łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi']a dla mnie na Mikołaja coś masz? :diabloti:[/QUOTE] mogę Ci dać dwa numery "PSA" numer 2 i 3 bo mam po dwie , ale sama se po nie musisz przyjechac :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='dOgLoV']mogę Ci dać dwa numery "PSA" numer 2 i 3 bo mam po dwie , ale sama se po nie musisz przyjechac :diabloti:[/QUOTE] taniej mnie wyjdzie wybulić za wysyłkę :p Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi']taniej mnie wyjdzie wybulić za wysyłkę :p[/QUOTE] fakt :/ ciekawe ile taka wysyłka by kosztowała 2 gazet .... Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='dOgLoV']fakt :/ ciekawe ile taka wysyłka by kosztowała 2 gazet ....[/QUOTE] pewnie koło 7 złotych :P 5+2 za kopertę. Chyba :lol: Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi']pewnie koło 7 złotych :P 5+2 za kopertę. Chyba :lol:[/QUOTE] to moze sie zastanowie i w przyszłym tygodniu dostaniesz :P Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='dOgLoV']to moze sie zastanowie i w przyszłym tygodniu dostaniesz :P[/QUOTE] to się zastanów, a adres wyślę telepatycznie. ahahaha masz śnieg? Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi']to się zastanów, a adres wyślę telepatycznie. ahahaha masz śnieg?[/QUOTE] mozesz telepatycznie albo na priv albo sms-em :P no troche pruszy ale tak aby że aby .... szukam piosenki , spiewa ja chyba murzynka , nie mam pojecia jak sie nazywała ale słowa jakies tam były ' let my play anymore " .... taka rytmiczna , stara .... Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='dOgLoV']mozesz telepatycznie albo na priv albo sms-em :P no troche pruszy ale tak aby że aby .... [B]szukam piosenki , spiewa ja chyba murzynka , nie mam pojecia jak sie nazywała ale słowa jakies tam były ' let my play anymore " .... taka rytmiczna , stara ....[/QUOTE][/B] dużo mi to mówi :D Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi'][/B] dużo mi to mówi :D[/QUOTE] no mi też :eviltong: Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 No to ide na Hobbita .... może Magda skojarzy o jaką piosenke mi chodziło :razz: aaa własnie , Sebek zgodził sie na kolczyk i w uchu i we brwi :multi: powiedział że jeden dostane na gwiazdke drugi na imieniny :multi: tzn on mi da kase a ja se mam sama iść :evil_lol: pójde z siostrą :diabloti: do później ;) Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi']kiedy masz imieniny? :diabloti:[/QUOTE] 21stycznia :eviltong: musze czekac aż sie druga seria skoków skończy żeby obejrzeć film :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 o, jak nie zapomnę to złożę ci życzenia :diabloti: Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi']o, jak nie zapomnę to złożę ci życzenia :diabloti:[/QUOTE] hahahahahaha spoko :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahahaha spoko :diabloti:[/QUOTE] dodałam zimową fotałkę Alpiny na fejsa. Jak chcesz to se luknij :diabloti: Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi']dodałam zimową fotałkę Alpiny na fejsa. Jak chcesz to se luknij :diabloti:[/QUOTE] oblukałam , ale u was śniegu sypło :lol: Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='dOgLoV']oblukałam , ale u was śniegu sypło :lol:[/QUOTE] mało go właśnie jest. Ciekawe jak u mojej babci, bo jutro jedziemy i biorę aparat.. i Comę :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Później będziemy oglądać Hobbita z Igorkiem więc na dogo będę późnym wieczorkiem ;)[/QUOTE] Już jest późny wieczór :mad: [quote name='dOgLoV'] może Magda skojarzy o jaką piosenke mi chodziło :razz: [/QUOTE] Nie bardzo :shake: A coś jeszcze o tej piosence wiesz?? Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Angi']mało go właśnie jest. Ciekawe jak u mojej babci, bo jutro jedziemy i biorę aparat.. i Comę :diabloti:[/QUOTE] to liczę na fotki :cool3: [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] [quote name='natija']wpadlam i ja sie przywitac :)[/QUOTE] Hej dziewczynki ;) [quote name='magdabroy']Już jest późny wieczór :mad: Nie bardzo :shake: A coś jeszcze o tej piosence wiesz??[/QUOTE] Długi ten film jest , ale nawet nawet ;) nie wiem własnie , ona jest chyba z jakiejś reklamy .... Qurwa posiadanie czarnego psa ma swoje złe strony :angryy: .... zwłaszcza jak jest ciemno w pokoju :angryy: dawno takiego orła nie pizgłam , na dodatek z laptopem w ręce który z niej wypadł .... ja go kiedyś rozwalę ....:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
*Magda* Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Mi się Hobbit nie podobał :shake: A ja szłam ze śpiącym Theosiem na rękach, nie paliłam światła i wpadłam na pozostawione przez niego auto :mad: Cud, że nie wylądowaliśmy na podłodze :roll: Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='magdabroy']Mi się Hobbit nie podobał :shake: A ja szłam ze śpiącym Theosiem na rękach, nie paliłam światła i wpadłam na pozostawione przez niego auto :mad: Cud, że nie wylądowaliśmy na podłodze :roll:[/QUOTE] ja nie lubie takich filmów a ten mnie nawet zaciekawił .... pozazdrościłam im tych orłów na końcu filmu i postanowiłam sama polatać :angryy: no to dobrze ze nie wylądowaliście bo różnie to mogło by się skończyć .... [quote name='Angi']jakoś mnie to nie dziwi :p[/QUOTE] mnie też nie :roll: Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 wy mi nie gadajcie o dziecku na rękach i dzikich rzeczach. Skutki odczuwam do dziś :p Quote
Recommended Posts