Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Aga ty może zacznij ją karmić jakimś innym żarciem, a nie chusteczki? :evil_lol: Sebek mógł Nerona wziąć ze sobą to by potem leżał w 1 miejscu przez tydzień :D[/QUOTE]

szkoda kasy , a chusteczek zuzywam tone dziennie wiec Qwendi sie naje :evil_lol:
obawiam sie ze Sebek by w szpitalu wylądował , nie umie za dobrze jeszcze jeździć a Neron podlatuje pod nogi więc uz widze ile orłów by wywinął na tym przejeździe :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Ale przynajmniej by się zmęczył :D[/QUOTE]

Kurcze masz rację , mogłam dac taki pomysł Sebkowi , tylko kto by mi pozniej Nerona do domu dostarczył jak by Sebek na intensywną pojechal :evil_lol:

normalnie grzmi u nas :multi:

Posted

Qurwa ten pies mnie normalnie osłabia , Qwendi oczywiscie , spała niezywa , wstalam tylko i poszlam do kuchni wlaczyc piekarnik wracam a ta juz stoi nad tapczanem i wpierdziela kolejną chusteczkę :mdleje:

Posted

[quote name='marta1624']Qwendi jest super :D Ale masz cierpliwość do niej, serio. To już wolę moją mendę :D[/QUOTE]

Ona ma szczecie że ja taka cierpliwa jestem bo od Sebastiana by juz w łeb dostała i by sie skonczył dzień szczeniaka :mad:
ale w końcu na nią ryknęłam i się wyniosła na dwór , Edek za nią ale że grzmi to wrócił szybciej niż wyszedł , ciapa jedna :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']U mnie nie grzmi ale moja na łóżku leży :D Normalnie jak burza to okupuje łazienkę :D Chyba że się z nią bawię, to luz ;)[/QUOTE]

Neron ogólnie juz reaguje o niebo lepiej bo kiedys się cały trząsł jak była burza a teraz spokonie sobie śpi , ale musi byc w domu , na dwore od razu urządza arię operową :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']No to trochę się przyzwyczaił ;) Moja strasznej tragedii nie robi, ale fakt- boi się :/ no i ostatnia burza to był straszny lęk, bo pierdykło niedaleko :roll:[/QUOTE]

ale dziwi mnie to że psy uciekają do lazienki , bo nie jeden taki przypadek znam , wydaje mi się że w łazience bardziej te grzmoty słychać niż np w pokoju ;)

Guest wolfheart
Posted

siemka :) (w razie jakbym nie pisała więcej,to znaczy ,że się roztopiłam z gorąca:placz:)

Posted

[quote name='marta.k9080']siemka :) (w razie jakbym nie pisała więcej,to znaczy ,że się roztopiłam z gorąca:placz:)[/QUOTE]

hello ;)
a u nas się koło 14stej zachmurzyło i do teraz popaduje i grzmi :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale dziwi mnie to że psy uciekają do lazienki , bo nie jeden taki przypadek znam , wydaje mi się że w łazience bardziej te grzmoty słychać niż np w pokoju ;)[/QUOTE]
Mnie tez to dziwi. Ale kto psa zrozumie :D

Posted

[quote name='Yuki_']Ewy Farny ;)

Dzień dobry :)[/QUOTE]

hejka ;)

jak by troche pomokła to by jej nic nie było :lol:

[quote name='marta1624']Ja tyż nie. Moje właśnie dra ryja bez powodu przy bramce. Wiaterek się wzmógł i słońca ni ma to energia wraca :D[/QUOTE]

moze i do was przyjdzie burza :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

jak by troche pomokła to by jej nic nie było :lol:[/QUOTE]
Ale nie padało i siedziałam do 23:30 na koncercie :eviltong:
Gdyby padało toby nie było zawodów i fajnej zabawy :p

Posted

[quote name='Yuki_']Ale nie padało i siedziałam do 23:30 na koncercie :eviltong:
Gdyby padało toby nie było zawodów i fajnej zabawy :p[/QUOTE]

a moze była by jeszcze lepsza :evil_lol:

u nas Komorowski dzisiaj w miescie urzeduje to cały czas leje :evil_lol: a Oni biedacy tak sie znaków i kostki namyli :evil_lol:

Posted

[quote name='Yuki_']A co u was komorowski robi? :crazyeye:[/QUOTE]

a nie wiem , wybory sie zbliżają to przyjechał :evil_lol:

[quote name='marta1624']Ehh zaczyna brzmieć, to chyba po spacerze :([/QUOTE]

u nas leje cały czas , i grzmi też :lol: