angineuuka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 no w marcu do Katowic jadę. Ale to autobusem z 40 minut a nie pociągiem uj wie ile :p Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='3 x']do kwietnia ? jeszcze wystawa w marcu jest gdzieś na początku[/QUOTE] ueeee no to są na pewno w Dzonkowie w Katowicach w Jarosławiu i jeszcze kilka w kwietniu przed Opolem :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 na początku to Dżonków jest :p ej, czuje się obrażona, napisałaś Katowice z małej :> Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Angi']na początku to Dżonków jest :p ej, czuje się obrażona, napisałaś Katowice z małej :>[/QUOTE] Buahahahahahahaha zaraz edytuje :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='3 x']toz to kupę czasu jeszcze może Angi wydorośleje do tego czasu ;)[/QUOTE] Raczej do kwietnia nie będzie pełnoletnia :eviltong: [quote name='Angi']no w marcu do Katowic jadę. Ale to autobusem z 40 minut [B]a nie pociągiem uj wie ile[/B] :p[/QUOTE] Przesadzasz :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 no ja nie wiem ile pociąg do Opola jedzie :P Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Angi']no ja nie wiem ile pociąg do Opola jedzie :P[/QUOTE] Myślę, że max. 1,5h ;) Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 to malutko ;) chyba zaraz mi łeb eksploduję , wzięłam tabletke i czekam , może minie .... Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 A ja ostatnie czasy biorę od Theosia w syropkach nurofen ;) Działa dużo szybciej niż tabletka :) Quote
Guest wolfheart Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 płynne postaci leków są szybsze,ale niesmaczne niestety :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='marta.k9080']płynne postaci leków są szybsze,ale niesmaczne niestety :evil_lol:[/QUOTE] Przerabiałam przy Thosiu: Nurofen 2 smaki, Ibum i nie chciał tego pić, bo to jest po chwili gorzkie :shake: Ale teraz w weekend dostał Ibufen i ten mu smakował :multi: Więc zostaniemy przy tym środku :) Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='marta.k9080']płynne postaci leków są szybsze[/QUOTE] To samo chciałam napisać ;) Ja juz miałam nadzieje ze zrobili ibuprom w spreyu do nosa i ze to bedzie taka wiesz dawka np na ból głowy a to ibuprom zatoki jest :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 ja przełknę tylko Flegaminę...inne nie daję rady bo mi się wszystko cofa od razu Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='marta.k9080']ja przełknę tylko Flegaminę...inne nie daję rady bo mi się wszystko cofa od razu[/QUOTE] Flegamina moze i dobra ale miętowej sie przełknąc nie da :shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 no Ty nie lubisz mięty,ja nie mam nic przeciwko;) najgorsze są zawiesiny,fuj fuj fuj od samego zapachu bym rzygnęła Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 A ja nie mogę Flegaminy brać :eviltong: Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='marta.k9080']no Ty nie lubisz mięty,ja nie mam nic przeciwko;) najgorsze są zawiesiny,fuj fuj fuj od samego zapachu bym rzygnęła[/QUOTE] tzn się gumy miętowe żuje i lubie ale ogólnie to fakt mięty nie nawidze a chyba najbardziej połączenia czekolady z miętą :roll: [quote name='magdabroy']A ja nie mogę Flegaminy brać :eviltong:[/QUOTE] cos kiedyś chyba o tym wspominałas ale nie pamietam dlaczego :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='dOgLoV']tzn się gumy miętowe żuje i lubie ale ogólnie to fakt mięty nie nawidze a chyba najbardziej połączenia czekolady z miętą :roll: cos kiedyś chyba o tym wspominałas ale nie pamietam dlaczego :eviltong:[/QUOTE] Czekolada + mięta :loveu: Wrzody na żołądku :eviltong: Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='magdabroy']Czekolada + mięta :loveu: Wrzody na żołądku :eviltong:[/QUOTE] fuj :eviltong: w życiu bym sobie nie przypomniała .... Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='dOgLoV']fuj :eviltong: w życiu bym sobie nie przypomniała ....[/QUOTE] Pycha :eviltong: Skleroza w stadium zaawansowanym :diabloti: Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='magdabroy']Pycha :eviltong: Skleroza w stadium zaawansowanym :diabloti:[/QUOTE] taaaa i lody mietowo czekoladowe do tego :-o :roll: oj w bardzo zaawansowanym :lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='dOgLoV']taaaa i lody mietowo czekoladowe do tego :-o :roll: oj w bardzo zaawansowanym :lol:[/QUOTE] Lody jadam tylko waniliowe, jogurtowe albo wiśniowe :loveu: Resztę jem jak muszę :roll: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Doberek :) Jeszcze 2 nocki i weekend :p Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy']Doberek :) Jeszcze 2 nocki i weekend :p[/QUOTE] hejka ;) już sie doczekać nie mogę hehe Quote
Recommended Posts