Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']oooooo zdjęcia,ładne jak zawsze :p[/QUOTE]

dziękujemy ;)

to takie na jedno kopyto ale nie ma gdzie iść z psami żeby porobić coś nowego , innego :roll:

Posted

[quote name='marta1624']E może był pomógł :D On taki pomocny :D[/QUOTE]

Taki pomocny ze zawsze przeszkadza , jak cos sie robi na dworze to uwali Ci sie pod samymi nogami , dzisiaj Sebastian rąbał drewno a ten jak zawsze lezy koło niego , kawał drewna odbil poleciał w góre i spadł Neronowi prosto na głowe , z piskie uciekł po to zeby za chwile wrócic i połozyc sie jeszcze bliżej :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']i też jest taka nakręcona ze gdzie ktos sie nie ruszy to leci za nim ? :lol:[/QUOTE]

moja tak:evil_lol: Luna jest moim cieniem,jesteśmy razem zawsze:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']i też jest taka nakręcona ze gdzie ktos sie nie ruszy to leci za nim ? :lol:[/QUOTE]
Dokładnie :) Dzisiaj chrapała jak parowóz, ale poszłam do Kicajów, odwracam się, a ta leży koło klatek :D

Posted

[quote name='marta.k9080']moja tak:evil_lol: Luna jest moim cieniem,jesteśmy razem zawsze:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Dokładnie :) Dzisiaj chrapała jak parowóz, ale poszłam do Kicajów, odwracam się, a ta leży koło klatek :D[/QUOTE]

No to chyba faktycznie onkowate tak mają , ale Neron mnie denerwuje tym że lezy spokojnie a jak juz robisz krok nad jego głową to się zrywa , nie raz bym fikołka trzasła , w ciąży nauczyłam sie żeby go omijać wielkim łukiem hehe

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV'] lezy spokojnie a jak juz robisz krok nad jego głową to się zrywa [/QUOTE]

skąd ja to znam:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

spokojnie,ja już wszystko przeżyję :diabloti: