioł, skarb, tylko by wylizała albo olewa. Tylko do psów lękliwa, do suk dominująca... A z tego co zauważyłam przy przewodniku pewniejszym siebie jest grzeczna zawsze, więc to moja wina ;) Chociaż już trochę wypracowałyśmy, i jest w miarę ok ;) Quote
*Magda* Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 pewnie i jedno i drugie :P Dziękuję :loveu: Ja sie bawiłam samochodami braci :jumpie: Ja też :jumpie: Quote
Recommended Posts