Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehhhh niestety zima nadal u nas zamieszkuje :-( ale nie jest aż tak źle jak u Ciebie , najniżej to widzialam -14 , zanim doszlam do pracy to mialam wlosy zamarzniete :evil_lol: dzisiaj jak bylismy na spacerku to było nawet nawet ale i tak już mam dość tej pogody i tego bialego puchu :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Noooooo toż to normalnie szok :megagrin:[/QUOTE]

to w PLN takie marchewki :D zamiast jagod to marchewki sie zbiera hahahaha

[quote name='dOgLoV']Qwendzia zabiła bałwana :evil_lol: i właśnie pożera jego narząd węchu :evil_lol:[/QUOTE]

a myslalam ze Qwendi to taki grzeczny wielkopies:D

Posted

[quote name='WeronikaM']
psinki się super wybawiły widzę :)[/QUOTE]

Ojjj tak one razem suuper się bawią , szkoda tylko że zima nadal trzyma i te spacerki są jednak mniej intensywne niż jak jest ciepło ....

[quote name='*anusia&ajlu*']to w PLN takie marchewki :D zamiast jagod to marchewki sie zbiera hahahaha

a myslalam ze Qwendi to taki grzeczny wielkopies:D[/QUOTE]

To by przynajmniej było widać ze się coś zbiera a nie pol godziny kucania a tu garstka jagódek :evil_lol:

Nie no Qwendi jest bardzo łagodnym wielkopsem :evil_lol: no ale ta marchewka leżała tak sama i tak się na nią kusząco patrzyła żę Qwendzia nie mogła odmówić sobie tej przyjemności skonsumowania jej :evil_lol:

Posted

A oto 2 nie rozstajace sie ze soba lobuziaki :evil_lol:

[video=youtube;3KZ7T3OpEvc]http://www.youtube.com/watch?v=3KZ7T3OpEvc[/video]

[video=youtube;IN6TxTZXPss]http://www.youtube.com/watch?v=IN6TxTZXPss[/video]

[video=youtube;CmHQHAwIPsg]http://www.youtube.com/watch?v=CmHQHAwIPsg[/video]

Posted

dOgLoV napisał(a):
To by przynajmniej było widać ze się coś zbiera a nie pol godziny kucania a tu garstka jagódek :evil_lol:

Nie no Qwendi jest bardzo łagodnym wielkopsem :evil_lol: no ale ta marchewka leżała tak sama i tak się na nią kusząco patrzyła żę Qwendzia nie mogła odmówić sobie tej przyjemności skonsumowania jej :evil_lol:

taa tylko szkoda za marchewki nie maja smaku jagod:D

Qwendi lakomczuszka:D

filmiki fajniutkie, malutka sliczna no i ten telefon z niej taka powazna robi:) Neron anielska cierpliwosc ma :loveu:

Posted

[quote name='Sylwia K']ja śliczna dziewczynka:loveu:
Neron widzę, ze sprawdza się w roli niańki:razz:

Oj tak , Neron jest bardzo cierpliwy wiec na nianke nadaje sie doskonale :evil_lol:

[quote name='Ewa&Duffel']Ależ ten Neruś ma cierpliwość do małej, podziwiam ! :loveu:Czemu on tak piszczy ?
A te filmiki to chyba stare, co ? Choinka jeszcze stoi :evil_lol:

Biedny piszczy bo mialam wtedy dwoje dzieciakow na glowie a on strasznie chcial isc na dwor :roll: co ja wtedy przeżylam , na tych filmikach to jeszcze malo piszczy , byly momenty ze chcialam oby dwie ubrac i isc z nim na dwor ale to by graniczylo z cudem :lol:
Niooo filmiki dosc stare ale tak jakos mi sie o nich przypomnialo :evil_lol:

[quote name='Aga&Ganja']Na pierwszym filmiku chyba ma już trochę tej ślicznej dziewczynki dosyć...

Pozdrawiam! :)

Witamy w naszych skromnych progach :lol:
czasami to ze smiechui nie moge jak blagalnym wzrokiem na mnie patrzy i wydaje sie jak by chcial powiedziec a raczej wykrzyczec " wezcie to dziecko ode mnie " :evil_lol:

[quote name='NATKA']Fajne te filmiki, a najlepsze jest to prowadzanie za ogon i prześwietlanie uszu telefonem (chyba to telefon jest???) :p:p:p

Ona tak caly dzien potrafi przechodzic trzymajac go za ogon albo siedzi kolo niego i cos tam po swojemu do niego mowi :evil_lol:
tak to telefon :lol:

Posted

Śliczny Neruś :loveu:
Przystojniaczek:loveu::loveu: